Påskelam og tilbehør til påskemiddagen


Påskelam og påskemiddag er en realitet lige om lidt, for påsken er snart over os, og det betyder selvfølgelig, at der skal Påskelam på bordet. Derfor får du her mine bedste opskrifter på påskelam, både lammekølle, lammeskank, lammeculotte og lammekoteletter samt lækkert Low Carb tilbehør hertil.

Det er jo helt klassisk at servere lækre flødekartofler til påskelammet og heldigvis har jeg flere gode opskrifter, der sagtens kan konkurrere med kartoflerne. Jeg synes dog også, der skal være et syrligt og friskt modspil til det fede lam og tilbehør. Derfor giver jeg også mit bud på forskellige salater, der vil gå rigtig godt til påskelammet.

Det eneste, du skal gøre, er at vælge…

Opskrifter på påskelam:

Tilbehør:

Syrlig og frisk salat

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Påskelam og tilbehør til påskemiddagen”

Skriv en kommentar

  1. Uuh, masser af lækre ideer. Vi får leveret et helt lam hvert efterår, så vi spiser det jævnligt. Dejligt med inspiration til tilbehør.

    Svar