Øko-shopping i Sydfrankrig – BioMonde


Den opmærksomme læser har opsnappet, at jeg lige nu befinder mig i Sydfrankrig, hvor jeg besøger min far. 

Økologisk supermarked

Udover at Sydfrankrig i øjeblikket trumfer DK på sommervejr med ca. 1000 %, så er her dejligt på så mange andre måder også. Fx er der mulighed for at handle i mit yndlingssupermarked BioMonde, som er en økologisk supermarkedskæde, som har en butik lige udenfor den by, hvor min far bor.

For mig er det en hel udflugt og noget af det, jeg glæder mig allermest til ved at komme herned. Nørd, I know! Men de har alt! Og så lidt mere. Og det hele er økologisk. Jeg ville give min venstre arm for at kunne handle ind på den måde derhjemme. Særligt til de priser, man kan hernede. Måske skulle jeg bare flytte herned.

Spændende specialvarer

Der er ting på hylderne, som jeg ville ønske, jeg kunne købe derhjemme også. Jeg nævner i flæng: Kefir, gede- og fåreyoghurter (som ikke koster en milliard), mælkesyrede grøntsager på glas, min yndlings Karma Kombucha, som er frisk og ikke hvinende sød, alle typer specialmel og sukkererstatningsprodukter, nøddesmør til en brøkdel af derhjemme, jamen jeg kunne blive ved. Udover de almindelige hverdagsvarer som grønt, kød, fisk, nødder, kerner og mejeriprodukter, selvfølgelig.

Se selv med her:

Øko-shopping i sydfrankrig -- BioMonde -- Madbanditten.dk

Øko-frugt og -grøntsager i massevis – solgt på vægt og ikke indpakket i plastik.

Øko-shopping i sydfrankrig - BioMonde --Madbanditten.dk
Øko-shopping i sydfrankrig -- BioMonde -- Madbanditten.dk
Øko-shopping i sydfrankrig -- BioMonde -- Madbanditten.dk

When in France… artiskokker! Vegas livret! Skal spises med masser af smør!

Øko-shopping i sydfrankrig -- BioMonde -- Madbanditten.dk

Kefir og andre fermenterede mælkeprodukter. 

Øko-shopping i sydfrankrig -- BioMonde -- Madbanditten.dk

Min yndlings-kombucha. Virkelig lavt sukkerindhold med 2 g sukker pr. 100 ml. Klar kontrast til den Equinox Kombucha, jeg købte hos en dansk helsekost, som var mindst lige så sød som sodavand.

Bedste kombucha - lavt sukkerindhold - Karma Kombucha

Mælkesyrede grøntsager. Dejligt at lave selv. Nemt at købe færdigt.

Øko-shopping i sydfrankrig -- BioMonde -- Madbanditten.dk

Alle typer specialmel som hyldevare. Det samme gælder i øvrigt alle typer erstatningssukkker.

Øko-shopping i sydfrankrig -- BioMonde -- Madbanditten.dk

Se mere fra Sydfrankrig? Følg med på Instagram @janefaerber

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

14 kommentarer til “Øko-shopping i Sydfrankrig – BioMonde”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane jeg er virkelig interesseret i hvad du bruger fra bio monde. Har du fundet pofiber og sukrin og andet lignende? Jeg spørger da jeg har en bio monde hvor jeg bor i nord Frankrig. Da LCHF bestemt ikke er noget stort her inspirerer jeg mig af danske opskrifter og det er ikke altid nemt at finde det hele her. Giv endelig gode tips! Pernille

  Svar
  • Nej ikke lige pofiber. Men kokosfibre, mandelmel, kokossukker, stevia og jeg mener også både at have set xylitol og erythritol (=sukrin). Jeg er nu mest optaget af alle de naturlige madvarer, man kan få, så det er dem, der får størstedelen af min opmærksomhed :)

   Svar
   • Det kan jeg godt forstå. Efter at have boet i Frankrig efterhånden rigtig lang tid bliver jeg altid helt deprimeret af at gå i danske supermarkeder når jeg er hjemme.
    Er erythritolerythritdet samme som sukrin?

    Svar
    • Ja, erythritol er den sukkeralkohol, som bruges i sukrin. Sukrin er bare mærket, vi kan købe herhjemme. :)

     Svar
 2. Jeg synes ikke, at du skal flytte til Sydfrankrig, jeg synes, at du skal tage solen med tilbage til DK og lave en aftale med Biomonde om at åbne filialer i alle større, danske byer :-) Hvor er du heldig- forstår godt, at du nyder det

  Svar
 3. OMG Hvor lækkert – Og dejligt at kunne købe økologiske grøntsager og frugter der ikke er pakket ind i plastik :-) God tur!

  Svar