Peanutbutter-jelly pancake


USA har ikke spist sig tykke og fede i peanutbutter-jelly sandwiches uden grund. Godt nok ser det ulækkert ud, men kombinationen af det salte peanutbutter og det søde syltetøj, den fejler ingenting!

Men altså, adderbadder. Toastbrød er måske noget af det tristeste, man kan hælde indenbords…

Heldigvis kan den gode smag fås i en lidt sundere udgave. Jeg føler mig bestemt ikke snydt, efter at have sat tænderne i disse to.

To af de gode pandekager uden mel, hjemmerørt syltetøj af blandede bær, her jordbær og hindbær fra frost, som jeg har kogt med lidt vaniljepulver og en god, crunchy peanutbutter. Rulle, rulle, rulle og spis! Orv, det er godt! Og det mætter. I modsætning til sandwichversionen, som jeg forestiller mig kunne sparke stopklodsen væk for en god stund.

Sådan et par pandekager kunne nemt gøre sig som dessert en aften, uden at nogen ville få mistanke om, at man her prøvede at servere noget, der var sundt. Men man bør heller ikke gå af vejen for at spise det som morgenmad i weekenden. Just lovely! :-)

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Peanutbutter-jelly pancake”

Skriv en kommentar