Paris – mon amour


I dag virker alting meningsløst. At så mange mennesker, som i går levede et helt normalt liv, i dag ikke er her mere, gør mig utroligt ked af det. At nogle samtidig jubler over angrebene, giver mig kvalme. I nat var det Paris, der blev ramt, og en del af mig tager det lidt personligt. Paris er min by. Det er byen, hvor jeg blev voksen.

Men en ting, der gør mig lige så vred, er, at volden rykker tættere på. Ikke bare i Paris men også herhjemme. Vi har haft adskillige skyderier i Valby i det seneste år. Både af den slags, der kommer i nyhederne og af den slags, hvor politi i skudsikre veste spærrer vejen ind til vores villakvarter, så man skal bede om lov til at komme forbi, fordi der måske – måske-ikke har været skyderi. I Valby. 300 meter fra vores trygge villakvarter. Er det noget, jeg skal have med i tankerne næste gang, jeg vil ud og gå en aftentur? Eller næste gang jeg lige skal ned i smide en bog i postkassen? Jeg gider ikke leve på den måde.

Her til morgen spurgte vi Silas og Vega, om de vidste, hvad terror var. Det vidste de ikke. Men de er begyndt at se Ultra Nyt, så vi synes, vi lige ville varsle dem om, hvad der var sket. Vi forklarede dem, at nogen havde angrebet og dræbt uskyldige mennesker i Paris i nat. Så vil vi ikke derhen, sagde Silas med det samme. Men jo, det vil vi. Vi vil ikke være bange for at tage til Paris, ligesom vi heller ikke vil være bange for at gå tur om aftenen i Valby. I det øjeblik, vi laver om på vores liv pga. frygt, har de vundet.

I dag sender vi tanker til Paris. Paris, mon amour.

Paris

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Paris – mon amour”

Skriv en kommentar

 1. Det er bare SÅ afskyeligt hvad sker i Frankrig og mange andre steder….
  Har ikke ord…
  Men som du og din familie VÆLGER jeg at leve som om jeg ikke frygter….
  Ondskaben skal ikke have lov at reducere mit liv…

  Svar