Opskrifter


Low carb opskrifter

Her på siden finder du alle mine opskrifter til en low carb livstil. Det er uanset om du spiser LCHF, striks LCHF / KETO eller moderat low carb. Alle opskrifterne er inddelt i kategorier, så du nemt kan finde den du skal bruge. Uanset måltid eller højtid. Aftensmadsopskrifterne er derudover inddelt i hovedingrediens, så du nemt fx. kan finde en opskrift med kylling.

Der er over 1800 low carb opskrifter i alt. Du finder både lækker morgenmad, nem frokost, madpakke-opskrifter, vidunderlig aftensmad, skønne desserter og svampede kager – for ikke at nævne en masse snacks og low carb brød.

De mest populære opskrifter er blandet andet Vikingegryde, Karameliseret hvidkål med spicy oksekød, Chiaknækbrød, Fiberboller og Bønnefritter. Så det er altid en sikker vinder at starte ud der, hvis du er ny i at spise low carb.

Derudover er der også flere samlinger af low carb opskrifter, der kan guide dig igennem højtider såsom fødselsdage, påske, livets store fester og ikke mindst julen og nytåret.

Jeg har også samlet mange af mine opskrifter i nemme madplaner, primært med aftensmad. Alle madplanerne finder du her.

MadbandittenPLUS

Hvis du er medlem af MadbandittenPLUS får du nye madplaner hver uge. Hvis du melder dig ind nu, går du de første 7 dage gratis – hvor du samtidig kan hente den første af madplanerne. Meld dig ind nu – alt andet er da for skørt? ;-)

Derudover får du energiberegninger på alle mine 1800+ opskrifter. Så kan du nemt afgøre om en opskrift passer ind i netop din livsstil, uanset om du spiser moderat low carb eller KETO.

Du kan samtidig gemme opskrifterne som favoritter og nemt finde dem frem en anden gang.

Læs om alle fordelene ved MadbandittenPLUS lige her.

Low Carb opskrifter i bogform

Hvis du har brug for mere inspiration og viden om low carb livsstil, kan du tage et kig på mine mange bøger. De bedste fra Madbanditten er min store jubilæumsbog som indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil. Det er uanset om du ønsker et vægttab eller bare en sundere livsstil. En low carb livstil med rigtig mad og uden sukker og uden kornprodukter.

Bogen indeholder 120 af mine bedste opskrifter. Du får opskrifter på både morgenmad, frokost og aftensmad. Derudover er der også en masse lækkert tilbehør, lækre dips og dressinger. For ikke at nævne opskrifter på brød, kager og desserter. Alle opskrifterne har energiberegninger.

(reklamelink til Saxo.com)

KETO opskrifter i bogform

Hvis du gerne vil vide mere om KETO og komme i gang med dette, kan du tage et kig på mine to Keto-bøger. Du får sammenlagt mere end 150 keto opskrifter inklusiv energiberegninger (kcal, kulhydrat, protein og fedt) og komplette kostplaner til at komme godt i gang:

Grundbog med grundig beskrivelse af keto som koncept: KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt

Hverdagspraktisk indføring til Keto uden tung og svær teori: Keto på 4 uger

De mest populære opskrifter

185 kommentarer til “Opskrifter”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane.
  Jeg ved ikke om du ser min besked, men ville lige dele mine tanker alligevel. :))
  Jeg er en 18 årig pige som i nogle år har haft voldsom anoreksi, jeg er endelig begyndt at komme ud af det – og tilbage til det “normale”. Jeg vil bare sige, at din blog har hjulpet helt vildt!
  Jeg er hverken på keto eller LCHF, men dine opskrifter har hjulpet meget. Jeg har spist efter hvad jeg føler min krop kan håndtere, for uden mad i længere tid er der mange ting som skal bygges op igen.
  Jeg har haft mange problemer med oppustethed etc efter at have spist pasta/ris/brød- så derfra valgte jeg at lave nogle af dine lowcarb opskrifter og det har virket så godt!
  Jeg føler mig ikke længere dårlig efter at have spist et måltid mad, det er en lettelse når man i forvejen har det svært med maden i sig selv.
  Jeg har også valgt junkfood og sukker væk, da jeg har indset at det ikke gjorde noget godt for min krop, og det faktisk bare gav mig en følelse af ubehag bagefter – mange af mine venner synes det er underligt, at jeg ikke vil mødes for at tage på pizzaria – eller at jeg ikke overspiser i vingummibamser hvergang vi ser film. Jeg har indset at man sagtens kan hygge sig uden at det skal handle om at være “usund”.
  Jeg har fulgt din blog i nogle måneder nu – og jeg ved godt at du nok ikke har erfaringer med spiseforstyrrelser, men du har altså hjulpet mig helt vildt ud på rette spor.
  Tak for det. :))

  Svar
  • Årh hvor det glæder mig på dine vegne! Tusind tak for din besked. Det gør mig rigtig glad at du er på vej ud af den modbydelige sygdom og jeg er kun glad, hvis mine opskrifter har kunne hjælpe :)

   Svar
 2. Hej jeg har lige et spørgsmål, jeg følger keto 4 ugers kostplan. Jeg er blevet sleevopereret( gjort mavesækken mindre) skal man spise de størrelser på maden for det virker. Og når der står til to og gem til næste dag, er det så 1 portion til aften og en portion til næste dag eller er det mad til to og så jeg tager lidt fra til næste dag 🤓🤓🥺 håber ikke det lyder for forvirrende det jeg prøver at spørge om.

  Svar
  • Hej Tina
   Jeg forstår sagtens hvad du mener. Og nej, du spiser bare de portionsstørrelser, der passer til dig. Når den samlede mængde er den samme, er det uden betydning hvor mange måltider, du fordeler det på, så det er helt ok med flere men mindre måltider :)

   Svar
 3. Hejsa, er det muligt at skrive sine egne kommentarer på de opskrifter man lægger i favoritter?
  Det kunne være super, hvis man selv kunne give opskrifter stjerner eller lign. efter ens egne smagsløg.
  Jette

  Svar
  • Det kan man desværre ikke søge specifikt på. Jeg kan ikke lige komme på anden løsning på stående fod, at du må søge opskrifter frem, du har lyst til at lave og så vurdere om energiberegningen gør den passende til dit projekt/dagskost…

   Svar