Pandekage-toast med skinke og ost


Lyder pandekage-toast lidt for lækkert? Jamen det er fordi det er det.

Forleden besøgte jeg min barslende søster til frokost og hun serverede pandekage-toast for mig efter en idé fra min egen bog Madglad. Nogle gange er det simpelthen bare sådan, at nogle opskrifter ryger i glemmebogen og det var sket for denne. Og sikke en skam. For pandekage-toast smager fænomenalt godt.

Pandekage-toast med skinke og ost - LCHF, KETO

Pandekage-toast med skinke og ost

5 fra 3 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
4 personer
|
30 minutter

Ingredienser

Hytteostpandekager (8 stk.)

Pandekage-toast

  • 8 hytteostpandekager
  • 4 skiver skinke
  • 8 skiver ost flødehavarti eller emmentaler er gode valg her
  • tørret oregano

Sådan gør du

Hytteostpandekager

  • Blend hytteost med æg med stavblenderen.
  • Tilsæt husk/loppefrøskaller og blend igen.
  • Steg som pandekager i smør eller kokosolie på panden.
  • Opbevar i køleskab eller fryser med madpakkepapir imellem.

Pandekage-toast

  • Læg skinke og ost på halvdelen af hytteostpandekagerne og drys med oregano. Læg herefter de andre pandekager ovenpå, så du har en toast/sandwich.
  • Varm dem som toast i din toaster eller steg dem på panden under låg og vend dem så osten smelter godt.
  • Server gerne med lidt salat, aka ‘alibi-grønt’ til. En klat sennep gør dem heller ikke ringere.

Noter

Energiberegningen er lavet på at en portion er to pandekagetoasts.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hytteostpandekagerne i en salt version

Det er slet og ret hytteostpandekagerne i en salt version, der er brugt her. Det giver samtidig en virkelig kulhydratfattig pandekage – ja og toast. Og fyldt med masser af ost og skinke, er det altså bare virkelig godt.

Til morgenmad, til frokost, kold i madpakken, you name it.

Jeg gik hjem og fik fluks lavet en ordentlig stak til fryseren. Det gør jo tingene så meget nemmere at have den slags på lager.

Andet brød som jeg bruger til sandwich tæller både grøntsagsfladbrød, fiberflute og fiberboller. Fiberbollerne har jeg blandt andet brugt i flæskestegssandwichen.

Billederne her i indlægget er i øvrigt fra Madglad og er taget af dygtige Columbus Leth.

Pandekage-toast med skinke og ost - LCHF, KETO

Prøv PLUS gratis i 7 dage

Som MadbandittenPLUS-medlem får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave egne madplaner med indkøbsliste, du får en velkomst e-bog om Keto og du kan lytte til min podcast. Du får også adgang til en lukket spørgeside, hvor du kan stille spørgsmål til mig.

Altsammen gratis de første 7 dage.

Ja tak – start prøveperiode nu!

MadbandittenPLUS

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

53 kommentarer til “Pandekage-toast med skinke og ost”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Har lavet dine hytteostpandekager flere gange og de er super lækre😋 Måtte derfor også lave disse hyggeostpandekage-toast og mums siger jeg bare! De smagte jo som noget der var forbudt😉 Og med en kvalitetsskinke og ens favoritost, så glemmer man hurtigt man spiser æg (som jeg er ved at køre træt i her i uge 7 med Keto).

    Når jeg laver pandekagerne til toast, laver jeg dem i ovnen på en bageplade med bagepapir (1 portion dej passer til ok tynde pandekager). Gav dem 12-14 min. i ovnen ved 200 grader. På den måde er det nemt bagefter at skære dem i firkanter, der passer til ens toaster uden at have for meget spild.

    Velegnet til fryser med mellemlægspapir mellem hver.

    Svar
    • Gud hvor fedt! Jeg har faktisk aldrig lavet dem i ovn. Det tester jeg næste gang🙏🏼
      Hilsen en, der ikke er blevet træt af æg endnu efter 12 år på Low Carb/keto😂

      Svar
  2. Jeg bliver i tvivl, når der står 8 pandekager og toast laves med 4 STK. Er 1 toast så til en person? Eller 2 toast pr person?

    Svar
    • Haha det forstår jeg godt.

      Du får 8-10 pandekager ud af portionen i alt. Til 1 pandekagetoast bruger du to pandekager.
      Opskriften på toast med fyld giver 2 stk.

      Om du spiser begge to selv eller deler med en anden blander jeg mig ikke i, men energiberegningen er for 1 toast.

      Giver det bedre mening nu?

      Svar
  3. 5 stars
    Kunne ikke få dem til at hænge sammen. Så jeg puttede dejen i en bradepande med bagepapir i, då 12 min ved 200 grader. Det blev perfekt og kunne skæres i lige de størrelser jeg havde lyst til. Smager super godt

    Svar
  4. Pandekagerne laver jeg en gang imellem og skal de f.eks laves til frokost med en rest kød og noget salat, blender jeg en stor håndfuld hakket grønkål med i dejen.
    Det smager super godt og ændrer ikke væsentlig på konsistensen, så de hænger stadig godt sammen
    Og så bliver de flotte og grønne 😁

    Svar