Om at blogge sig til succes


Hør lige, jeg er jo oprindeligt fra Jylland og alene det at skrive “succes” i titelfeltet giver mig lyst til at slette indlægget igen og stikke hovedet i en busk. Måske er det noget jantelov, eller måske er det bare, fordi jeg har svært ved at omtale mig selv i så selvsmagende vendinger.

Men bloggen her har spillet en stor rolle i den succes, jeg har med mine bøger, foredrag, ja, hele forretningen faktisk. Og det havde jeg aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, da jeg oprettede den tilbage i 2011. Det var ganske enkelt ikke det, der var meningen med bloggen. Men det var sådan, det blev.

I takt med at bloggen har vokset sig større, driver jeg den på en anden måde. Både i den forstand at bloggen nu også er en del af min forretning men også i det, at der er nogle ting, jeg ikke deler eller skriver så meget om længere. Jeg skriver fx ikke om familieproblemer, jeg er forsigtig med, hvad jeg skriver om mine børn. Det er en måde at beskytte mig selv og mine nærmeste.

Internettet er et ubarmhjertigt sted. Derfor har jeg også et stålfast princip om, at jeg ikke hænger nogen ud. Jeg ser så meget negativitet og lynchingstemning på sociale medier. Grovhed kan måske give 15 sekunders berømthed på Facebook, men jeg vil hellere have, at mit navn omtales i forbindelse med noget positivt.

FINESTE OMTALE!
I dag har Ekstra Bladet en stor portrætartikel om mig. Madbandittens vej til succes hedder den. Det er både en stor og flot og saglig artikel, hvor jeg fortæller om, hvordan jeg er nået hertil, og så deler jeg en masse gode do’s and don’ts til dig, der gerne vil i gang med at blogge. Jeg er meget taknemmelig for den flotte omtale, men jeg bliver også en lillesmule forlegen af at møde mig selv på midtersiderne i en stor avis. Det skal jeg nok arbejde lidt med.

Hvordan får man succes som blogger? Læs min historie om, hvordan jeg gjorde min blog til en succesfuld forretning og få gode råd til at komme i gang med at blogge.

Vil du gerne læse mere om at blogge, har jeg samlet en række indlæg til dig her:

Sådan tjener du penge på din blog!

Fra hobbyblog til forretning

Blogger – laver du disse 5 ulovlige fejl?

Om ondskabsfulde kommentarer og hvordan jeg håndterer dem

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Om at blogge sig til succes”

Skriv en kommentar

 1. Sidder sgi og bliver helt stolt på dine vejne! Og tænker hov, hvad var det, du kender hende ikke engang! Men netop din fine fine tilgang til livets store og små dilemmaer, og din tilbagelænede måde at formidle dit syn på sund mad, gør at du står mit hjerte nær! Der er ikke noget hovski snovski over dig, og det er jeg ret vild med, nøjagtig som jeg er med hele LCHF konceptet! Og Hej, i din ” nærhed” er der plads til af fejle og falde i og gøre sine egne erfaringer og dele dem, uden af få en over næsen! Tillykke med din succes, du gæve jyske pige, du har så sandelig fortjent den ?

  Svar
  • Hvor er det en fin kommentar! Tusind tak, Jette. Jeg er simpelthen så glad for at høre, at du læser bloggen på den måde. Tak <3

   Svar