Om Madbanditten og reklamepolitik


Jane Faerber

Madbanditten er min personlige blog, som jeg startede i februar 2011. Bloggen har med årene udviklet sig til at være en af Danmarks mest besøgte mad- og sundhedsblogs med særligt fokus på mad uden sukker, mel/gluten og med naturlig mad med lavt indhold af kulhydrat og højere indhold af naturligt fedt (LCHF/Keto)

Annoncering på Madbanditten

På Madbanditten finder du annoncer.

Annoncerne kommer via et mediebureau og er ikke et udtryk for ting eller produkter, jeg anbefaler.

Jeg ser dog helst, at der ikke er annoncer, der direkte modstrider emnet her på bloggen, men det er lidt svært at styre.

Er du PLUS-medlem og logget ind, slipper du for annoncerne.

Affiliatelinks = reklamelinks

Affiliatelinks er links, der indeholder en trackingkode, og som gør, at jeg får udbetalt en mindre kommision, hvis du klikker på dem og derefter handler. Prisen for dig er den samme.

Når jeg har brugt affiliatelinks i en opskrift, vil det stå enten før opskriften eller umiddelbart efter selve linket.

Produkter og sponsorerede indlæg

Jeg tilbyder desværre ikke produkttests, anmeldelser eller sponsorerede indlæg i øjeblikket.

De sponsorerede indlæg, jeg tidligere har lavet, kan du se her: Sponsoreret indhold på Madbanditten

Jeg er medlem af Dansk Journalistforbund og forpligtet til at overholde markedsføringsloven.

I stedet for at tjene penge på at promovere andres produkter, producerer jeg mine egne og sælger dem. Se et udvalg af mine produkter her: SHOP

Brug af tekst og billeder

Tekst og billeder her på bloggen er beskyttet af loven om ophavsret og må ikke kopieres og genbruges. Mit indhold må ikke bruges i nogen form for kommercielle sammenhænge uden foregående aftale med mig.

Du er altid velkommen til at dele links fra min side på sociale medier som fx Facebook.

Er du blogger, er du også meget velkommen til at lade dig inspirere af mine opskrifter og gengive dem på din blog. Du skal dog skrive din egen tekst og tage dine egne billeder, og jeg bliver glad, hvis du linker tilbage til mig.

TAK FORDI DU LÆSER MED!

22 kommentarer til “Om Madbanditten og reklamepolitik”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane, jeg er ny i denne “verden”, men det jeg har prøvet og set indtil videre, er jeg vild med. Er der en omregner i en af dine bøger, kan se du bruger “dl” i en del opskrifter og det er ikke alle vægte, der har det…….

  Vh Lotte

  Svar
  • Nej det er der desværre ikke. Du kan sagtens finde omregnere fra dl-gram på nettet men det vil jo være meget individuelt alt efter hvilken madvare, der er tale om.

   Det er næsten nemmere at købe et decilitermål, vil jeg tro :)

   Mine Keto-bøger indeholder primært mål i gram, såvidt jeg husker.

   Svar
  • Det tror jeg fint, du kan.

   Du kan i øvrigt også lægge kommentarer under den enkelte opskrift. Du skal bare scrolle lidt ned :)

   Svar
 2. Hvor kan jeg læse om dine cookies indstillinger ? , under læs mere kan man kun accepterer dem uden at læse mere om det

  Svar
  • Hej Martin

   Det er da også noget sjusk. Jeg er i gang med at skifte cookie-indstillingerne ud og de burde ligge eksplicit i baren, der popper op ved første besøg. Tidligere havde jeg mine privatlivsindstillinger beskrevet her: Madbandittens privatlivspolitik De er næppe fyldetgørende men til gengæld giver de lidt flere deltaljer.

   Svar
 3. Hej Jane
  Vi har købt 5 ugers madplan super lækkert
  Men vi er nok meget ivrig med at vægten går ned en det meget normal den førest uge taber man sig men så står vægten stille ?
  Kanone madopskrifter man kan finde men sønnen savner sin franskbrød eller bolle med ost og med mel i ?men han må nøjes med dine opskrifter Som smager fantastisk
  Mvh vibeke

  Svar
  • Hej Vibeke

   I starten taber man meget væske. Nogle helt op til 5 kg den første uge. Selve fedttabet på keto er dog max 0,5-1 kg pr. uge. Fordi kroppen genhenter noget af den tabte væske, er det normalt at vægten står stille i nogle uger. Lad være med at veje dig så tit eller væn dig til at bruge et gennemsnit af de sidste fire ugers vægt som mål for din fremgang. Så undgår du forvirringen og selvsabotagen fordi du tror, der ingenting sker.

   Svar
 4. Hej Jane
  Det er lidt misvisende at der kommer reklamer fra Cocio i siderne, når man søger på sukkerfrie desserter
  Vh Lone

  Svar
  • Ja, det er det. Jeg har desværre ikke mulighed for at håndplukke annoncører (det kører automatisk via et mediebureau), men jeg har mulighed for at fravælge annoncer, jeg ikke ønsker og det har jeg egentlig gjort i stor stil. Men altså…

   Jeg ved ikke rigtigt, hvordan jeg skal gribe det an. Annoncerne tillader mig at kunne bringe gratis opskrifter og viden til alle brugere her på bloggen. Også dem, som måske ikke er i en position til at kunne købe mine bøger, deltage på forløb etc. Og jeg kan godt lide idéen i at denne livsstil skal være tilgængelig for alle.

   I den bedste af alle verdener kørte der kun annoncer for kvalitetskød og grøntsager her på siden, men de annoncører findes desværre ikke i den udstrækning. Sandheden er desværre at jo billigere og mere tarveligt produktet er, jo større er markedsføringsbudgettet.

   Online aviserne lægger jo mere og mere af deres indhold bag abonnementsgitter og det er selvfølgelig også en mulighed her. Tanken tiltaler mig bare ikke så meget.

   Hvad ville du gøre, hvis du var i mit sted?

   Svar
 5. Hej Jane. Jeg har købt et online forløb, men jegvhar endnu ikke modtaget mailen herom. Hvordan fungerer det?

  Svar
 6. Følgende link virker ikke “Sponsoreret indhold på Madbanditten”
  Kunne være rart med et overblik over dine affiliationer og økonomisk uafhængighed.

  Svar
  • Nå for pokker. Det er hermed rettet. Linket viser bare til de sponsorerede indlæg, jeg har lavet tidligere. Jeg skriver ikke sponsorerede indlæg længere og har ikke gjort det længe.

   Svar
 7. Hej,

  Vil gerne foreslå 2 ting:

  1. Sorter omvendt på indlæggene, således at de nyeste står øverst på siden.
  2. Få ryddet op i døde link – tror over halvdelen af din link ender i “siden findes ikke”.

  Ellers en fantastisk side :-)

  //henrik

  Svar
  • De nyeste står da øverst? Eller hvor ser du, at de ikke gør det?

   Og links, yes sir! Det er bestemt på listen. Jeg har en samarbejdspartner, der har solgt butikken og alle links dertil er nu døde… :(

   Svar
 8. Hej Jane – jeg er en stor fan af LCHF og har megen glæde af dine bøger og lækre opskrifter, men vil også rigtig gerne kunne følge med på madbanditten.dk men når jeg går ind fra min iPad Loader siden ikke rigtigt. Måske der er andre der har samme problem ? Jeg har ikke problemer på andre blogs, men billederne i opskriften bliver ikke vist, og der er en lille farverig bar der overskygger menuen i venstre side så man ikke kan komme ind på de forskellige emner. Jeg tænker det kan være en lille teknisk justering ? Jeg bruger kun iPad efterhånden – det er nærmere at slæbe den med rundt i køkkenet når man eksperimentere :)
  Men ellers mange tusind tak for lækker inspiration og altid dejlige billeder.

  Mange hilsner Fie

  Svar
 9. Vil gerne informere om at de som står bag salget af produkterne Green Coffee og Cleanse Renew er svindlere og det kan blive dyrt. Jeg er en af dem blev snydt og vil gerne advare andre. Desværre var det på denne side at så linket og gik i fælden. Problemet er at de skjuler de egentlige vilkår og gemmer ens kortoplysninger og trækker beløb senere og man må spærre sit kort for at undgå at det fortsætter.

  Svar
  • Hej Tine
   Jeg kender ikke de produkter, du nævner, så jeg tænker, du har set dem via en google annonce her på siden. Google viser dig annoncer baseret på din færden på internettet, og jeg ser derfor ikke de samme annoncer som dig. Men jeg vil mægtig gerne sørge for at disse to bliver frasorteret og ikke vist på min side, men for at gøre det skal jeg bruge den hjemmesideadresse, de benytter i annoncerne. Har du den tilfældigvis stadig, må du meget gerne sende den til mig på jane[@]madbanditten.dk

   Svar
 10. Hej Jane

  I dag da jeg ville besøge din nye blog, røg jeg straks videre til en konkurrence, undrende forsøgte jeg at gå til andet indlæg ved at søge på google. Det kunne jeg godt, men så snart jeg forsøger at trykke Home eller gå til dit “sidst skrevne blogindlæg” (ikke sidste kommentar) så ryger jeg til en åndssvag konkurrence, som jeg ikke kan lukke ned.

  Jeg håber af hele mit hjerte at det IKKE er dig der er gået skridtet videre i reklamering, men at du er blevt hacket, for jeg nægter at begynde at deltage i konkurrencer for at kunne læse din dejlige blog :)

  Mvh Karen

  Svar
  • Hej Karen. Det glæder mig da i det mindste at du ikke bare konkluderer, at jeg har taget kommercialiseringen alt for langt ;-) Og tak for din kommentar andetsteds også :)

   Svar