Påskelam og tilbehør til påskemiddagen


Påskelam og påskemiddag er en realitet lige om lidt, for påsken er snart over os, og det betyder selvfølgelig, at der skal Påskelam på bordet. Derfor får du her mine bedste opskrifter på påskelam, både lammekølle, lammeskank, lammeculotte og lammekoteletter samt lækkert Low Carb tilbehør hertil.

Det er jo helt klassisk at servere lækre flødekartofler til påskelammet og heldigvis har jeg flere gode opskrifter, der sagtens kan konkurrere med kartoflerne. Jeg synes dog også, der skal være et syrligt og friskt modspil til det fede lam og tilbehør. Derfor giver jeg også mit bud på forskellige salater, der vil gå rigtig godt til påskelammet.

Det eneste, du skal gøre, er at vælge…

Opskrifter på påskelam:

Tilbehør:

Syrlig og frisk salat

Se alle mine påskeopskrifter her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Påskelam og tilbehør til påskemiddagen”

Skriv en kommentar

 1. Har du prøvet at udbene en lammekølle? Så nem at stege på grillen (15/18 min), saftig og smagfuld.
  Kan KUN anbefale det. Laves dagen før- når man har tid..😉

  Svar
 2. Uuh, masser af lækre ideer. Vi får leveret et helt lam hvert efterår, så vi spiser det jævnligt. Dejligt med inspiration til tilbehør.

  Svar