Nytårsmenu 2013


Normalt går jeg all in på nytårsaften. Jeg elsker jo at lave mad, og jeg elsker at have gæster, som elsker at spise min mad. Jeg står gerne i køkkenet for at kreere lækre sager, og når aftenen skydes i gang, er jeg som regel hønefuld, inden hovedretten serveres, fordi jeg ikke har fået spist i løbet af dagen. Og fordi jeg har en sølle alkoholtolerance. Glimrende værtinde!

De sidste mange år har vi gjort sådan, at ungerne spiste deres nytårsmiddag sammen med de voksnes forret, og så blev de lagt i seng, og voksenmiddagen kunne starte. Det har fint kunne lade sig gøre, fordi jeg er begavet med to sovebørn, som ikke er gode til at holde sig vågne om aftenen.

Sidste år kunne jeg dog godt fornemme, at det nok var sidste gang, vi kunne slippe afsted med denne model, så i år har vi valgt en helt anden løsning: Vi fejrer nytår bare os fire, og det bliver holdt i den simple ende.

Til forret skal vi have hummersuppe (købt fra Slagter Lund), til hovedret oksemørbrad med endnu udefineret tilbehør og sovs, og til dessert skal vi have kold jordbærsuppe med hjemmelavet vaniljeis. Vi skal hygge med ungerne og have fjollede hatte på, og vi skal fyre lidt raketter af, og sandsynligvis er ingen vågne til midnat.

Ideer til nytårsmenuen

Leder du efter idéer til hvad du kan servere for gæsterne nytårsaften? Så lad os tage et kig i arkiverne:

NYTÅRSMENU 2012

NYTÅRSMENU 2011

Du kan også finde inspiration i disse lækre festmenuer:

Dinnerparty med 4-retters menu

Festmenu med 4 retter 

Du kan også browse en tur igennem kategorien GÆSTEMAD , hvor der er samlet retter, der er egnede til fester og gæster. Og så kan du ellers glæde dig over, at det næste år bliver meget nemmere! Min nye bog indeholder nemlig et helt afsnit med uhørt lækker og nem gæstemad.

Rigtig god fornøjelse!

Nytårsmenu 2013

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Nytårsmenu 2013”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane. Dejligt med nytårs foreslag, men når jeg kigger på 2012 kan jeg ikke finde opskrifterne. Måske jeg bare er bleveg lidt julesløv :), men ville blive rigtig glad hvis du lige kunne fortælle hvor opskrifterne er. Tak for så mange dejlige opskrifter og forslag.

  Svar
 2. Det lyder nu også som en hyggelig nytårsaften :)
  Vi skal fejre aftenen sammen med to vennepar og diverse børn. Vi fejrede med de samme sidste år, og det var en stor succes. Jeg er nemlig på ingen måder til store larmende fester – hader faktisk sådan noget i min introverthed. Maden, den bliver vist en sammensætning af lchf og ‘almindelig’ mad. Jeg holder mig mest til kødet og sovsen den aften tror jeg.

  Godt nytår Jane ! Jeg glæder mig stort til din nye bog, den første bliver bruget meget og er stadig til inspiration trods den vist er gennemtravet adskillige gange efterhånden.

  KH Maria.

  Svar
 3. Hej Jane
  Jeg er så glad for at have lært din blog og bog at kende. Det har hjort mig så godt. Faktisk har min 22 årige datter brugt min bog så meget at jeg var nødt til at købe et eksempla til hende i julegave. Det var så den bedste gave hun fik i år ;-)
  Nå men jeg har tænkt mig at experimentere med LC flødeboller i morgen. med marcipanbund. Gad vide det bliver ?? Jeg vender tilbage til dig og beretter om det blev en succes.
  Godt nytår til dig

  Svar