Pauseskærm, Madbanditten holder ferie


Jeg blogger næsten hver dag året rundt. Ikke fordi jeg føler mig forpligtet til det, men fordi jeg ikke kan lade være.  Eneste undtagelse er, når jeg om vinteren pakker min kuffert og drager til Thailand. Så slukker jeg for alle kommunikationskanaler og holder ferie. Offline. Og så bruger jeg de første dage på at være fuldstændig rastløs og synes, at der mangler noget, men efter et par dage falder jeg helt ned og nyder at være i det.

Og på den måde er vores ferier til Thailand noget helt specielt. Jeg slapper af, manden slapper af og ungerne slapper af, for de slipper lige pludselig for at skulle konkurrere med computere, iPhones, iPads, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, madlavning, tøjvask og rengøring.

Normalt når vi starter vores ferie, er jeg max stresset. Årets sidste og første måneder var den travleste tid på mit gamle arbejde, og jeg plejede at køre på dampene i den sidste tid og herefter bruge de 14 dages ferie på at samle mig selv op igen. Sådan er det heldigvis ikke i år. Mit efterår har ikke været stressende, men det har i den grad været begivenhedsrigt. På arbejdsfronten har jeg skulle lave nogle ting, jeg aldrig har prøvet før.

Skrive en bog fx og lave et debatforum. Og mit forår bliver endnu mere begivenhedsrigt. Jeg er knapt kommet hjem, før jeg flytter ind i Columbus Leths fotostudie, hvor jeg skal lave mad i en uges tid. Det føles totalt angstfremkaldende og eksamensagtigt, og samtidig glæder jeg mig helt vildt til det. Senere på foråret kommer der fart på markedsføringsdelen, og til april udkommer der en bog. Og hvem ved, hvad der så sker?

Så jeg har brug for lige at trække stikket. Når jeg sidder derude på en øde strand med mine tre yndlingsmennesker rundt om mig og intet andet end sol, sand, himmel og hav, virker al angst og bekymringer så ubetydelige. Jeg har jo alt, hvad jeg har brug for lige der. Og det er simpelthen så sundt for mig lige at skære helt ind til benet og blive mindet om, at uanset hvad der sker, så er det dét her, der er det vigtige.

Så Madbanditten holder ferie. Jeg håber, I vil benytte jer af tiden til at boltre jer ovre i LCHF-Forum. Jeg kan stadig ikke få armene ned over den vilde aktivitet, spørgelyst og videndeling, der foregår derovre. Måske sender jeg et postkort. Hvis jeg gør, bliver det dog sikkert enten på Instagram eller Facebooksiden, så følg med der.

Pas godt på jer selv og hinanden. Og nyd pauseskærmen, som består af glimt fra sidste års rejse, hvor turen gik til Koh Mak og Koh Chang. Vi ses om et par uger. 

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

29 kommentarer til “Pauseskærm, Madbanditten holder ferie”

Skriv en kommentar

 1. Det er dig vel undt:-) ha en fantastisk tur og nyd det. Ses online når du kommer hjem

  Vh christina (danesonbrookhill)

  Svar
 2. Rigtig god ferie Jane. Den er dig vel undt :-) Ser allerede frem til at du kommer tilbage, og fortsætter dit gode arbejde her på bloggen. Der går ikke én dag, uden jeg er her inde for at lure. Og jeg bruger hver en lejlighed jeg kan, til at referere til den bla. på Facebook, i PCO-kost gruppen, som jeg er medlem af.

  PS. Kan du ikke sende lidt solskin og varme hjem til os andre kulderamte danskere??? :-D

  Svar
 3. når jeg blir voksen (altså når jeg ikke er på su længere), vil jeg også rejse hver vinter. Synes faktisk det er lidt åndssvagt at man tager til solen om sommeren. Hvorfor ikke rykke sin ferie til om vinteren.
  God ferie!

  Svar
 4. Rigtig god tur og nyd ferien i fulde drag. :-)

  Vejret er som altid i Thailand fantastisk og manden og jeg har selv lige nydt 2 skønne uger derover. Kom hjem til sne og kulde i går morges. :-(

  Svar
 5. Hej, jeg vil ønske dig og dine en rigtig god ferie, kommer til at savne dine indlæg. Jeg vil begynde at spare sammen til din bog. Hilsen Malene

  Svar