Pariserbøf med hele pivtøjet!


At sætte tænderne i den ultimative pariserbøf er virkelig frokost-luksus. Ofte serveres sådan en sag på et stykke toastbrød – nogle gange endda med toastbrød inde i selve bøffen (!), men det har jeg selvsagt udeladt her. Og lad mig bare sige, at jeg intet savnede. Her var jo både friskrevet peberrod, hjemmesyltede rødbeder, kapers, rødløg, æggeblomme og en dejlig fed mayo.

Pariserbøf

Pariserbøf med hele pivtøjet!

Føj til favoritter Print Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Tilbehør

  • salat blandet, bare lidt til bund
  • 2 spsk friskrevet peberrod fiskrevet
  • 2 spsk kapers
  • 50 g rødløg
  • 2 spsk hjemmesyltede rødbeder SÅ nemt altså!
  • 2 dl mayonnaise i små skåle
  • 2 æggeblommer eller spejlæg, hvis du ikke er til rå æggeblomme
  • salt og friskkværnet peber
  • smør eller kokosolie til stegning

Sådan gør du

  • Form hakkebøfferne, drys med salt og peber og steg dem på panden i godt med smør eller kokosolie.
  • Anret salat på tallerkener og skær rødløg i tynde ringe.
  • Anret kapers, mayo og rødbeder i små skåle.
  • Læg hakkebøfferne ovenpå salaten. Dæng dem til med kapers, friskrevet peberrod og rødbeder og server resten ved siden af.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Pariserbøf – den opgraderede hakkebøf

Hakkebøffer er virkelig tit på menuen herhjemme, for det er noget, vi alle fire kan lide. Men særligt forældrene elsker at få serveret en opgraderet hakkebøf i form af en pariserbøf med det hele. Det er klart en storfavorit herhjemme.

Luksus Pariserbøf

Vil du gerne spise flere grøntsager?🥦🥕🥒

… men stadig gerne rimelig Low Carb? Så overvej min Low Carb-kostplan. Den er lavet, så du får mindst 600 g grønt om dagen, godt med protein og moderat med sundt fedt. Det er sund og lækker og let mad – perfekt til foråret🌱

Find den her: Low Carb kostplan

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Pariserbøf med hele pivtøjet!”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hvor pudsigt – har i et stykke tid gået og “savlet” efter en pariserbøf – og i morges så jeg at en af mine yndlingscafeer har fået den klassiske på menuen og så dukker du op på FB med denne :)
    Det må betyde at det skal laves, dog nok med lidt mindre tilbehør, snart.

    Svar
  2. Lækkert … Et trick. Steg bøfferne 45-60 sek på hver side på panden, derefter 15-20 min i ovnen ved 180-200 g. Det bliver de mest lækre saftige bøffer. Samme trick kan bruges ved karbonader, og en god entrecote ? Der skal man lige passe på tiden. Ved alle afhænger det ah størrelse og gram. Men jeg lover de bliver super gode.

    Svar