Sæson 2 – episode 1 ude nu


Efter en lille pause er podcasten nu tilbage, og vi tager hul på Sæson 2 med disse fire spørgsmål:

Sulten på Keto

Gitte spiser Keto men er stadig sulten, især om aftenen. Hvad kan det skyldes og hvad kan man gøre for at opleve mindst sult under fx vægttab?

Sukkerafhængighed og -misbrug

Lisbeth oplever, at fejring med sukker ved højtider bringer hende fuldstændig ud af kurs, så hun overspiser i månedsvis og tager alle de tabte kilo på igen. Hun er ked af det og vil gerne kunne være en del af fællesskabet uden disse negative konsekvenser

Keto og graviditet

Ellie spørger, hvor Keto frarådes ved graviditet – eller hvorfor jeg fraråder Keto ved graviditet. Er det reelt farligt eller er det bare ud fra et forsigtighedsprincip?

Er Keto farligt for nyrerne og hvordan snakker man med en skeptisk læge om sin Keto-kost?

Maibritts læge siger, at Keto er farligt for nyrerne og at man ikke kan få nok næringsstoffer uden kornprodukter. Er det sandt?

Lyt med her >>

Tak for de gode spørgsmål og husk at du kan stille spørgsmål til kommende episoder her: Podcast Spørgsmål

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Sæson 2 – episode 1 ude nu”

Skriv en kommentar