Pandekage-toast med skinke og ost


Lyder pandekage-toast lidt for lækkert? Jamen det er fordi det er det.

Forleden besøgte jeg min barslende søster til frokost og hun serverede pandekage-toast for mig efter en idé fra min egen bog Madglad. Nogle gange er det simpelthen bare sådan, at nogle opskrifter ryger i glemmebogen og det var sket for denne. Og sikke en skam. For pandekage-toast smager fænomenalt godt.

Pandekage-toast med skinke og ost - LCHF, KETO

Pandekage-toast med skinke og ost

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 min

Ingredienser

Hytteostpandekager (8-10 stk.)

  • 4 æg
  • 200 g hytteost
  • 2 tsk fiberhusk den gule eller 1 spsk loppefrøskaller eller Pofiber
  • salt
  • smør til stegning

Pandekage-toast (2 stk)

  • 4 hytteostpandekager
  • 4 skiver skinke
  • 4 skiver ost flødehavarti eller emmentaler er gode valg her
  • tørret oregano

Sådan gør du

Hytteostpandekager

  • Blend hytteost med æg med stavblenderen.
  • Tilsæt husk/loppefrøskaller og blend igen.
  • Steg som pandekager i smør eller kokosolie på panden.
  • Opbevar i køleskab eller fryser med madpakkepapir imellem.

Pandekage-toast

  • Læg skinke og ost på to af hytteostpandekagerne og drys med oregano. Læg herefter den anden pandekage ovenpå.
  • Varm dem som toast i din toaster eller steg dem på panden under låg og vend dem så osten smelter godt.
  • Server gerne med lidt salat, aka ‘alibi-grønt’ til. En klat sennep gør dem heller ikke ringere.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hytteostpandekagerne i en salt version

Det er slet og ret hytteostpandekagerne i en salt version, der er brugt her. Det giver samtidig en virkelig kulhydratfattig pandekage – ja og toast. Og fyldt med masser af ost og skinke, er det altså bare virkelig godt.

Til morgenmad, til frokost, kold i madpakken, you name it.

Jeg gik hjem og fik fluks lavet en ordentlig stak til fryseren. Det gør jo tingene så meget nemmere at have den slags på lager.

Billederne her i indlægget er i øvrigt fra Madglad og er taget af dygtige Columbus Leth.

Pandekage-toast med skinke og ost - LCHF, KETO

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

49 kommentarer til “Pandekage-toast med skinke og ost”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Jeg bliver i tvivl, når der står 8 pandekager og toast laves med 4 STK. Er 1 toast så til en person? Eller 2 toast pr person?

    Svar
    • Haha det forstår jeg godt.

      Du får 8-10 pandekager ud af portionen i alt. Til 1 pandekagetoast bruger du to pandekager.
      Opskriften på toast med fyld giver 2 stk.

      Om du spiser begge to selv eller deler med en anden blander jeg mig ikke i, men energiberegningen er for 1 toast.

      Giver det bedre mening nu?

      Svar
  2. 5 stjerner
    Kunne ikke få dem til at hænge sammen. Så jeg puttede dejen i en bradepande med bagepapir i, då 12 min ved 200 grader. Det blev perfekt og kunne skæres i lige de størrelser jeg havde lyst til. Smager super godt

    Svar
  3. Pandekagerne laver jeg en gang imellem og skal de f.eks laves til frokost med en rest kød og noget salat, blender jeg en stor håndfuld hakket grønkål med i dejen.
    Det smager super godt og ændrer ikke væsentlig på konsistensen, så de hænger stadig godt sammen
    Og så bliver de flotte og grønne 😁

    Svar