Påskefad med æg, rejer, laks og citrondressing


Sådan et påskefad med kogte æg, rejer, røget laks, en dejlig citrondressing, lidt grønt og karse er en hyggelig idé til en frokost i påskeferien, hvor I lige puster ud efter dage med gæster eller social aktivitet.

Helligdage er dejlige, og det er dejligt at se familie, venner etc. men de fleste af os har også brug for et lille pusterum ind imellem. Og med det fine vejr, jeg kan læse, at også Danmark får i påsken, kan jeg lige forestille mig at sidde på terrassen i et læhjørne og nyde sådan et påskefad her.

Påskefad på den nemme måde

Der er jo ikke sådan noget opskrift i denne, men det er meget hyggeligt med sådan en anretning og den kan jo nemt skaleres op og ned, alt efter hvor mange man er, der skal spise med.

Du kan også lave den lækre rejesalat og bruge til. En skive kernebrød ville også passe perfekt her.

Påskefad med æg, rejer, laks og citrondressing

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Citrondressing

Sådan gør du

  • Rør cremefraiche med citron, salt og peber og smag til.
  • Anret det hele på et fad eller skærebræt og server.
  • Suppler evt. med grøntsagsstænger, en grøn salat eller et par skiver kernebrød.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Se alle de andre opskrifter til påske lige her.

Påskefad med æg, rejer, laks og citrondressing. En dejlig nem og sund idé til påskefrokost.

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Påskefad med æg, rejer, laks og citrondressing”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. God påske!

    UHM det ser lækkert ud…og den der citrondressing skal jeg da lave til min laks og mine rejer ;) Tak for opskriften(erne) og bloggen :)

    Svar