Episode 2: Nattespisning, hjertebanken, Keto macros og kulhydratforvirring


Så er der nyt afsnit af Madbanditten uden filter. Januar er gået ind i en ny men velkendt fase, som jeg lægger ud med at fortælle om. Herefter tager jeg hul på dagens fire gode (og svære) spørgsmål.

Denne episode handler om:

Nattespisning

Lone kæmper med nattespisning og det har kostet 25 kg, som hun gerne vil af med. Mange dårlige vaner er allerede elimineret men nattespisningen har hun ikke fået bugt med. Hvad kan man gøre her?

Hjertebanken på Keto

Jette spiser Keto og oplever ubehagelig hjertebanken. Er det farligt?

Keto macros til vægttab

Marianne følger Keto Udfordringen og er i tvivl om hun sammensætter macros korrekt. Skal man spise sine 20 g kulhydrat eller må man spise under? Og hvad med kalorieindtaget?

Den store kulhydratforvirring

Kim er kulhydratforvirret og vil gerne have en nem forklaring på, hvordan man tolker kulhydratindhold i madvarer. Hvad er op og ned med tilgængeligt kulhydrat, sukkerarter og kostfibre?

Lyt med her >>

Nattespisning, hjertebanken på Keto, rette Keto-macros og hjælp til kulhydrattælling - episode 2 - podcast

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Episode 2: Nattespisning, hjertebanken, Keto macros og kulhydratforvirring”

Skriv en kommentar

 1. Hej og endnu et godt nyt afsnit!
  Jeg har haft det lidt stramt mht chronometer men mere erfaring gør at jeg nu giver den en chance igen. Jeg vil høre: Kan det betale sig at betale eller kan man nøjes med at aflæse de makro oplysninger (net carb, protein og fat) der bl.a. kommer frem ved den alm. tilmelding er nok?
  Jeg er vild med at du bliver lige så træt og hidsig som jeg, over de fejlfortolkninger der er omkring “er det keto” – “ketokur” osv. 😉

  Svar
  • Jeg kan virkelig varmt anbefale at give cronometer den tid, det tager. Jeg tror måske også de har noget, der hedder Cronometer University på youtube, som kan hjælpe (hvis man er den årgang, der sætter sig ned og ser hjælpevideoer😅)

   Som jeg har forstået det, kan man fint nøjes med gratisversionen. Jeg betaler dog med glæde til den hvert år og især ‘oracle’-funktionen synes jeg er fed. Her kan man spørge appen hvilke madvarer, man bør spise for at få dækket eventuelle huller i mikronæringsstoffer. Genialt (synes jeg).

   Og jaaa… er lidt træt nu. Må jeg spise rugbrød på Keto? Er kikærter Keto? Må jeg spise skyr på Keto? I en uendelig strøm…😑

   Svar