Denne her uge er ved at tage livet af mig. Jeg har mere end travlt, og jeg halser rundt for at få arbejdslivet til at hænge sammen og undgå at familielivet falder fra hinanden. Yrk. Godt det snart er weekend. Og min “fødselsdag”.
Ugens middage er blevet skudt lidt foran os. Tirsdag var jeg i Oslo og spiste rester af fiskefrikadeller fra dagen før, da jeg kom hjem. I går var mig og ungerne inviteret hjem til min gode veninde til middag, og det var skønt at få maden serveret. Til dessert var der blevet indkøbt en særlig chokoladekage fra Emmerys, som er glutenfri, og hvordan siger man lige nejtak til det? Altså, det gør man bare ikke og jeg spiste den med stor fornøjelse. Jeg har ikke spist sukker længe, så faktisk synes jeg, den var hvinende sød, og jeg blev helt høj og fik hjertebanken af alt det sukker. Og i dag har hele min krop skreget på sukker men jeg har haft for travlt til at lytte efter. Det ved jeg ikke rigtig om er godt eller skidt.
Nå, men i dag kom aftensmaden endelig fra min hånd. Jeg kunne ikke helt forlige mig med Middagsfreds rodfrugtegratin, så jeg lavede rodfrugtemos i stedet til ungerne og spiste selv svampe og porrer med osteagtige carbonara sauce.
Kyllingerne var lårbensfileter, en udskæring, som jeg kun har set enkelte gange herhjemme, med et stykke mozzerella i midten, som havde fået en tur i ovnen. Som tilbehør sauterede jeg svampe og porrer i hvidløg og smør og hældte det over med en blanding af æggeblomme, fløde og revet parmesan. Se selv, jeg laver sovs! Og det smagte tilmed skønt.
Hvor kan jeg finde opskriften på denne lækre ret?
Det ved jeg ikke. Det er over to år siden jeg skrev det indlæg, så jeg kan desværre ikke længere huske, hvad jeg gjorde. Sorry :-(
Hvor er I søde. Tak :)
Helt i orden at have travlt og lave lækker mad samtidig – kaster lige nogle respekt-håndtegn
:) C.
:) Lyder hårdt – men dejlig mad.
Det er godt det snart er weekend!! For en herlig mat :-D