Økologiske snackpølser til madpakken – en anbefaling!


Mine unger får ofte en hel eller en halv snackpølse og lidt nødder med i madpakken til eftermiddagssnack. En snackpølse er genial til lige at tage eftermiddagssulten, hvis sådan en opstår (også for voksne, i øvrigt).  Men snackpølser fås i mange forskellige kvaliteter, fra de helt tarvelige til de lækre, økologiske og ofte pænt dyre pølser. Det kan altså hurtigt blive en dyr affære.

Men forleden fik jeg et godt tilbud fra Slagter Lund i Torvehallerne, og det vil jeg gerne slå på tromme for. Han solgte mig 8 poser økologiske snackpølser uden nitrit fra Virkelyst til den nette sum af 100 kr. I hver pose var der 4 små snackpølser, hvilket bringer stykprisen helt ned på lige lidt over 3 kroner. Og så synes jeg, da ærlig talt, at det er til at være med!

Så tip hermed videregivet.

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

24 kommentarer til “Økologiske snackpølser til madpakken – en anbefaling!”

Skriv en kommentar

 1. Ang. rigtigt gode pølser, skulle i prøve Hallegårds fra Bornholm. Jørgen har forretning i Torvehallerne. Og jeg tror også gerne han sender. Det er vores foretrukne slagter. PS. Det er ham, der er ved at lave et nyt slagtehus herovre. Vi glæder os?

  Svar
  • økolgiøkolog er ikke ensbetydende med sundt. Alle studier fra Faulum – ( Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug) viser at stivelsen i visse fødevare har et højere indhold af giftige toxiner end konventionelle varer.
   Det gælder især mel og kartoffel basserede vare samt grøntsger.

   Svar
 2. Ha ha ha, nej det er sikkert bare mig. Synes altid jeg ender med små papirstykker i tænderne, når resten af pølsen er forsvundet. Måske har jeg en speciel mund? Åh der burde virkelig også stå en brugsanvisning på sådan noget eksotisk mad :)

  Svar
    • Aalbæk har utrolig god service: Jeg skrev en mail i går og i dag blev jeg ringet op med et svar på mit dumme spørgsmål – helt uden at blive grinet ad. Snackpølserne har ikke papir omkring sig, de er lavet i lammetarm, som selvfølgelig kan spises. Man kan også lade være, men det er i hvert fald ikke farligt ;)

     Svar
     • Ej, hvor fint, Stinna, tak for det. God service er bare endnu en grund til at fortsætte med at købe deres produkter! :)

 3. HJÆLP! Jeg forstår ikke de her snackpølser, så jeg er holdt op med at købe dem. Skal man spise det der papir(?), der sidder omkring pølsen? Fatter det ikke, jeg kan ikke tage det af, og jeg kan ikke tygge det. Hvad gør I? Har kraftigt overvejet at skrive en mail til Aalbæk, men har ikke fået det gjort – måske synes jeg, at det er et lidt pinligt spørgsmål…

  Svar
 4. Æv, sendte kollega til Torvehallerne for at købe pølserne. Dem havde de ikke (mere). Så på kigge på Aalbæks:-).

  Svar
 5. Dem køber vi også altid til madpakken. Desværre koster de 20 kr. for en pakke med 4 stk der hvor vi køber dem. Men lillemanden elsker dem og moren elsker at de er økologiske.

  Svar
  • Ja, det bliver jo altså lige dyrt nok! Jeg hamstrer når jeg finder Hanegals salamipølser på tilbud til fx 10 kr, og så klipper jeg dem over og lægger en halv i hver af ungernes madpakker. Men i sidste ende er det jo samme pris…

   Svar
 6. Hej Jane
  Har du andre gode tip til madpakken og især eftermiddagsmaden til børnene? Det er jo en helt ny verden, jeg er kommet ind i med fritidshjemsbarn. Gerne af den type, som de kan tage, hvis de har lyst, men godt kan gemmes et par dage;-).

  Mette

  PS Er VILD med din blog, Jane

  Svar
  • Årh tak, Mette :)

   Ved du hvad? jeg er ikke specielt tjekket til det med madpakker. Men Rikkeprikke har en masse inspiration til det her: http://rikkeprikke.dk/2012/08/3054/ og i kommentarfeltet til dette indlæg: http://rikkeprikke.dk/2012/08/ungernes-eftermiddagsmad/ er der også nogle rigtig gode tips. Sidst men ikke mindst får du en lille inspirationsbog om gode madpakker, hvis du tilmelder dig Rebecca Perssons nyhedsbrev og/eller klub.

   Se, der var jo masser at hente! Jeg er i hvert fald blevet inspireret og vil se om jeg ikke kan lave lidt bedre madpakker til mine egne unger :-)

   Svar
 7. Hvis man går ind på Aalbæk Specialiteters hjemmeside og finder snackpølserne, kan man se, at Fakta, SuperBrugsen, Kvickly og Løvbjerg er forhandlere af dem. Så jeg må da fluks ned i min Fakta for at se, om de har dem… :-) Håber prisen kan hamle op med den gode pris du fik, Jane :-)

  Svar
 8. De der” Ålebækslagteren” er bare de bedste til at lave pølser af alle de øko versioner man kan få imo
  – dem skal jeg da holde øje med- desværre ikke til E – men til mig selv :)
  jeg har et eller andet med pølser og rød vin :)

  Svar