Frikadeller af oksekød med salat og pesto


Mærker I også, at appetitten daler, når det bliver varmt? I hvert fald appetitten efter store varme retter. Normalt har jeg behov for de tunge grøntsager (blomkål, broccoli, kål i alle afskygninger) til min aftensmad, men om sommeren kan jeg godt holde mig i salatgenren. Altså så længe der er (varmt) kødtilbehør, selvfølgelig.

Oksekødsfrikadeller med salat og pesto

Frikadeller af oksekød med salat og pesto

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
25 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør farsen i en skål og form til kugler. Opvarm smør eller kokosolie på panden og steg frikadellern heri.
  • Server med salat og pesto til de voksne og kartofler og gnavegrønt til ungerne, og alle er glade!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Aftensmad når det er varmt

Her er en lækker, nem anretning til aftensmad i disse dage, hvor det er stegende varmt udenfor. Frikadeller af oksekød med salat og hjemmelavet pesto.

Det gode ved at have lækre, hjemmelavede pestoer, mayodressinger, aioli og den slags i køleskabet er, at du kan slippe afsted med at lave dødkedelig mad og dryppe lækker smag ovenpå. Det er også en fremragende måde at få mere af det gode fedt ind i kosten. Forudsat selvfølgelig at du ved hvilke fedtstoffer, der er brugt, og det ved du jo, når du har lavet det selv. ;-)

De fleste andre slags frikadeller – er altid et hit til børn, og disse er ingen undtagelse. Jeg synes også du skal se nærmere på min nyeste opskrift på oksekødsfrikadeller.

Ny Keto kostplan – ‘den fleksible’

Skal du i gang med Keto, eller har du været i gang længe men er gået i stå, så prøv den nye Keto kostplan ‘den fleksible’.

Læs alt om kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Frikadeller af oksekød med salat og pesto”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?