Påskelam og tilbehør til påskemiddagen


Påskelam og påskemiddag er en realitet lige om lidt, for påsken er snart over os, og det betyder selvfølgelig, at der skal Påskelam på bordet. Derfor får du her mine bedste opskrifter på påskelam, både lammekølle, lammeskank, lammeculotte og lammekoteletter samt lækkert Low Carb tilbehør hertil.

Det er jo helt klassisk at servere lækre flødekartofler til påskelammet og heldigvis har jeg flere gode opskrifter, der sagtens kan konkurrere med kartoflerne. Jeg synes dog også, der skal være et syrligt og friskt modspil til det fede lam og tilbehør. Derfor giver jeg også mit bud på forskellige salater, der vil gå rigtig godt til påskelammet.

Det eneste, du skal gøre, er at vælge…

Opskrifter på påskelam:

Tilbehør:

Syrlig og frisk salat

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Påskelam og tilbehør til påskemiddagen”

Skriv en kommentar

  1. Uuh, masser af lækre ideer. Vi får leveret et helt lam hvert efterår, så vi spiser det jævnligt. Dejligt med inspiration til tilbehør.

    Svar