Nyt familiemedlem – en juicer


I dag har vi tilføjet en juicer til husstanden. På mandens initiativ, faktisk. Jeg har ikke været specielt varm på tanken. Ingen af os drikker juice i forvejen, eller dvs. jeg drikker en smule grøntsagsjuice i mine olieshots, men det er så lidt så lidt. Ellers drikker vi kun vand, og det er jo som udgangspunkt en fin vane og hvorfor ændre på det? Men manden havde været på madlavningsworkshop hos Oscar Umahro Cadogan (en gave fra mig til ham), og han kom hjem med en følelse af, at en juicer er uundværlig. Godt så. Et styks juicer in the house.

Køn er den ikke (dog alligevel kønnere end den foodprocessor, hvis’ plads den pt. har fået), og den er jo besværlig som ind i helvede at gøre rent. Men jeg har alligevel besluttet, at jeg er fan. For jeg er sådan en, der bakker op om sin mand, og hvis der er noget, jeg har talent for, så er det at slide husholdningsmaskiner til døde. Alt det der med at købe et vaffeljern og så aldrig bruge det, kan jeg slet ikke genkende. Jeg er storforbruger af samtlige af mine maskiner. Så byd varmt velkommen til juiceren og forbered jer på en del juiceopskrifter i fremtiden.

En udfordring er dog, at jeg faktisk ikke spiser frugt heller. Det har jeg faktisk ikke gjort siden årsskiftet. Og jeg savner det overhovedet ikke. Frugt trigger mit blodsukker, uanset hvor meget fedt eller protein jeg spiser til, og derfor besluttede jeg mig for at prøve en periode uden. Det går først op for mig nu, at jeg ikke har skænket det en tanke siden. Og det er jo så 3 måneder siden. Gid man kunne skifte sukker ud så nemt?! Nå, men det giver jo lidt udfordringer på juicefronten, idet der altså er en årsag til, at broccolijuice aldrig er blevet en bestseller. Ikke desto mindre så lavede jeg denne her til aften.

Denne grønne perle består af broccoli, bladselleri, frisk mynte og ingefær. Og den smager sgu i orden.  Om end sellerien er lige lovligt dominerende for min smag. Men den står nu og venter i køleskabet klar til at blive drukket til min morgenmad i morgen. En morgenmad, som her foruden består af en stor, rød bøf, men meget mere om det i morgen.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Nyt familiemedlem – en juicer”

Skriv en kommentar

 1. Glæder mig til masser af opskrifter. Har en slowjuicer som jeg har været rigtig glad for – indtil jeg startede LCHF for små 3 uger siden – jeg har ikke kunne finde ud af at forene de 2 ting, men nu er der håb forude……. :0)

  Svar
 2. Malene har ret. Man skal drikke juice med det samme. Vi lavde engang et forsøg i kemi på DTU hvor vi pressede saften af en rød peberfrugt og målte henfaldet af c-vitamin. Det går ret stærkt.

  Svar
 3. Jeg elsker min juicer og juicer hver morgen.
  Forslag, lav din juice om morgenen, lige før du skal drikke den. Den mister en del vitaminer af at stå hele natten. Maskinen kan du vente med at gøre ren til om eftermiddagen/aftenen, den er ret tæt og det sætter sig ikke fast af den grund!
  Lidt lime/citron er altså også godt smagstilsætning!

  Svar
 4. Jeg ønsker meg en slik at jeg kan lage grønnsaksjuicer og eplejuice til barna. Men her er ikke min mann helt enig at vi trenger en… Din grønne drikk ser kjempe god ut :-D

  Svar
 5. Jeg har også en juicer- jeg bruger den ikke særlig tit – men min datter elsker dog æble og hindbærjuice så det får vi tit i september.
  Sids jeg var syg drak jeg en del gulerodsjuice med fløde i – det var godt og livsgivende.
  men juice er for mig slik – noget der er ok i små mængder en gang om ugen.

  Svar