Paris – mon amour


I dag virker alting meningsløst. At så mange mennesker, som i går levede et helt normalt liv, i dag ikke er her mere, gør mig utroligt ked af det. At nogle samtidig jubler over angrebene, giver mig kvalme. I nat var det Paris, der blev ramt, og en del af mig tager det lidt personligt. Paris er min by. Det er byen, hvor jeg blev voksen.

Men en ting, der gør mig lige så vred, er, at volden rykker tættere på. Ikke bare i Paris men også herhjemme. Vi har haft adskillige skyderier i Valby i det seneste år. Både af den slags, der kommer i nyhederne og af den slags, hvor politi i skudsikre veste spærrer vejen ind til vores villakvarter, så man skal bede om lov til at komme forbi, fordi der måske – måske-ikke har været skyderi. I Valby. 300 meter fra vores trygge villakvarter. Er det noget, jeg skal have med i tankerne næste gang, jeg vil ud og gå en aftentur? Eller næste gang jeg lige skal ned i smide en bog i postkassen? Jeg gider ikke leve på den måde.

Her til morgen spurgte vi Silas og Vega, om de vidste, hvad terror var. Det vidste de ikke. Men de er begyndt at se Ultra Nyt, så vi synes, vi lige ville varsle dem om, hvad der var sket. Vi forklarede dem, at nogen havde angrebet og dræbt uskyldige mennesker i Paris i nat. Så vil vi ikke derhen, sagde Silas med det samme. Men jo, det vil vi. Vi vil ikke være bange for at tage til Paris, ligesom vi heller ikke vil være bange for at gå tur om aftenen i Valby. I det øjeblik, vi laver om på vores liv pga. frygt, har de vundet.

I dag sender vi tanker til Paris. Paris, mon amour.

Paris

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

 

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Paris – mon amour”

Skriv en kommentar

  1. Det er bare SÅ afskyeligt hvad sker i Frankrig og mange andre steder….
    Har ikke ord…
    Men som du og din familie VÆLGER jeg at leve som om jeg ikke frygter….
    Ondskaben skal ikke have lov at reducere mit liv…

    Svar