Omelet med æble og kanel


Eller æblekage til morgenmad? For sådan smager det faktisk, og det er derfor ikke overraskende favoritmorgenmaden herhjemme i øjeblikket. I hvert fald hos mig og datteren, som har besluttet, at hun ikke kan lide æggeblommer længere.

Det er en dejlig start på dagen, og den holder mig mæt i timevis. I går spiste jeg den kl. 7.30 og fik først frokost kl. 14. Og det var helt udramatisk. Ingen nu-rydder-jeg-lige-en-hylde-i-køleskabet i ren og skær affekt. Sikke en befrielse! Nå ja, og så er den tilmed mælkefri, hvilket jeg også er på 3. eller 4. uge. Det føles meget rigtigt i kroppen – desværre, for jeg elsker jo mælkeprodukter og synes generelt, det kan være lidt svært at tilføre lækkerhed til maden uden.

Der er ikke meget hokus-pokus i tilberedelsen. Til 1 person bruger jeg:

Omelet med æble og kanel

Omelet med æble og kanel

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Æg piskes med kokosmælk, kanel og sukrin.
 • Det revne æble tilsættes og når det er godt pisket ind med resten, tilsættes loppefrøskallerne til sidst. De skal piskes godt ind for at dejen ikke skal klumpe. Jeg pisker bare med en gaffel.
 • Steg på panden i en god klat kokosolie. Løft evt. siderne ind imellem og hæld noget af det løse, som samler sig ovenpå, ned i siden.
 • Når den er klar, samler du den som en omelet. Vær varsom med varmen. Den skal helst ikke blive for mørk i det.
 • Op på tallerkenen og server! 🙂

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Omelet med æble og kanel”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Mums, det er lækkert!Jeg kommer vanillepulver i i stedet for sukrin, det smager dejligt og passende sødt uden at blive for sødt til morgenmad. Er også genialt om aftenen, når trangen til noget lækkert melder sig.

  Svar
  • Jeg bruger kokosmælk fra de der små dåser og så gemmer jeg resten i et glas i køleskabet, som jeg så typisk bruger til aftensmad, kaffe eller næste dags morgenmad.

   Svar
 2. Nam nam :-) Minder meget om en af mine favoritmorgenmadder, som er omelet med kanel og lidt vanille, når den er næsten færdig skærer jeg en halv banan i skiver ud iver omeletten og klapper den sammen :-)

  Svar
 3. Mums – ser virkelig lækkert ud! når du bruger husk i en ret der skal varmes op, som denne, bruger du så den grønne eller den gule husk til bagning? Og ved du egentlig hvad forskellen er?

  Tak for en helt igennem skøn blog! Følger dig på bloglovin :)

  Svar
  • Hej Sofie, tak for din fine kommentar. :-)

   De loppefrøskaller, jeg bruger, svarer til den grønne HUSK. Jeg køber dog ofte et andet mærke end lige netop HUSK. Jeg tror, forskellen på den grønne og den gule er, at den grønne er “grove” skaller mens den gule er pulveriserede skaller. Hvis man vil pulveriserer loppefrøskallerne, kan man sagtens gøre det selv i en kaffemølle.

   Svar