Om lykke og taknemmelighed


Ingen er lykkelige hele tiden. I virkeligheden er det nok de færreste af os, der går rundt og overhovedet føler noget, vi kan identificere som lykke. Selv tænker jeg mest over lykken, når jeg er deprimeret. Resten af tiden er den der mest som en slags baggrundsmusik, som jeg nogle gange kan høre tydeligere end andre.

For nogle dage siden sad jeg pludselig en helt almindelig aften i en solstråle i sofaen, ungerne var lagt i seng, og Søren var ikke hjemme og følte nogle underligt… lykkelig. Jeg havde det godt og havde haft en rigtig god dag. Jeg havde skrevet meget og var tilfreds med resultatet, og jeg havde lavet noget eksperimenterende mad, som ungerne havde elsket. Og pludselig blev jeg ramt af en enorm taknemmelighed over, at jeg har mulighed for at leve af det, jeg holder allermest af: At skrive og at lave (og spise) mad.

AT SKRIVE DRØMMELISTER – OG GENBESØGE DEM
For noget tid siden faldt jeg over et ældgammelt indlæg her på bloggen. Indlægget var skrevet tilbage i 2012, hvor min livssituation var markant anderledes, end den er i dag. Jeg var stresset og udmattet helt ind til knoglerne, og jeg var ked af mit daværende job. Indlægget handlede om, hvad jeg drømte om – i livet, og da jeg genlæste punkterne forleden, blev jeg helt ydmyg over, at jeg faktisk kunne strege mange af punkterne af listen. Der er sket mange ting på tre år, og det er sjovt at have en blog, som pludselig kommer til at dokumentere nogle af de ting.

Denne sommer er det også 3 år siden, jeg sagde mit job op uden at vide, hvad fremtiden ville bringe. Og på de tre år er der bare sket så mange ting, at jeg stadig ikke synes, jeg har haft mulighed til at lande i det. Mit liv er helt vendt op og ned, og selvom det er på godt og ondt, er det bestemt mest på godt.

Tør du drømme stort? --> Madbanditten.dk

80.000 FØLGER NU MED PÅ FACEBOOK
I går rundede Madbandittens FB-side endnu et skarpt hjørne. 80.000 følger nu med på siden, og det er jo helt, helt vildt mange! Jeg er enormt glad og taknemmelig over, at så mange har lyst til at følge med i mine skriverier. Jeg ved næsten ikke, hvordan jeg skal beskrive det.

Derfor er der også en stribe bøger på højkant derinde, så skynd dig ind og deltag i konkurrencen, hvis du vil have mulighed for at vinde en bog!

Til sidst vil jeg bare sige mange tak. Tak fordi du læser med her på bloggen. Tak for den massive opbakning både her, der og allevegne. Den er jeg virkelig utroligt glad og taknemmelig for.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Om lykke og taknemmelighed”

 1. Tillykke med alle følgerne. ?
  Jeg undrer mig nu ikk, denne livsstil gør SÅ meget for krop og sjæl. Det er så ubeskrivelig dejligt, ikk konstant at tænke på mad( læs sukker) . Og ligeså skønt at forberede den vanvittige lækre mad, forkæle sig selv og familien med luksusernæring og glade tanker.
  Jeg nyder meget at følge din blog med ideer og tanker, skønne billeder og spændende henvisninger.
  Jeg er netop “hjemvendt” efter et langt og anstrengende sukkermisbrug. Nu kan min krop atter fungere og nyder det. Træningen og nattesøvnen lader vente på sig, men ved det kommer med tiden.
  Tak til dig Jane for at leve for dine overbevisninger og tage os andre med.
  God søndag

  Svar
 2. Tillykke hvor er det bare sejt gået af dig. Har læst dine 2 gamle indlæg, præcis der hvor du var i 2012 er jeg nu. Har sagt mit job op, lige om lidt er min barsel færdig og jeg bliver mere og mere ustabil ? VED bare jeg har gjort det rigtige, men bliver mine drømme opfyldt…. Pyh det er lidt svært ? så vildt fedt at læse din historie.

  Svar
 3. Stort tillykke.. Du er så sej.. Der går ikke en dag uden jeg lige skal kigge efter en ny god opskrift.. eller en supergod holdning eller mening om et emne.. det er godt det du gir os at læse.. og med det fine antal tilhængere må det være fordi MANGE andre end mig mener præcis det samme.. Tak for en god blog.
  MVH Renée Katja

  Svar
 4. Hvor er det bare flot med de 80.000!!! :D Hatten af! Jeg vil sige, at det er også fuldt fortjent! Du skriver om super relevante emner, laver de lækreste retter og giver os de bedste opskrifter!
  Jeg takker og glæder mig til at følge med i fremtiden!
  KH Amanda

  Svar