Lækkerier

Lækkerierne nedenfor er lavet, så de giver minimale blodsukkerudsving, Det er dog ikke nogen garanti for, at man ikke spiser hele portionen, Jeg siger det bare…!

CHOKOLADE-LÆKKERIER

5 lækre chokolader til valentinsdag

Bounty

Brownie med gojitopping (raw)

Cake pops

Chokoladebrud med macadamia og lakrids

Chokoladebrud med saltede macadamianødder

Chokoladebrud med sesamfrø

Chokolademousse – kun 2 ingredienser (mælkefri)

Chokolademousse – kun 3 ingredienser

Chokolademousse til hverdagsbrug

Chokoladetrøfler med avokado og regnbuedrys

Chokoladetrøfler med chokoladeovertræk 

Chokolader med knas af salte mandler

Chokolader med nødder og gojibær

Chokolader med pekannødder og havsalt

Chokolader med et strejf af lakrids

Chokoladeovertrukne mandler med havsalt

Chokoladetrøfler

Chokoladetrøfler med lakrids

Chocolate Chia Mousse

Choko-peanutbutter milkshake

Cookie dough dip

Ferrero Rocher barer

Flødeboller – med kokos og med lakridsskum

Gufguf chokolader – hjemmelavede chokolader med ristet kokos

Hindbærchokolader

Hjemmelavede chokolader med pecannødder og havsalt

Hjemmelavede chokolader med rom og rosin

Hjemmelavet LCHF-nutella

Hjemmelavet marcipan

Hjemmelavet nougat

Hvid chokolade med pistacie og lakrids

Is-chokolader med lakrids

Is-konfekt på den knap så tyske måde

Kernesund nutella

Kokosbarer med mint og chokolade

Konfektagtige chokoladebrud

Konfektagtige chokolader med pistacie og hasselnødder

Lakridstrøfler

broedogkager
Køb bogen her: LCHF – Brød & Kager

Mørke konfektchokolader med hasselnødder og pistacie

Nutella (LCHF)

Peanutbutter – også “nutella”-version

Påskeæg med marcipan på den nemme måde

Påskeæg med marcipan og lakrids

Påskeæg med marcipan og nougat

Raw chokolade med lakrids

Snickers-fudge

Snickers uden sukker

Små, nemme Snickers-stykker

Sund chokolademousse med lakrids

Sundt chokoladepålæg

Syndig chokoladedessert af hytteost

Trøffelchokolader med peanutbutterswirl

Vafler med chokoladeprikker

IS OG ISPINDE

Sunde og sukkerfrie is-opskrifter --> madbanditten.dk

Banan-bidder med peanutbutter og chokolade

Banan-is med chokolade og peanuts

Banan-is med yoghurtovertræk og hakket chokolade

Bounty-ispinde i miniature

Chokoladeis med banan og kokos – på pind

Chokoladeis uden mælkeprodukt

Cremet lakrids-is på ismaskine

Flødeis med rabarber

Frappé iskaffe

Grøn smoothie ispinde

Hindbærflødeis

Hindbæris (med en grøn overraskelse)

Iskaffe med koldbrygget kaffe

Iskaffe med få kulhydrater

Iskaffe med kokosmælk

Jordbærgrød med rabarber, vaniljeflødeskum og hakket chokolade

Kaffeshake

Kokos-ispinde med frugtstykker

Lakrids-is – helt uden sukker

Lakrids-ispinde med chokoladestykker

Mælkefri is – 2 slags

Rabarber-is

Vandmelon-is

Vandmelon-is – igen

Vaniljeis på pind

FRUGTLÆKKERIER

Bananchips

Banan-bidder med peanutbutter og chokolade

Banan-is med chokolade og peanuts

Banan-is med yoghurtovertræk og hakket chokolade

Bananklatter

Blommetrifli

Blåbær-vingummi

Bærmousse

Bærsalat med råcreme

Bærsyltetøj med chiafrø

Citronfromage

Frugtlæder med banan-blåbær-hytteost-fyld

Jordbær med råcreme

Rabarbersyltetøj

Vandmelon-is

Vandmelon-is – igen

Vaniljeis på pind

Vingummier – sunde og hjemmelavede

Æblechips

Æble-kanel pandekager

Æbler med råcreme

NØDDE-LÆKKERIER

Brændte mandler med palmesukker – så englene synger!

Cashewnøddesmør med vanilje

Mandelsmør

Mandelsmør med chokolade og havsalt

Nøddebar til madpakken

Nøddesmør med paranødder

Peanutbutter

Peanutbutterfudge

Saltlakrids-mandler

Søde lakridsmandler

Søde valnødder

DIVERSE

Citruskugler med valnødder og smør

Cremet koldskål

Dadelkugler med guld- og sølvstøv

Græskarfudge med brunkagesmag

Hjemmelavet marcipan

Hjemmelavet nougat

Kammerjunkere – glutenfrie og LCHF

Karamelsauce med havsalt

Koldskål – laktosefri, sukkerfri og low(er) carb

Koldskål med kammerjunkere

Koldskål-pannacotta med bagte rabarber

Koldskålsmoothie med jordbær

Kokoslatte – lækker og cremet

Kokos-pandekager med lakridscreme

Mokka chia-mousse med flødeskum

Panna Cotta med hindbærlåg (mælkefri)

Peanutpandekager med chokoladesovs

Påskeæg med marcipan på den nemme måde

Påskeæg med marcipan og lakrids

Vaniljefudge

Vingummi – med blåbærsmag 

Vingummi – med kaffesmag

73 kommentarer til “Lækkerier”

Skriv en kommentar

  1. Kære Jane
    jeg er ny på KETO kur :-)
    Jeg har købt bøgerne og er i fuld gang med at i gangsætte min nye levevis.
    Jeg er tvivl om man må bruger mælk på Keto?
    Jeg bruger laktosefri mælk i min kaffe og havde fået en ide om at hvis bare kulhydrat indhold er under 5 / 100g på varedeklarationen var det ok – er det rigtig forstået?
    Hilsen Tanja

    Svar
    • Hej Tanja

      Nej, det gør man normalt ikke. I stedet drikker man kaffen sort eller bruger en lille sjat fløde eller lidt kokosolie.

      Sammenlign fx disse eksempler:

      1 kop kaffe (sort) – nærved 0 g kulhydrat + 0 kcal
      1 kop kaffe med en sjat piskefløde (20 g): 0,5 g kulhydrat + 72 kcal
      1 kaffe latte med minimælk (2 dl): 9,5 g kulhydrat + 76 kcal 

      Du har 20-30 g kulhydrat til rådighed over hele dagen. At bruge dem på mælk vil være mindre optimalt end at bruge dem på grøntsager.

      Svar
  2. Hvorfor er der ikke nogen lækkerier lavet på flødeost her hos dig?
    Så må jeg jo opfinde dem selv!
    Jeg tænker at hælde kakaopulver i flødeost, smage til med hvad man nu har af appelsinskal, kaffe eller anisolie, og lidt sødt, stevia f.eks. Trille til kugler og dække dem med f.eks. de samme som du bruger til regnbuekuglerne :-)

    Svar
    • Ja lækker idé! Jeg synes at mindes at jeg har brugt flødeost en enkelt gang men det er ikke noget, jeg har gjort meget i. Det må jeg hellere få lavet om på :)

      Svar
  3. Hej Jane.
    Jeg kunne godt tænke mig at lave en italiensk panforte til jul, men der står at man skal tilsætte hvedemel! Kan man lave en panforte med mandelmel i stedet for??? Altså så den bliver glutenfri?? Eller har du et andet foreslag??
    Venlig hilsen
    Birgitte

    Svar
  4. Hej Jane.

    Jeg savner lidt af dine erfaringer i opskrifterne ifht. Hvor længe de forskellige lækkerier kan holde sig i skab/køleskab o.l.

    Ellers et stort tak for den store inspiration herfra….

    Hilsen Jan

    Svar
  5. Hej Jane,

    Først og fremmest masser af ros til din hjemmeside som jeg af og til besøger for inspiration, tips og idéer.
    Også et stort tillykke med udgivelsen af din seneste bog.

    Så til mit spørgsmål: Jeg ville gerne se opskriften på dine bananchips, men linket sender mig hen til en anden opskrift – noget med grønsags-knækbrød af en art…
    De to første opkskrifter under “Lækkerier” er faktisk til opskrifter på noget andet end det der står i indholdslisten … :)

    Jeg håber at kunne få adgang til opskriften på Bananchips inden længe :)

    Mange venlige hilsener
    Lena Vinther

    Svar
    • Du giver for hurtigt op, Lena ;-) opskriften er der skam. Du skal bare scrolle længere ned i indlægget, så kommer den. Er der en opskrift, du ikke kan finde, kan du også altid bruge sidens søgefelt.

      Svar
  6. Hej Jane!

    Du lagde en opskrift op på et tidspunkt – det var en chokolade pandekage eller sådan noget, rimelig tyk, du skrev den var god som eftermiddagen (måske også dessert..?) men jeg kan ikke finde den nu :( såvidt jeg husker var den skåret over i to på billedet. Kan du huske hvor jeg finder den…?

    Svar
  7. Hej
    Jeg kan ikke åbne dine links til opskrifterne. Er det kun mig, der har det problem ?
    Min søn er vild med dine bounties :-)

    Svar
  8. Hej Jane

    – hjæææælp de lækreste fudge er blevet væk???

    Inden du fik ny hjemmeside lavede jeg sådan nogle lækre peanutsfudge chokolader fra din hjemmeside, men nu kan jeg ikke finde dem mere (det er ikke dem der hedder peanutsbutterfudge) de her var med smeltet chokolade og peanutsbutter. Så vidt jeg husker var billedet det som du har som nr to på din billede collage når man går her ind under “lækkerier” Jeg kan simpelthen ikke finde dem, selv om jeg nu synes jeg har været inde på alle linksne på denne side. Kan det passe?? Eller leder jeg efter noget helt forkert?

    For resten kan jeg nu godt lide din nye hjemmeside, den er meget let at bruge og dejligt at den åbner i et nyt vindue når man går videre gennem links :)

    Hilsen
    Christine

    Svar
      • Fantastisk så vil jeg glæde mig til at lave dem igen – for mums, de er bare gode!! Og sådan et stykke kan redde en hel arbejdseftermiddag, hvor jeg bare har brug for noget sødt – så jeg ikke ender i kantinen og deres usunde sager ;)

        Svar
  9. Hej Jane,
    Du har virkelig mangle lækre opskrifter på lækkerier og desserter.
    Jeg har lige et spørgsmål, hvis man nu skulle købe slik når man fx skal i biografen, hvad vil du så anbefale? (chokolade, haribo, popcorn, nachos eller noget af alt det andet de kan tilbyde) jeg ved godt at det ikke lever op til LCHF men jeg har det sådan at når man nu skal i biografen så må man godt. Hvordan stå det fx med popcorn?
    Er det mon egentligt bare “sundest” bare at købe lige det man har lyst til når man har givet sig selv lov :)

    Hilsen Pernille

    Svar
    • Min holdning er også at hvis man vil spise slik og popcorn, så skal man da bare gøre det. Ellers synes jeg, at mørk chokolade og nødder gør sig fint som “sundere” biografslik.

      Svar
  10. Hej Jane

    Noget kom over mig i weekenden og jeg fik ryddet op i mine køkkenskabe, det fandt jeg en dåse kondenseret mælk.
    Er det noget jeg kan bruge i eks. bounty bar og stadig være LCHF?
    Hilsen Helle

    Svar
      • Ja har også tænkt jeg ville prøve dem. Tænkte når nu den stod der :-)
        Den finder samme vej, som alle de andre sukker- og stivelsesholdige ting jeg fandt i skabet, i skraldespanden.

        Svar
  11. Hej Jane
    Jeg har lidt problemer med din panna cotta opskrift. Hvordan forhindre du vaniliepulveret i at falde til bunden? Jeg har lavet den opskrift nok 20 gange nu og kun en enkelt gang var vaniliepulveret IKKE faldet til bunden, men jeg aner ikke hvad jeg gjorde anderledes end alle de andre gange. HELP!!
    Hilsen MajaB
    PS. Kæmpe tillykke med den tredje og kommende bog. Den finder helt sikkert oz vej til min bogstak (som består at dine to første og formidable bøger) på køkkenbordet :)

    Svar
  12. Hej Jane :)
    Jeg skal til at prøve chokoladetrøflerne med lakrids.. Kan man godt bruge en slags flydende kokossukker.. Jeg bor i Paris og selvom jeg nok godt kan finde den slags kokossukker du har på din side, var det lige den anden jeg fandt først i en butik.
    I glasset ligner det lidt en blanding mellem honning og gul marmelade.. Der står at det er 100% kokossukker. :)

    Svar
  13. Kære Jane
    Jeg fik for nogle år siden konstateret PCO – og fik som det eneste at vide, jeg nok havde ekstra svært ved at tabe mig. Jeg har derfor gået i de år og været frustreret over jeg ikke tabte mig, da jeg spiser efter alle kostråd og den sunde fornuft jeg nu er vokset op med i forhold til mad – samt jeg elsker at træne, især spinning!
    Men da vægten bare har stået bum stille, valgte jeg at ringe til lægen, og råbe lidt højt hjælp.. Han sagde at jeg burde prøve at leve efter LCHF.. Nu har jeg så læst rigtig meget omkring det – især denne hjemmeside, og netop besilt din bog hjem, som jeg glæææder mig til at læse!!
    Har bare et enkelt spørgsmål jeg simpelthen ikke kan finde svar på, det jeg kommer til at savne rigtig meget er kartofler, i alle afskygninger!!! (især dem der fra flensted, som bare liiige skal i ovnen..) – er det iorden hvis man f.eks. siger at lørdag må man gerne få et par til aftensmaden – eller ville det ødelægge det fuldstændig for mig og min forhåbentlig tyndere og gladere fremtid?

    Svar
    • Nej hvor fint med en læge, der anbefaler LCHF :-)

      Hvorvidt din vægt og dit humør kan klare en ugentlig omgang ovnkartofler må du lade komme an på en prøve. Det er meget individuelt. Det ville ikke fungere for mig.

      Svar
  14. Hvad kan jeg bruge hviderne til?

    Jeg har lavet mig en vidunderlig omgang lchf-is og den kommer til at holde længe da jeg ikke har cravingen for det søde mere, som jeg havde før. Den er bare supergod at have i fryseren til en f.eks. lidt weekendhygge :)

    Nu har jeg så bare en kop fyldt med æggehvider tilbage, som jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre med…

    Jeg kunne jo godt bare scramble dem eller lignende, men jeg synes det er kedeligt uden blommerne og jeg tænker at der må være en eller anden herlig opskrift (hvor man ikke skal bruge æggeblommer) som jeg kan bruge dem til?

    Hvad kan jeg lave?

    Svar
  15. Hej Jane
    Jeg skal i morgen bage din syndige Brownie og vil lige høre – det vel er ok at bruge Stevia som sødemiddel i stedet for Sukrin, som du skriver??
    mh Mille

    Svar
  16. Hejsa – min mand og jeg er lige startet og det går derud af i go stil……. I aften siger han så ” man må vel gerne spise flæskesvær!” Hva siger du til det?

    Svar
    • Jamen… vel okay. Flæskesvær er jo tit af dårlig kvalitet fra udpinte dyr, men ud fra et kulhydratperspektiv er de jo den perfekte snack. Dog ikke noget, jeg ville vælge alt for tit :-)

      Svar
      • Nej det er klart…. Men jeg må alligevel gi ham at han har forstået konceptet i kosten! Så langt så godt!!!

        Svar
  17. Hej Jane.
    Jeg har i aften forsøgt at lave vaniliefudge, men tror det er gået galt. Det er lige hældt i en lille bradepande, så har ikke smagt endnu :)
    Fløden var endelig tyknet efter ca 1 times småkogning, men er ikke blevet lysebrun. Jeg var nød til at tage gryden af blusset, fordi det begyndte at hænge fast i bunden. Skulle jeg have været mere tålmodig eller har jeg gjort noget galt? Opskriften er fuldt til punkt og prikke, på nær at jeg har brugt flydende stevia.

    Mvh.
    Louise

    Svar
    • Det tør jeg ikke sige. Det lyder som en rigtig konsistens. Dog vil jeg sige, at mine sidste forsøg med fudge er gået galt også. Det skiller simpelthen for mig. Grrr….

      Svar
  18. Hej Jane
    Jeg er i gang med at omlægge hele min kost stil, da jeg har haft problemer med min mave i mange år. Hvor efter min speciel fys(http://gynfys.dk/), fortæller at jeg skal ligge kosten om, og ikke må indtage mælk, sukker og gluten.
    Kan se ud fra mange af dine opskrifter at du bruger ost, hytteost og smør m.m. Ved du om man må indtage det, eller om de påvirker ens mave for meget ?
    Håber du kan hjælpe
    Knus Nina

    Svar
  19. Kære Jane

    Tak for din “Madbanditten”. Du har et eller andet sted skrevet om blandingen af skyr og flødeskum. Jeg har lige lavet samme blanding men tilføjet en æggeblomme med vaniljekorn og lidt limesaft, som man bruger, når man laver råcreme bare uden sukker. Den færdige blandning drysses med et tyndt lag lakridspulver og hakket hasselnødder. Det smager bare rigtig godt, hvis man er lækkersulten. Jeg er ny i LCHF, men det må da kunne spises lovligt ???

    Svar
  20. Hej Jane,
    Jeg ville bare høre om det er muligt at lave æbleskiver efter LCHF metoden, nu Julen snart står for døren;)
    Kh
    Trine – nu klarere i hovedet og næsten 5kg lettere

    Svar
  21. Tak for en skøn og inspirerende blog!
    Bliver simpelthen nødt til at høre, hvordan det er med flæskesvær?! Min søde mand har købt en lille pose fra den lokale slagter.
    Går det an som en LCHF-snack i ny og næ? :D

    Svar
    • Godt spørgsmål! Jeg har lavet varm æg-kakao ligesom æggelatten. Det blev faktisk meget lækkert. Men det kræver måske lidt overvindelse ;-)

      Svar
  22. Men heller ikke med pulver på – det var nærmest lavet til en lage som de er blevet vendt i…
    Der var nogle der snakkede om at man bare skulle tage vand på en pande, opløse lakridspulver deri og vende mandler/nødder deri, og når vandet er fordampet skulle de i ovnen.

    Svar
  23. Hej Jane.

    Tusind tak for en fantastisk hjemmeside med så utrolig mange inspirationskilder. Jeg er startet på LCHF-kost for 2 mdr siden, og har søgt efter inspiration flere forskellige steder, men vender ALTID tilbage til madbanditten!
    Her i weekenden startede jeg på instruktør uddannelsen til step-aerobic, og i Vejen Idrætscenter fik vi nogle lakridsnødder. Har du prøvet at lave sådan nogle? Umiddelbart virker det simpelt, men kan ikke rigtigt finde nogle opskrifter på dem…

    Svar
  24. Hej Jane
    Tak for dit svar. Jeg ved godt at 3 dage ikke siger noget.
    Jeg havde ikke set den side. Den siger jo det stik modsatte af, hvad man ellers høre. Men man hører jo så meget hele tiden.
    Vi har planlagt at give lchf en måned, for derefter at se om det er noget for os. Og som jeg skrev før, så bliver det ikke svært madmæssigt, for det smager jo godt og er meget mættende! :-)
    Hilsen Katja

    Svar
  25. Hej Jane
    Jeg er begyndt på denne (for mig) nye lchf livsstil i mandags – altså er på 3. dagen. Jeg har tabt 1,1 kg, men samtidig er min fedt% tilsvarende steget med 1,1 %-point. Kan det være rigtigt, at det skal være sådan, for så har jeg svært ved at se fordelen ved dette – eller falder fedtprocenten også med tiden? Hvordan kan det være sundt for kroppen med al det kolesterol og fedt?
    Som sagt, så er jeg ny og har derfor ikke set hvad der venter mig i fremtiden. Og hold da op nogle gode opskrifter – også selvom de er så fede! Man har jo ikke lyst til at stoppe igen :-)
    Håber du kan give mit et godt og beroligende svar.
    Hilsen Katja

    Svar
    • Kære Katja – 2½ dag på LCHF er måske lige kort tid nok til at råbe jagt i gevær! ;-) I starten på en low carb diæt taber du væske. Kulhydrater binder væske, og du spiser dem ikke og derfor ser mange store, flotte tab på vægten den første tid. Hvis du taber væske, vil andelen af din vægt, der består af fedt stige. Det er simpel matematik. Selvfølgelig vil du også tabe fedtvægt, men giv det lige lidt tid, ikke? Og overvej at lægge måleredskaberne på hylden i en periode og se på spejlbilledet og evt. om tøjet bliver løsere. Mål med et målebånd, hvis du synes. Og mærk så efter i kroppen, hvordan det føles at spise LCHF. Men giv din krop tid til at tilpasse dig de nye forhold her i starten. Det er mit bedste og mest beroligende svar. Ellers bliver LCHF bare den næste slankekur i rækken, der heller ikke virkede ;-)

      Hvorvidt det er sundt med fedt og kolesterol kan du læse om her: https://www.madbanditten.dk/lchf-og-fedt-og-kolesterol/

      Svar
  26. Hej Jane..
    Fik anbefalet LCHF fra min veninde, og en nu begyndt med en meget streng LCHF, er nu på 3 dagen med et meget lavt kulhydrat indtage og på 4 dagen uden sukker. Indtil videre går det super, dog lige imod den psykiske trang til at spise selvom kroppen er fysisk mæt og min ustyrlige trang til lakrids, Jeg tænkte er det i orden et tygge på en lakridsrod for at tage trangen eller er det et no go når man er på en streng LCHF..??

    Svar
    • Det kan jeg ikke se noget i vejen for. Du kan også få sukkerfrie lakridsdrops fx fra Johan Bülow. Sådan en enkelt kan stille lysten til lakrids :-)

      Svar
  27. Hej Jane. Faldt lige over den lækre opskrift på flødeboller efter LCHF princip, hvem kan stå for dem:-) måske du vil dele så andre kan få glæde af dem.

    Bunde:
    3 dl mandelmel
    1 æggehvide
    3spsk sukrin gold
    Vanille
    Evt. Lidt mandelessens

    Fyld:
    4 æggehvider
    3-4 spsk sukrin gold
    Evt. Frysetørret hindbær, jordbær el. Lakridspulver

    Overtræk:
    Mørk chokolade

    Tænd ovnen på 200 grader.
    Bunde:
    Sukrin piskes med æggehviden og resten af ingredienserne tilsættes og æltes sammen. Rul ud mellem to stykker bagepapir og find en rund form, der passer til den størrelse flødebolle du ønsker. Brug evt. Et glas.
    Bag bundene i ovnen i ca 5 min el indtil de er en smule gyldne i kanten. De skal stadig være lidt bløde når de kommer ud. Lad køle af på bagerist, herved skulle de gerne blive hårde, hvis ikke må de ind i ovnen igen.

    Fyld:
    Pisk æggehvider med sukrin og vanille til marengsskum. Stop med at piske så snart skålen kan vendes på hovedet, piskes skummet for meget skiller den.
    Ønskes der smag, smages der til her ellers lav den naturel med vanille smag.
    Fyld skum i en frysepose og klip et hul i, sprøjt ud på de afkølede bunde.
    Stil bunde med fyld på køl, imens smelter du chokoladen 200 gram.
    Lad chokoladen køle lidt af, må ikke være for varm, når den bruges.

    Hæld den lunkne chokolade over dine flødeboller og derefter på køl igen. Pynt evt. Med frysetørret hindbær hvis dette er brugt i skummet.

    Mummenum siger jeg bare:-)

    Svar
  28. Hej Jane.
    Tak for al din inspiration og madglæde som du deler med os.
    Vi er startet på lchf og glæder os til at føle forandringerne.

    Så for noget tid side et lyst brød med birkes, tror jeg, på din blog. Det var med billede i venstre kolonne. Fik aldrig prøvet det og kan ikke finde opskriften nu.

    Kan du hjælpe?

    Har du forsøgt at bage med macadamia mel? Det ser ud til der kun er 1 g kulh pr 100 g!

    Håber madbandittens flytning går let og smertefrit så vi kan nyde den igen hurtigt!

    Mvh Mette.

    Svar
  29. Hej Jane.
    Skøn blog og kanon kogebog du har lavet – den er jeg glad for.
    Min mand og jeg er sejlere, og vi har altid “hygge” ( kiks – kage – småkager)
    liggende i båden. Nu er jeg jo så med på LCHF og er i vildrede over
    hvad vi skal have liggende til at små spise (naturlig sult på havet).
    Jeg har ingen ovn ombord, og det jo umuligt at handle noget i butikkerne
    som ikke indeholder mel osv. Har du nogle gode råd?

    Svar
  30. Hej Jane.
    Jeg er helt ny i LCHF. Må man spise LCHF brød og dine LCHF søde sager ad libitum, hvis man skal tabe sig?

    Svar
  31. UHM, har lige lavet lakrids-chokolade-mandler efter en venindes opskrift, det afhjælper lakridstrang:
    Smelt noget god chokolade (mindst 70 %) tilsæt mandler og lidt lakridspulver efter smag. Hældes ud på bagepapir for at størkne, gi det er gang med siden af kødhammeren, så det deles, hæld i en bøtte og drys mere lakridspulver over, NYD, men pas på, du kan nemt blive afhængig

    Svar
  32. Hej Jane
    Jeg har også været i køkkenet og eksperimentere.
    Jeg har en lækker opskrift på vafler.

    Vafler uden mel, sukker og mælk.
    125 g nøddemel (har kværnet 2/4 mandler, 1/4 hasselnødder og 1/4 valnødder) 3 mosede modne bananer, 1 tsk bagepulver, 1 tsk vanilje fra urtekram, 1 spsk honning (man kan vel bruge sukrin eller andet istedet for). 6 æggeblommer, det piskes. 6 æggehvider piskes stive og vendes i. Steges i vaffeljern med lidt kokosolie.
    Man kan komme lidt kanel eller citronskræl i.

    De smager super og er nemme at lave :-)

    Svar
  33. Nej. Jeg køber min citronolie selv;-) . Jeg er ikke det helt store gør det selv menneske endnu. Jeg er først startet op på LCHF i juni og har meget at lære endnu. Derfor følger meget med på din side her.

    Svar
  34. Hej Jane.
    Jeg er vild med din blog og alle de skønne opskrifter.
    Nu undrer jeg mig bare lidt, at du næsten aldrig bruger piskefløde, men er det fordi, du ikke er vild med mejeriprodukter? Jeg er stor tilhænger af øko fløde og smør og jeg kan sagtens tåle det, når jeg bare holder mig fra kulhydraterne.
    Jeg har flere spændende opskrifter, som jeg har lyst at dele med dig, vil du helst ha dem pr mail, eller er der et sted herinde, hvor jeg kan skrive dem til dig?

    Tak fra en glad blog-fan

    PS: og jeg taber mig fortsat ;-)

    Svar
    • Hvor er du sød, tak! Jeg bruger skam piskefløde men det er rigtigt, at det er en af de ting, jeg må tage væk, når min mave begynder at gøre ondt. Del endelig. Her eller på mail, det er op til dig :-)

      Svar
  35. Hej.
    Et tip til en let og lækker dessert.(jeg ved ikke om du allerede har den)
    Jeg ved godt du ikke er så meget til mælkeprodukter, men græsk yoghurt med citronolie. Det minder meget om citronfromage.

    Svar