Nyt design!


Phew, fem dages tvungen blogpause er overstået! Jeg har være edgy og abstinenspræget og til tider depressiv. Det har holdt hårdt! Imens har de gode folk hos  knoklet for at gøre mig tilfreds med det nye design og flytte alt mit indhold over på den nye platform. Men det er lykkes nu, og jeg er glad for mit nye hjem :)

Samtidig er wordpress-adressen nu redirectes til madbanditten.dk, så man slipper for den lange adresse.

Så velkommen til i nye farver. Indhold, skribent og madfilosofi er der ikke pillet ved, og der loves hyppigere opdateringer end det har været tilfældet i den forgangne uge.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Nyt design!”

  1. Tak begge to.
    Xenia, jeg havde godt luret på dit nye design og tænkt at det var “genkendeligt”. Det er blevet rigtig flot, også!

    Svar