Squashruller med laksefyld


En del af temaet ved vores nytårsmenu var ufrivilligt blevet til “mad, der kan rulles”. Mad, der kan rulles, er jo på en måde de voksnes pendant til børnefavoritten over dem alle: “mad på pind”.  Og på vores nytårsmenu var der både vietnamesiske forårsruller, aubergineruller og disse lækre squashruller med laksefyld.

squashruller med laks LCHF nytår

Squashruller med laksefyld

Føj til favoritter Udskriv Pin
12 ruller ca.
|
20 minutter

Ingredienser

 • 500 g squash ca. 2 hele til 12 ruller

Laksefyld

Sådan gør du

 • Skær squash på langs i fine, fine strimler.

Laksefyld

 • Fjern skind fra laksen og hak eller mos den med en gaffel.
 • Rør en dressing af de øvrige ingredienser og rør til sidst laksen heri. Laksefyldet må helst ikke blive for vådt.
 • Kom fyldet på squashstrimlerne og rul dem sammen.

Noter

Hvis du har et angstpræget forhold til dit mandolinjern (og det har mange!), kan du bruge en osteskærer. Det var pivnemt, og vi slap for blodstænk på de sarte squash. Glem alt om at skære dem tynde nok med en kniv. Det bliver for tykt og ujævnt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jeg lavede både squashstrimlerne og laksefyldet nogle timer forinden og opbevarede dem på køl. En times tid før gæsterne kom, rullede jeg dem sammen ved at putte en lille spsk laksefyld på hver squashstrimmel og rulle den sammen og hæfte den med en tandstik. Herefter stod de og ventede på køl, indtil de skulle serveres.

Til rullerne fik vi en lækker cremet agurke-avokado-dip. Den var superlækker og frisk og lavet udelukkende af sunde, grønne ingredienser.

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

 • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Squashruller med laksefyld”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Mums, de ser lækre ud!!!
  Lavede noget lignende for en tid siden, hvor jeg udhulede agurkestykker, så de blev til en form for “cucumber cupcake” og fyldte dem med noget laksefyld. Denne her skal også afprøves – ligesom så mange af dine andre opskrifter :)

  Svar
  • Åh, de der fyldte agurker har jeg pinnet som en gal på mit Food Inspo board på Pinterest. Det skal jeg så meget lave også! :-)

   Svar
   • Ja, de er virkelig gode!
    Et godt tip er at udhule agurkerne så meget så muligt, ellers bliver agurken simpelthen alt for dominerende ift. laksen, synes jeg.
    – De er så søde at se på, cucumber cupcakes :p

    Svar
 2. Jeg testede oskeskæreren på en squash i går – det virkede perfekt! Og en god tykkelse blev de også (de røg på panden med en rest broccoli lidt kyllingefond og fløde og smagt til med citronskal og -saft, salt og peber. Mums!!).

  Svar