Out of order


 

Kvalmen og madleden fortsætter. Krydret med alt for hyppige toiletbesøg og sarthed af en anden verden. I går spiste jeg to halspastiller fra Hall’s og havde herefter en mave, der rumlede så højt, at vi måtte sætte ekstra volumen på fjernsynet. For ikke at nævne mavekramperne. Jeg ved godt, at sødemidler er noget, fanden har skabt, når det kommer til mavekneb, men give me a break, ikke?

 

I går cravede jeg sukker af en anden verden. Det giver jo lidt sig selv, når det halter med indtaget af rigtig mad. Og på at holde det indenbords, når det så endelig er. Tror jeg har fået en slags mavevirus, som ikke helt vil forlade mig igen. Eller også er det bare hardcore abstinenser efter den kolde chokoladetyrker Jeg burde nok tage et par dage på langs og komme mig helt, men det har jeg ikke tid lyst til.  Motion er jeg stoppet med at dyrke, men det er mest, fordi jeg stadig har hold i rygggen, så alt i alt går det jo strygende her. Alt dette er begyndt at sætte sig på mit ellers så sprudlende humør. Og nu gik det ellers lige så godt med at holde tungsindet for døren. Min nøje udfyldte tungsindskalender viste ikke mindre end fire grønne dage i sidste uge, så der er da bestemt ellers fremgang at spore. 

 

Jeg trænger til ferie. Der er 28 dage til Thailand. Jeg glæder mig afsindigt meget. 2½ uge, hvor jeg hver dag kan stå op , få serveret lækker morgenmad på en terrasse med udsigt over havet, og hvor jeg bagefter kan spørge mig selv og min familie, hvad vi har lyst til at lave i dag. Herefter går jeg nok lige ned og får lidt massage, laver lidt pilates på værelset, svømmer en tur eller går en tur langs stranden. Jeg elsker Thailand. Thailand er wellness. Selv for os, der rejser med børn. Se, nu steg humøret allerede lidt. Det styrer for vildt det der med positive visualiseringer.  

 

 

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “Out of order”

Skriv en kommentar

 1. var så desperat over smerter og ture til toilettet at jeg smed 2 pakker oksehaler og et løg i en gryder med vand og en sjat hvidvin. Kogte i 8-10 timer- puttede det ud på havebordet til næste dag. Fjernede noget af fedtet og pillede godt kød af- fodrede hund med ben- siede og smagte til. Puttede på glas i fryseren til dage med underskud MEN hey jeg forstår dig godt :) jeg ville heller ikke orke det-Kan din mand ikke lokkes til det.

  Svar
  • Frysermad? Åh min fryser er helt tom. Måske skal jeg koge suppe i weekenden så jeg har noget godt at tage frem, når det hele kokser.

   Om min mand kan gøre det? Det tror jeg må blive et nej ;-)

   Svar
 2. Hej Jane & Henriette,
  Hvor er det rart at læse, at jeg ikke er helt alene om at dagene indimellem lander i den røde og meget røde ende. Eller ‘rart’ er det jo ikke, men fortæller mig da i hvert fald, at jeg ikke er helt så langt ude, som jeg ellers selv hurtigt kan overbevise mig om.
  Knudret kommentar, men håber, I forstår, hvad jeg prøver at sige.

  Take Care
  – frk. sveske.

  Svar
 3. Nope- den var ikke bare dårlig – men blev mere og mere rød som dagen gik
  – til sidst overgav jegmig og tog nattøj på og spiste resten af chokoladen fra jul-læste knaldromaner på sofaen med både hund og kat oppe- totalt forbudt.

  Jeg kan kun anbefale mit regime – overrasket over hvor godt det har virket de sidste 3 dage,

  Svar
  • Eneste rigtige kur mod mørkerøde dage… ;-)

   Det lyder godt med din mavevenlige diæt. Jeg kan bare slet ikke finde overskud til at lave oksesuppe from scratch lige nu. Hvordan bærer du dig ad?

   Svar
 4. Sender alle mulige helende tanker –
  Solen skinner hernede i dag -og efter en mørkerød dag i går – er håbet lysegrønt.
  Mon ikke det er en kombi af julekuller og stress der driller maven?( og det mentale)
  – tænker lidt på min egen erfaring. Normalt ville en mavevirus jo ikke vare så længe ???

  Kan anbefale masser af okse/kyllinge suppe med grøntsager – har ingen problemer( kramper/ diarree) haft de sidste 2,5 dage :)

  Svar
  • Puha Henriette, mørkerød dag? Lyder ikke specielt festligt..

   Og jow, jeg tror også det er en efterreaktion på decemberstress og kuller. Bare det snart går væk…

   Svar
 5. Jeg håper magen din slutter å krangle, og at humøret stiger! En veldig god ide å merke dagene med grønt, gult og rødt.. Kanskje jeg også skulle begynne med det.. (Hadde en grønn dag på mandag, men en rød dag i går. Kan være interessant å se om det er noen trend…)

  Svar
  • Hej Helen. Ja, jeg kan varmt anbefale at forsøge sig med tungsindskalenderen. Mere end noget andet giver det et billede af om det går i bedre/værre retning.

   Svar
 6. Hej Jane,
  Tak for dine altid ærlige indlæg. Indlægget omkring din tungsindskalender rørte mig virkelig. Jeg har selv depressive træk (iflg. min læge) i perioder, hvor jeg også pludselig kan overvældes af uforklaring gråd og bare vil ‘bure mig inde’. Derfor har jeg også siden mine teenage år ‘buret mig inde’ i fedt (overspist og haft yoyo-vægt). Jeg tror, jeg vil forsøge med en sådan tungsindskalender, kan heldigvis fornemme flere og flere gode dage efterhånden som jeg er blevet gladere for mig selv/ min vægt og motionerer regelmæssigt (der er dog stadig et stykke vej endnu, når det gælder mit selvværd og jeg overvejer at forsøge mig med noget professionel hjælp – har ikke tidligere haft den store succes med psykolog, så hører gerne om en gang tankefeltterapi er vejen for dig, selv om jeg desværre ikke bor nær Charlotte ;-) )
  Jeg er helt sikker på, at en tur til Thailand vil gøre underværker. Kæresten og jeg var afsted i januar sidste år og et skud sol her i den mørke tid skal man bestemt ikke undervurdere.
  Rigtig god bedring med det hele. De bedste tanker for mig.
  – frk. sveske

  Svar
  • Tak for din søde kommentar, Sveske. Åbenhen har altid været vigtigt for mig. Jeg synes, at de svære ting bliver mindre på den måde. Og hvis man tør åbne munden, viser det sig jo også tit, at man ikke er alene om at have det sådan. Altsammen noget, der trøster og hjælper mig tilbage på sporet.

   Tungsindskalenderen kan jeg varmt anbefale. Jeg skal prøve at poste et billede af min. Det viser, at der er fremgang at spore (trods dagens nedtrykthed)… :-)

   Svar