Påskelam og tilbehør til påskemiddagen


Påskelam og påskemiddag er en realitet lige om lidt, for påsken er snart over os, og det betyder selvfølgelig, at der skal Påskelam på bordet. Derfor får du her mine bedste opskrifter på påskelam, både lammekølle, lammeskank, lammeculotte og lammekoteletter samt lækkert Low Carb tilbehør hertil.

Det er jo helt klassisk at servere lækre flødekartofler til påskelammet og heldigvis har jeg flere gode opskrifter, der sagtens kan konkurrere med kartoflerne. Jeg synes dog også, der skal være et syrligt og friskt modspil til det fede lam og tilbehør. Derfor giver jeg også mit bud på forskellige salater, der vil gå rigtig godt til påskelammet.

Det eneste, du skal gøre, er at vælge…

Opskrifter på påskelam:

Tilbehør:

Syrlig og frisk salat

Se alle mine påskeopskrifter her >>

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • færdige madplaner, jeg laver
  • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
  • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
  • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Påskelam og tilbehør til påskemiddagen”

Skriv en kommentar

  1. Uuh, masser af lækre ideer. Vi får leveret et helt lam hvert efterår, så vi spiser det jævnligt. Dejligt med inspiration til tilbehør.

    Svar