Pandekagesandwich med mozzarella, skinke og grillet peberfrugt


Sandwich lavet af pandekager – yes, min ven. Du husker nok hytteostpandekagerne og hvis ikke, husker du sikkert den superpopulære pandekage-toast med skinke og ost. Den er jo så lækker. Pandekagesandwichen her er i samme familie. De lækre og proteinrige pandekager klappet om noget pålæg til en pandekagesandwich.

Pandekagesandwich med pesto, ost og skinke

Pandekagesandwich med mozzarella, skinke og grillet peberfrugt

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Hytteostpandekager (ca. 6 stk)

Fyld

Sådan gør du

  • Blend hytteost med æggene, tilsæt pofiber, salt og bagepulver og blend igen.
  • Opvarm en pande med lidt smør eller olie og lav små pandekager af dejen.
  • Halver peberfrugten og del den i 6 stykker.
  • Opvarm en pande og grill peberfrugten derpå til den begynder at få sorte pletter.
  • Smør 4 pandekager med pesto og fordel fyldet imellem dem.
  • Gem de sidste to pandekager til en anden god gang.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Proteinrig pandekagesandwich

Du får godt med protein i denne pandekagesandwich. Hytteostpandekagerne er jo lavet af hytteost og æg og altså super proteinrigt. Og det samme er fyldet.

Hvad du fylder i, kan du selvfølgelig variere i det uendelige. Jeg fik en dejlig italiensk inspireret sandwich ud af det med lækkert fyld af frisk mozzarella, salami, parmaskinke og grillet peberfrugt. Og lidt pesto. Jeg elsker pesto.

Sandwich lavet af pandekager

Det var egentlig en spontan idé om at pandekager kunne bruges som sandwichbrød, der førte til disse. Jeg havde en rest hytteostpandekager og havde ikke lige lyst til pandekagetoasten. Så hvorfor ikke lave en pandekagesandwich?

Hytteostpandekagerne er nemme at lave og de kan laves længe i forvejen. Du kan opbevare dem både i køleskab og i fryser men husk at putte madpakkepapir imellem dem. Så er de nemmest at få fra hinanden. Har du lavet dem på forhånd tager det ikke mange øjeblikke at lave pandekagesandwichen her. Men selv hvis du skal lave dem forfra, er de ret hurtigt lavet.

Men også en kærlig opfordring til måske at lave dobbelt portion, nu du er i gang. Det vil du ikke fortryde.

Kan dejen laves som vafler?

Jeg veksler lidt mellem at stege disse på panden som pandekager og vafle dem i vaffeljernet til vafler. Begge dele bliver virkelig godt.

Jeg har et Tefal Snack Collection vaffeljern (reklamelink), som jeg er superglad for og bruger minimum ugentligt. Sidst vi drøftede det, var der flere læsere, der meldte ind med at de er vildt glade for pandekagepladerne (reklamelink), man kan putte i jernet. Jeg er ikke helt blevet venner med dem, må jeg indrømme og steger derfor mine pandekager på panden. Men de mange glade læserberetninger har gjort mig nysgerrig og jeg skal nok lige få leget lidt mere med det.

Stor nyhed: Fit efter 40

Stort, nyt livsstilskursus for kvinder ‘i anden halvdel af livet’.

Kurset starter mandag d. 8. oktober.

Læs alt om kurset her

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

16 kommentarer til “Pandekagesandwich med mozzarella, skinke og grillet peberfrugt”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Jeg elsker denne opskrift og serverer den ofte for frokostgæster. Men nu får jeg besøg af en, der ikke tåler æg. Kan jeg stadig lave disse pandekager og erstatte æggene med noget andet?

    Svar
    • Hej Kirstina
      Jeg tror, det er bedre at du søger inspiration til det ovre på nogle af siderne med veganske opskrifter. De har masser af erfaring med at erstatte æg. Det er ikke noget, jeg har gjort mig i desværre..

      Svar
  2. Hej, tak for virkelig godt læsestof.
    Jeg vil gerne igang med low Carb, og helst kun med 3 måltider pr dag, mere magter jeg ikke:-)
    Jeg er dog i tvivl om hvor meget man spiser pr måltid? Fx chaffles eller grønne sandwich brød er det 1-2-3 stk pr måltid?
    Det samme gælder den lækre æggesalat, hvor meget skal der på “brødet” pr måltid
    Din pesto, hvor meget må man få af den til frokost fx?
    Hvis man en dag går ned i energi, hvad anbefaler du så man snacker??
    Jeg ville gerne tilmelde mig en kostplan men jeg er mega kræsen så tænker det er nemmere at finde opskrifterne på din side

    Håber på svar og gerne gode råd til mig der virkelig trænger til vægttab…

    Mvh Trine

    Svar
    • Hej Trine
      Åh jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal svare her, for der findes jo ikke et svar på, hvor mange chaffler, hvor meget pesto, hvor meget af det ene og det andet, man ‘må spise’. Det er et spørgsmål om helhed, og det er helheden, der giver dig dit resultat. Ikke hvor mange chaffler du har spist til et måltid.

      Tror du ikke, det ville være nemmere for dig at oprette dig til MadbandittenPLUS, så du kan bruge energiberegningerne til at følge med i dit daglige næringsindtag? Så kan du også lave dine egne madplaner med de retter, du kan lide og få en indkøbsliste til at handle fra.

      Og et andet forslag: Prøv at pakke alle de der tanker væk og bare kom i gang med at gøre dig nogle erfaringer. Henad vejen lærer du, hvordan nogle ting fungerer godt og andre ting mindre godt og så justerer du lidt til undervejs. Det er meget vigtigere med de erfaringer end at prøve at opstille en masse regler for mængde, der skal følges.
      Hvis du skal have en god grundregel i hovedet, så lad det være at dine måltider skal sammensættes af protein (kød, fisk, fjerkræ, æg) og grøntsager. Er det det, der ligger på din tallerken, er du ikke helt på afveje.

      Eller prøv en protokol som Sommerklar med Madbanditten. Der får du jo netop vejledninger til det ene, andet og tredje pr. måltid/dag men kan stadig sammensætte det ud fra de ting, du kan lide. Det kunne også være en nem måde at starte.

      Svar
    • Du skal bare bage dem længe nok, så slipper de nemt :)
      (taler af erfaring fordi jeg mislykkede med alle vaffelopskrifter selv, indtil jeg fandt ud af dette)

      Svar
  3. 5 stars
    Virkelig gode. Jeg laver dem på Tefals pandekageforme og de bliver super gode. Jeg steger dem dog væsentlig længere efter at den er begyndt at lyse grønt. Pensler med kokosolie mellem hver portion (og kom også lidt timian i)

    Svar
    • Hehe godt spørgsmål. Jeg vil skyde på at mine er ca. 10 cm i diameter. Jeg plejer at stege tre af gangen på en stor pande. Det passer meget godt med den størrelse.

      Svar