På chokolademuseum i Barcelona


Søndagen her i huset står i den grad i chokoladens tegn, for nu går turen på chokolademuseum! Sådan et har Barcelona nemlig, og det missede jeg ved sidste besøg, så det stod ret højt på listen over ting, der skulle prioriteres denne gang. Chokolademuseet er ejet af Barcelonas konditorlaug og fortæller chokoladens historie, startende fra hvordan kakaobønnerne kom til Europa, til hvordan man har tilberedt chokolade igennem tiderne. Alt dette krydret med interaktive udstillinger og imponerende chokoladefigurer.

Selv ungerne syntes, det var sjovt! Det skyldtes dog nok bl.a., at entréebilletten bestod af en lille plade mørk chokolade. Men det var altså også en fin, lille detalje.

Selv Barça-barnet, som ellers er indædt modstander af mørk chokolade, gik med på den spiselige billet. Det handler åbenbart om, hvordan man får det serveret!

Men udover en spiselig billet, var der masser af underholdning for ungerne. F.eks. var der de fleste af deres favoritfigurer udført i chokolade. Inklusiv SvampeBob-Firkant. Seriøst! Svampe-Bob Firkant i chokolade! Den havde jeg ikke lige set komme…

Når man går på museum eller bare på sightseeing generelt med børn, kan man ikke beskyldes for at dvæle ved tingene. Man løber nærmest bare igennem museet/sightet, imens man prøver at knipse et par billeder. Det har jo den fordel, at man hurtigere ender ude i muséets lækre café, hvor man kunne købe og/eller indtage chokolade i alle afskygninger. F.eks. en varm chokolade, der var så tyktflydende, at jeg blev helt svimmel bare at se på den. Vi besøgte museet, da de åbnede kl. 10, og selvom jeg ellers vil argumentere for, at chokolade kan indtages på alle tidspunkter af døgnet, må jeg indrømme, at jeg havde fået nok bare af at spise billetten. Næste gang kommer jeg om eftermiddagen. Eller tager en køletaske med mig!

Til slut et par billeder fra det hyggelige museum.

Museu de la Xocolata, Carrer Comerç 36, 08003 Barcelona

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “På chokolademuseum i Barcelona”

Skriv en kommentar

 1. Jeg må indrømme det – jeg tager lige en ‘hapser’ og satser på at skulle ind på museet i oktober måned (og en runde for at finde andre gode ideer fra din side til Barcelona :D

  Glæder mig allerede.

  Svar
  • Lyder dejligt med Barcelona i oktober. Det kan du glæde dig til! Og der kommer endnu et Barcelonaindlæg er på siden, så snart jeg lige har fået det skrevet færdigt ;-)

   Svar