Pariserbøf med hele pivtøjet!


At sætte tænderne i den ultimative pariserbøf er virkelig frokost-luksus. Ofte serveres sådan en sag på et stykke toastbrød – nogle gange endda med toastbrød inde i selve bøffen (!), men det har jeg selvsagt udeladt her. Og lad mig bare sige, at jeg intet savnede. Her var jo både friskrevet peberrod, hjemmesyltede rødbeder, kapers, rødløg, æggeblomme og en dejlig fed mayo.

Den ultimative pariserbøf - med det hele! En perfekt low carb frokost --> Madbanditten.dk

Pariserbøf med hele pivtøjet!

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Form hakkebøfferne, drys med salt og peber og steg dem på panden i godt med smør eller kokosolie.
  • Anret salat på tallerkener og skær rødløg i tynde ringe.
  • Anret kapers, mayo og rødbeder i små skåle.
  • Læg hakkebøfferne ovenpå salaten. Dæng dem til med kapers, friskrevet peberrod og rødbeder og server resten ved siden af.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Pariserbøf – den opgraderede hakkebøf

Hakkebøffer er virkelig tit på menuen herhjemme, for det er noget, vi alle fire kan lide. Men særligt forældrene elsker at få serveret en opgraderet hakkebøf i form af en pariserbøf med det hele. Det er klart en storfavorit herhjemme.

Den ultimative pariserbøf - med det hele! En perfekt low carb frokost --> Madbanditten.dk

Projekt eget værelse til to 10-årige

Hvis du følger med på Snapchat (janefaerber) ved du, at vi har sat gang i et omflytningsprojekt herhjemme. Det er sådan, at vi er virkelig, virkelig glade for vores villalejlighed, men den er lige i underkanten i størrelse med to 10-årige, der gerne vil have hver sit værelse og en mor, der arbejder hjemmefra. Ingen af os har dog lyst til at flytte herfra, så vi har startet op med et projekt, som skal ende med at Silas og Vega får hver sit værelse.

Projektet involverer, at vi flytter rundt, sætter ny væg op etc. og da vi kun har weekenderne til at bruge på det, kommer det til at tage 9 uger i alt (iflg. den sirlige plan, som Mensa-manden har lavet).

Jeg er dog stadig forvist til at arbejde i køkkenet og stuen, men det kan jeg egentlig fint leve med…

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Pariserbøf med hele pivtøjet!”

  1. Lækkert … Et trick. Steg bøfferne 45-60 sek på hver side på panden, derefter 15-20 min i ovnen ved 180-200 g. Det bliver de mest lækre saftige bøffer. Samme trick kan bruges ved karbonader, og en god entrecote ? Der skal man lige passe på tiden. Ved alle afhænger det ah størrelse og gram. Men jeg lover de bliver super gode.

    Svar