Pariserbøf med hele pivtøjet!


At sætte tænderne i den ultimative pariserbøf er virkelig frokost-luksus. Ofte serveres sådan en sag på et stykke toastbrød – nogle gange endda med toastbrød inde i selve bøffen (!), men det har jeg selvsagt udeladt her. Og lad mig bare sige, at jeg intet savnede. Her var jo både friskrevet peberrod, hjemmesyltede rødbeder, kapers, rødløg, æggeblomme og en dejlig fed mayo.

Pariserbøf

Pariserbøf med hele pivtøjet!

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Form hakkebøfferne, drys med salt og peber og steg dem på panden i godt med smør eller kokosolie.
  • Anret salat på tallerkener og skær rødløg i tynde ringe.
  • Anret kapers, mayo og rødbeder i små skåle.
  • Læg hakkebøfferne ovenpå salaten. Dæng dem til med kapers, friskrevet peberrod og rødbeder og server resten ved siden af.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Pariserbøf – den opgraderede hakkebøf

Hakkebøffer er virkelig tit på menuen herhjemme, for det er noget, vi alle fire kan lide. Men særligt forældrene elsker at få serveret en opgraderet hakkebøf i form af en pariserbøf med det hele. Det er klart en storfavorit herhjemme.

Pariserbøf

Er du klar til (Low Carb) jul?

Indrømmet, min jul er ikke 100% Low Carb. Men den er ret Low Carb. Jeg har enkelte ting, jeg ikke vil gå på kompromis med og så spiser jeg Low Carb julemad og -godter for resten. Det gode ved den model er, at jeg slipper for at december bliver én lang sukkerfest, hvor jeg hele tiden har en sukkerdjævel siddende på skulderen. Det er så udmattende!!

Har du brug for Low Carb juleopskrifter på både al den traditionelle julemad og på de lækre julegodter, kan du lade Madbandittens Juleopskrifter hjælpe dig🌲

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Pariserbøf med hele pivtøjet!”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hvor pudsigt – har i et stykke tid gået og “savlet” efter en pariserbøf – og i morges så jeg at en af mine yndlingscafeer har fået den klassiske på menuen og så dukker du op på FB med denne :)
    Det må betyde at det skal laves, dog nok med lidt mindre tilbehør, snart.

    Svar
  2. Lækkert … Et trick. Steg bøfferne 45-60 sek på hver side på panden, derefter 15-20 min i ovnen ved 180-200 g. Det bliver de mest lækre saftige bøffer. Samme trick kan bruges ved karbonader, og en god entrecote ? Der skal man lige passe på tiden. Ved alle afhænger det ah størrelse og gram. Men jeg lover de bliver super gode.

    Svar