Pandekage med hindbær og kokos – mælkefri og glutenfri


Min krop gør ondt. Det er som om alle skader, jeg nogensinde har haft, giver genlyd i øjeblikket. Således har jeg nu igen skinnebetændelse, museskade i håndleddet samt en mærkelig smerte i min ene overarm, som værker, når jeg løfter den.

Pandekage med hindbær og kokos omelet

Pandekage med hindbær og kokos

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk alle ingredienserne (minus kokosmel) sammen og steg dem på panden som en omelet i en god klat kokosolie. Pynt med kokosmel ovenpå.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Er det ikke smukt, som ens krop selv siger fra, hvis man ikke selv er god til at få det gjort? Eller i det her tilfælde lader gamle skader vælte frem i samme øjeblik, man tillader sig at slappe lidt af? Smukt system, når man tænker over det. Pisseirriterende, når man står midt i det.

Madlede og selvdiagnosticering

Charlotte nævnte længere tids stress og trætte binyrer som en årsag til den madlede, jeg har lidt af et stykke tid. Det er nok ikke helt ramt forbi, og jeg har derfor genlånt den udmærkede bog om Binyretræthed af James Wilson. Læs evt. mere om binyretræthed her.

Selv tænker jeg også i baner af inflammation, en tilstand som er tegn på et overbelastet immunforsvar, så jeg forsøger at sammensætte min kost så antiinflammatorisk som muligt. Det betyder bl.a. at mælkeprodukterne er blevet luget ud.

Og når Dr. Jane nu er færdig med dagens selvdiagnosticering, er det tid til at vise en toplækker morgenmad. Pandenkage med hindbær og kokos som både er mælkefri og glutenfri og alt-muligt-andet-fri. Og så smager den tilmed toplækkert, samtidig med at den mætter godt og tilfredsstiller det der luksusgen, som nogle af os er bærere af.

Hvad? Arh men det ligner jo en dessert? Måske, men i det her tilfælde er det en pandekage med hindbær og kokos, som jeg blev inspireret til at lave af dette indlæg.

Godt med protein, fedt og fibre. Laber morgenmad, siger jeg bare!

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

15 kommentarer til “Pandekage med hindbær og kokos – mælkefri og glutenfri”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Og så er det lige, at der er forskellige slags af de frøskaller? Jeg kan altså ikke finde ud af, hvad der skal bruges til hvad, og så går jeg kold og dropper det igen…Kan du hjælpe mig lidt her? Jeg har den der grønne pakke HUSK, ikke andet. Er det den, der kan bruges her?

  Svar
  • Jeg køber altid den grønne husk eller et andet mærke psyllium frøskaller (Urtekrams fcx), så den kan du snildt bruge her. Det er omtrent samme indhold. Herudover findes der den der gule fiberHUSK til bagning, som jeg tror bare er pulveriserede psyllium frøskaller. Den køber jeg aldrig.

   Svar
 2. Hmm… Tak for opsangen ;-)
  Jeg har det ligesom dig med den ene skade (eller smerte) efter den anden og må hele tiden variere min træning, fordi jeg har ondt alle mulige steder.
  Da jeg læste dit indlæg, sad jeg og tænkte, at jeg da ikke har været stresset, indtil jeg kom i tanker om 250 censorstile, et bryllup og afgangsprøve med 9. klasse – inden for under en måned! Kan man simpelthen fortrænge den slags? :-D
  Jeg har læst (noget af) bogen, og så vidt jeg husker matcher den vist nogenlunde dine kostvaner.

  Kærlig hilsen Tatjana

  Svar
  • Ja puha, du har sørme da også masser af grund til at være lidt ekstra nænsom ved dig selv efter sådan en periode…

   Svar
 3. Husk nu at passe godt på dig selv – det er vist desværre ikke gjort med en luksuspandekage ;-) Jeg ved al for godt, hvor svært det kan være, at få enderne til at mødes med børn, job, familieliv og de 236 andre ting man også gerne liiige vil nå. Men din krop prøver at fortælle dig noget… Og selv det er svært at stoppe op, når hverdagstoget kører, så er det ikke desto mindre vigtigt :-)
  Mange afstressende hilsner fra Hanne

  Svar
  • Tusind tak, Hanne. Du kan tro, jeg passer på mig selv med langt mere end en god pandekage. Den del skriver jeg bare ikke så meget om ;-)

   Svar
 4. Den er udemærket hans bog- men jeg tror ikke hans kostplan holder… :(
  Du har min dybeste medfølelse sidste sommer havde jeg først 2 hålsporer- så fik jeg skinnebensbetændelse og så gik mine gigtlignende sympomer amok og jeg kunne æsten ikke stå ud af sengen fordi alle led i fødderne gjorde ondt.
  Jeg er efterfølgende ikke itvivl om at det var min ikke erkendte stress som satte gang i kroppens advarelsessignaler :(

  Svar
  • Stress er bestemt også en faktor her. Min krop værker også helt vildt. Noget som er helt uvant for mig. Jeg kan knap gå på mine fødder om morgenen og vralter som en and, indtil det gamle skrog er blevet varmt.

   Jeg læste bogen for et års tid siden og følte ikke helt, den talte til mig dengang. Nu giver jeg den et forsøg igen. Kostplanen kan jeg ikke huske hvad gik ud på, men hvis det er grove ris og fuldkornspasta, så er det jo af gode grunde ikke noget for mig ;-)

   Svar
   • Hvor er det vildt det lyder jo som mine fødder for et år siden :(

    Kostplanen- tja jeg har kun den oprindelige på engelsk
    og han var ret glad for brune ris mv og bange for animalsk føde især fedt – anbefaler max 20-25 % af kalorierne fra fedt – jeg kan finde millioner af fejl i hans beskrivelse af fedt og vitaminer :)

    Svar