Paris – nu med regningen for shopping


Jamen, købte du slet ikke noget dernede i Paris?

Jow, for pokker! Jeg shoppede faktisk helt afsindigt denne gang og kom både hjem med et par bukser, en jakke, en kjole, en bluse og vist nok noget mere, som jeg allerede har glemt. Herligt, herligt. Altså indtil jeg i dag tog et sneak-peak på min bankkonto og så, at jeg endnu engang havde levet over evne. Nogen, der har nummeret til Luksusfælden?

Nå, men i den billige ende, fik jeg også købt lidt gode ting med hjem. Da jeg var i Paris i august, besøgte jeg La Grande Épicerie, et supermarked, som af madnørder er udråbt til verdens bedste supermarked. Jeg var også helt solgt. Samtidigt hørte jeg en masse gode ting om Galéries Lafayettes fødevareafdeling, så den besøgte vi denne gang, da vi boede lige i nærheden. Nøøøøj, hvor en skuffelse. Det nåede ikke La Grande Épicerie til sokkeholderne. Det var halvtrist, faktisk, og jeg fik tomhændet derfra. Til gengæld købte jeg ind i en af Paris helsekostbutikker. Det er så rart at se, at de springer op en efter en dernede også. Her købte jeg en ration af nøddesmør til julegodterne. Det koster ca. en tredjedel af, hvad det koster herhjemme. Og det var kun, fordi jeg ikke kunne bære mere, at jeg ikke købte endnu større glas.

 

 

Og så faldt jeg over denne, som også røg i kurven og med hjem.

 

 

Aktivt kul er genialt, hvis man er kommet til at spise noget, man ikke kan tåle. Det suger giftstofferne til sig og hjælper kroppen med at nedbryde det og trækker det ud af kroppen igen. Også genialt i disse julefrokosttider, hvor det hænder (host host),  at man kommer til at svine sig til en gang eller to. I den forbindelse har Charlotte faktisk også et par gode fif til at komme helskindet gennem julefrokosten og dagen derpå ikke mindst. Læs dem her. Og tilføj bacon :-)

Ny Keto kostplan – ‘den fleksible’

Skal du i gang med Keto, eller har du været i gang længe men er gået i stå, så prøv den nye Keto kostplan ‘den fleksible’.

Læs alt om kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Paris – nu med regningen for shopping”

Skriv en kommentar

 1. Hej.
  Der er en del opskrifter og video’er på nettet om hvordan man laver nødesmør. Så der er mange måder at gøre det på. Jeg gør således:
  for mandler:
  1. rist ca. 4 dl mandler på panden. Jeg tager dem af, når de begynder at “knirke”.
  2. Hurtig ned i blenderen, og sæt igang.
  3. stop blenderen ind i mellem, og skrap massen ned fra siderne. Sæt evt blenderen til at pulsere.
  4. efter ca. 10 – 15 min, begynder mel’et at blive til en våd masse. Kør blenderen lidt længere.
  5. Tilsæt evt lidt olie (ca. 2 spsk), gerne mandel olie (kan købes hos invandre købmænd).
  6. mandel nødesmøret er færdig :-)

  for hasselnødder:
  Som mandler, men varm i stedet nødderne i ovnen, ind til nødderne “sprækker” (ca. 15 min).
  Når nødder kommer ud af ovnen, putter jeg dem i et viskestykke, og griner nødderne mod hinanden. På den måde, falder en del af skalden af.
  Her efter putter jeg nødderne i blenderen (uden skald) og går som men mandlerne. Men jeg bruger hasselnød olie, i stedet for mandel olie.

  Undskylde det lange svar …
  Hvis du beslutter dig for at prøve, så hav tålmodighed, når blenderen køre. 15 min. er langtid at stå og kigge på blenderen …

  Svar
 2. hej Jane.

  Gid det var mig der havde været i Paris og købe mad. Jeg eeeelsker også deres helsekost butikker, og har selv haft købt forskellige slags nødesmør med hjem. Jeg har selv eksperimenteret en del med lave ejen nødesmør. Jeg kan varmt anbefale det – din mosterblender kan helt sikkert godt bruges :-)

  Svar