Ost med ost og lidt kylling og svamp


Denne her uge er ved at tage livet af mig. Jeg har mere end travlt, og jeg halser rundt for at få arbejdslivet til at hænge sammen og undgå at familielivet falder fra hinanden. Yrk. Godt det snart er weekend. Og min “fødselsdag”.

Ugens middage er blevet skudt lidt foran os. Tirsdag var jeg i Oslo og spiste rester af fiskefrikadeller fra dagen før, da jeg kom hjem. I går var mig og ungerne inviteret hjem til min gode veninde til middag, og det var skønt at få maden serveret. Til dessert var der blevet indkøbt en særlig chokoladekage fra Emmerys, som er glutenfri, og hvordan siger man lige nejtak til det? Altså, det gør man bare ikke og jeg spiste den med stor fornøjelse. Jeg har ikke spist sukker længe, så faktisk synes jeg, den var hvinende sød, og jeg blev helt høj og fik hjertebanken af alt det sukker. Og i dag har hele min krop skreget på sukker men jeg har haft for travlt til at lytte efter. Det ved jeg ikke rigtig om er godt eller skidt.

Nå, men i dag kom aftensmaden endelig fra min hånd. Jeg kunne ikke helt forlige mig med Middagsfreds rodfrugtegratin, så jeg lavede rodfrugtemos i stedet til ungerne og spiste selv svampe og porrer med osteagtige carbonara sauce.

Kyllingerne var lårbensfileter, en udskæring, som jeg kun har set enkelte gange herhjemme, med et stykke mozzerella i midten, som havde fået en tur i ovnen. Som tilbehør sauterede jeg svampe og porrer i hvidløg og smør og hældte det over med en blanding af æggeblomme, fløde og revet parmesan. Se selv, jeg laver sovs! Og det smagte tilmed skønt.

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Ost med ost og lidt kylling og svamp”

Skriv en kommentar

  • Det ved jeg ikke. Det er over to år siden jeg skrev det indlæg, så jeg kan desværre ikke længere huske, hvad jeg gjorde. Sorry :-(

   Svar