Oktober måneds træning


Oktober blev jo måneden, hvor jeg begyndte at mærke løbeformen indfinde sig igen. Til min store fornøjelse. Det var også måneden, hvor jeg droppede mine Lunarglides til fordel for mine ældgamle Nikes og pludselig oplevede at kunne løbe langt uden skinnebensproblemer. Sikke en lykke.

Jeg sluttede oktober af med en tur på 10 km i går. Efter massive tømmermænd lørdag var jeg nervøs for, hvordan kroppen ville tage en løbetur søndag, men det gik over al forventning, og jeg fløj afsted og havde følelsen af at kunne fortsætte forevigt (aaarh, måske ikke forevigt, men i hvert fald længere end 10 km). Jeg skulle dog hjem og afløse manden, som stod klar til at løbe afsted, så snart jeg kom hjem, så de længere distancer må blive en anden dag.

Jeg har således løbet over 70 km i oktober. Det er jeg sådan set meget fint tilfreds med. Håber på sne- og isfri november, så trenden kan fortsætte! Særligt fordi november byder på ikke mindre end 5 fødselsdage, og 2 middage på restaurant. Det kræver lissom lidt modvægt…

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Oktober måneds træning”

Skriv en kommentar

 1. F… hvor er du sej!
  Jeg krydser også fingre for at vinteren bliver til at løbe i. Jeg er netop startet op på et nyt løbeprogram, som jeg har fået lagt af en løbecoach . og det er jeg ikke klar til at stoppe med pga. is og sne!!

  Svar
 2. Sejt og cool med sådan en app- som holder styr på det
  Hvad er det for en ?

  Selvom jeg ikke løber- synes jeg måske det kunne være fedt/motiverende at holde styr på min gang :)

  Svar
 3. Hvor er du sej Jane!
  Jeg kan slet ikke finde ud at løbe, når det er koldt og mørkt udenfor, så jeg holder mig til træningscentret i stedet

  Svar