Sådan et påskefad med kogte æg, rejer, røget laks, en dejlig citrondressing, lidt grønt og karse er en hyggelig idé til en frokost i påskeferien, hvor I lige puster ud efter dage med gæster eller social aktivitet.
Helligdage er dejlige, og det er dejligt at se familie, venner etc. men de fleste af os har også brug for et lille pusterum ind imellem. Og med det fine vejr, jeg kan læse, at også Danmark får i påsken, kan jeg lige forestille mig at sidde på terrassen i et læhjørne og nyde sådan et påskefad her.
Påskefad på den nemme måde
Der er jo ikke sådan noget opskrift i denne, men det er meget hyggeligt med sådan en anretning og den kan jo nemt skaleres op og ned, alt efter hvor mange man er, der skal spise med.
Du kan også lave den lækre rejesalat og bruge til. En skive kernebrød ville også passe perfekt her.
Påskefad med æg, rejer, laks og citrondressing
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
- 2 æg kogte
- 100 g røget laks
- 100 g rejer eller rejesalat
- 50 g radiser
- lidt ærteskud
- 100 g rød peberfrugt
- lidt karse
- 0,5 øko-citron i både
Citrondressing
- 1 dl cremefraiche 38%
- 0,5 øko-citron saften herfra, smag til
- salt og friskkværnet peber
- lidt purløg hakket, efter smag
Sådan gør du
- Rør cremefraiche med citron, salt og peber og smag til.
- Anret det hele på et fad eller skærebræt og server.
- Suppler evt. med grøntsagsstænger, en grøn salat eller et par skiver kernebrød.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Se alle de andre opskrifter til påske lige her.
Jeg lavede denne frokost i dag, med lidt ekstra ting. Så lækkert! Tak?
Ej så fint. Og så hyggeligt at sidde med sådan et fad ❤️
Har du gode ideer til keto -børn
Hej Lene
Det kommer lidt an på årsagen til at børnene skal spise Keto. Er det pga. epilepsi? Så har jeg skrevet om det her: Ketogen diæt til epilepsi
Er der tale om raske børn, har jeg skrevet om det her: Må børn spise Keto?
God påske!
UHM det ser lækkert ud…og den der citrondressing skal jeg da lave til min laks og mine rejer ;) Tak for opskriften(erne) og bloggen :)