På burgerbar i Barcelona


Skal man virkelig på burgerbar i Barcelona? Ja, det kan man faktisk godt. Især hvis man kan lide gourmetburgers.

Gourmetburgers er jo et koncept, der er svært ikke at holde af. Og selvom man ikke spiser brød, kan man sagtens spise burgere alligevel. Hånden på hjertet, det er jo ikke brødet, der giver burgeren sin gode smag. Det er derimod den saftige bøf, osten, bacon, den snaskede dressing, eller hvad man nu foretrækker at putte i den.

Når jeg er på cafe, bestiller jeg tit burger, og hvis jeg ikke har lyst til mærkelige blikke, tager jeg den bare, som den er på menuen, men fjerner brødet, når den kommer. Andre gange er jeg ligeglad og bestiller den uden brød. Egentlig ved jeg ikke, hvorfor jeg nogle gange synes, det er svært at bede om den uden brød. for det bliver faktisk altid taget godt imod, og jeg får som regel en ekstra stak salat i stedet.

I går travede vi rundt i Barcelonas gader hele dagen. Det er altså virkelig en fantastisk by! De to 6-åriges ben kom godt nok på prøve, men de tog det i stiv arm. Sidst på eftermiddagen ramte vi stranden og tog en hurtig dukkert. Herefter var det tid til aftensmad, og da den restaurant, vi oprindeligt havde udset os, så mere end suspekt ud, valgte vi at gå efter en god burger. Og jeg havde jo fået masser af gode tips til Barcelonasteder, så jeg vidste lige, hvor vi skulle hen. Vi skulle selvfølgelig på Kiosko Burger og have gourmet burger.

BEDSTE BURGERBAR I BARCELONA

Bedste burgerbar i Barcelona

Det var Sidsel & Lasse, som havde skrevet så appetitvækkende om dette sted. Og jeg var jo en ren helt hos ungerne, da jeg trak burgerkortet. Kiosko Burger ligger ikke så langt fra, hvor vi bor, så det var også dejligt nemt.

Konceptet er nem og diner-agtigtt. Du udfylder din bestillingsseddel – som er på spansk (gulp) og så finder du en plads i det travle lille lokale.

Bedste burgerbar i Barcelona

Du vælger hvilket brød, hvilken burger, hvilket ekstra snask og hvilket tilbehør, du vil have. Jeg var glædeligt overrasket over, at muligheden “sin pan” (uden brød) fandtes. Mit valg faldt på en 200 g økoburger med gruyère, pickles og aioli med en omgang salat som tilbehør. Det kom der denne dejlige, snaskede sag ud af.

Bedste burgerbar i Barcelona

Jeg følte mig bestemt ikke snydt! Resten af familien tog dog nogle mere traditionelle burgere, og alle var glade, om end nogle gik temmelig forspiste derfra. Ingen nævnt, ingen glemt.

Bedste burgerbar i Barcelona

Hvis man ikke syntes, at burgeren var snasket nok, kunne man prøve nogle af de andre saucer, som stod fremme.

Bedste burgerbar i Barcelona

Kisko Burger er et fint lille koncept, som godt kan anbefales, hvis man vil spise hurtigt. Det er selvsagt ikke et sted, man sidder og hænger ud med vennerne en hel aften. Det er mere take-out, der spises på stedet. Men maden var i fin kvalitet, og valgmulighederne næsten uendelige.

Kiosko Burger, Marquès De L’Argentera 1, 08003 Barcelona

OPDATERET: Kiosko har siden udvidet med BACOA burgers, som har flere lokationer rundt i byen. Og det er virkelig godt! Læs mere her: Sunde og lækre spisesteder i Barcelona

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “På burgerbar i Barcelona”

Skriv en kommentar

 1. Var næsten nabo til Kiosko da vi var i Barcelona i oktober – takket være din blog rent faktisk ;)
  Vi synes også at deres burgere var gode (ups, dermed også at vi spiste forskellige versioner og var forbi et par gange).
  Men det var deres fritter også :$
  Vi kom tidligt den ene gang og dermed i et tidsrum hvor der var plads til at sidde ved langbordet, for der er godt nok fyldt derinde normalt.

  Barcelona røg helt klart i favorit-listen over feriebyer i EU.

  Svar
 2. Burger uden brød – jeg er solgt!! Havde nok valgt præcis det samme som dig og åh, hvor er der dejligt mange pickles i – UHM!
  Tror også jeg skal til at bestille burgere uden brød når jeg er på café. Så må de sgu kigge underligt, men så er jeg da fri for at sidde og fedte med at få bollen af og få skrabet alt det gode snask af den ;o)

  Svar