Tilmeld dig Madbandittens nyhedsbrev

Gør som 65.000 andre og tilmeld dig min populære lørdagsmail og bliv klogere på ernæring, krop, Keto, mindset og vægttab. Nyhedsbrevet udkommer hver lørdag morgen og er gratis.

Når du tilmelder dig, får du samtidig min 14-sider lange e-bog med 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Klik her for at modtage nyhedsbrev og e-bogen direkte på mail:

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrev og send mig e-bogen for 0 kr

Madbandittens nyhedsbrev

Jeg sender dig min e-bog som tak

Du får kvit og frit min e-bog “5 hemmeligheder til vægttab med Keto”, når du tilmelder dig. I den gennemgår jeg fem punkter, som folk oftest misforstår om Keto. Og det er ting, der spænder ben for resultaterne, både på den korte og den lange bane.

Ved at læse e-bogen (og følge rådene) giver du dig selv en bedre chance for succes og du vil allerede være mange skridt foran dem, som prøver på egen hånd.

Det siger mine læsere

Nyhedsbrev kommentar fra læser
Testimonial fra læser af nyhedsbrevet
Få madbanittens Nyhedsbrev hver uge

Bliv en af de +65.000 danskere, der hver lørdag modtager mit nyhedsbrev. Jeg tror ikke, du vil fortryde (og hvis du gør, kan du nemt afmelde dig igen)

Ingen spam og ingen videregivelse af din email. Du har mit ord. Samtykke til at modtage nyhedsbrevet kan til enhver tid trækkes tilbage.

81 kommentarer til “Nyhedsbrev”

 1. Fed hjemmeside du har her – dejligt med idéer til opskrifter.
  Har én af dine bøger – god hjælp!! :-)

  • Ja sorry, det var et galt link. Jeg har prøvet at tilmelde dig nu og du burde modtage en bekræftelsesemail :)

 2. I fredags tilmeldte jeg mig nyhedsbrevet/mailen. Jeg fik også en reply om at jeg er tilmeldt. Men får ingenting. Hvor tit udgives nyhedsbrevet?

 3. Har tilmeldt mig nyhedsbrevet for længst uden at ha modtaget noget. Har nu forsøgt igen og den skriver bare at jeg er meldt til. ?? What to do ?

 4. Hej Jane,ikke for at prale,men har nu alle dine tre bøger,min hylde i køknet til kogebøger stort-set tømt tilbage er det som giver mening.nyder at spise efter LCHF ,sørger for at have grønsagsbrød i fryser,har ikke fået glutten snart en md.log det er rigtig godt.

 5. Hej, Jane! Tusind tak for dine dejlige opskrifter!! Jeg har koebt din bog “LCHF” og mine unger eeeeellllssskkkeeerrr nutella’en! Ok, ok, det goer jeg ogsaa! Men nu har jeg ogsaa et spoergsmaal….har du overvejet at oversaette dine opskrifter paa engelsk? Jeg er bosat i USA, hvor LCHF er saa stille begyndt at tage lidt fat og jeg er medlem af et par facebook grupper, der har med LCHF at goere. Jeg er sikker paa at de vil tage imod din blog og opskrifter med kyshaand. Jeg har tilladt mig at oversaette nutella’en, da der var mange der spurgt (og har selvfoelgelig linket tilbage til din side, dog er der ingen der forstaar dansk). Tak! :)

  • Weeeh, hvor fedt! Jamen jeg ville jo elske at få dem oversat til engelsk, men det foregår sådan, at der skal være et engelsk/amerikansk forlag, som køber, oversætter og udgiver bogen. Og sådan et har vi ikke lige. Det er jo en dyr proces at oversætte fremmedsprogede bøger og engelske/amerikanske forlag kan bare næsten altid finde en tilsvarende bog, som allerede er udgivet på engelsk. Men min den første er solgt til Island, Norge og Tyskland. :)

   • Aaaajjjjj, Jane! Jeg oversaetter gerne (er faktisk amerikansk men boede i DK i naesten 15 aar)! ;D Jeg ved at Sten Sture Skaldeman har faaet sin LCHF kogebog oversat til engelsk, men jeg vil saa gerne have fingrene i den danske udgave! :) Naa, men spoergsmaal: maa jeg saa dele af dine laekre opskrifter med mine venner, hvis jeg oversaetter og linker tilbage (vil nemlig ikke goere noget forkert)? Jeg glaeder mig ogsaa til at koebe din broed og kager kogebog, skal liiiige have at loennen skal ind paa kontoen.

    • Ja jeg så godt Sten Sture Skaldemans oversættelse, eller jeg læste et uddrag af den. Den var dårligt oversat, hvis du spørger mig. I hans tilfælde tror jeg det er hans eget forlag, der har sørget for det men det giver jo ikke mange muligheder for rent faktisk at få solgt den.
     Oversæt du bare opskrifter til dine venner :)

 6. Glæder mig til at læse med – er allerede stærkt inspireret af dine opskrifter og synes det er skøn mad!! Så tak!

  • Du modtager desværre ikke nyhedsbrev ved at skrive her. Du skal selv tilmelde dig i boksen med din emailadresse :)

 7. Jeg vil gerne modtage dine nyhedsbrev pr mail. Tak for inspiration og mange gode opskrifter.
  Ser frem til den nye bog – tænker allerede nu på efterår og vinter – hvad kan erstatte “rødderne” i en arstidsbestemt kost

  • Hej Ine. Du skal selv tilmelde dig i boksen! Og jeg bruger såmænd gerne rødder. Blandt alle de andre :)

 8. Hej Jane,
  Jeg har min egen lille blog hvor jeg smider lidt blandet ind om mad og livet som “Hobbygård mutter”.
  Jeg har linket til Madbandittet.dk – håber det er ok, ellers sletter jeg selvfølgelig igen.
  Venlig hilsen
  Pia

 9. Hej Jane, Jeg har tilmeldt mig dit nyhedsbrev for snart 2 måneder siden, men jeg har ikke modtaget noget nyhedsbrev. Har du ikke skrevet noget efter du kom tilbage fra ferie?
  Læser ofte på din side og har 2 af dine bøger, glæder mig meget til den nye i starten af 2015 :-)
  Hilsen Annakarin

 10. Hej Jane,har købt din bog for ikke så længe siden,det er så god mad du laver,har i dag bagt vafler de smager så godt.kan jeg fryse blomkålsris,og bruge med godt reslutat senere.Har været glutten fri ca.1 uge og kan bare mærke forskæl.Med Hilsen Ingrid.

 11. Kære Jane
  Nu fik jeg mig tilmeldt til nyhedsbrevet, har i 3 måneder fulgt denne blog og dine bøger. Og det har været vidunderligt! At leve så lækkert og så tabe sig, det er herligt – intet mindre. Ikke mere kedelig dampet kylling eller gnave gulerødder (for så altid at falde i, fordi man VAR sulten…), ikke mere snack spiseri dagenlang, fordi ens kost bestod af brød, brød og atter brød –> aldrig rigtig mæt. Nu jeg jo mæt, fordi vi spiser super lækker mad, som jeg/vi med glæde forbereder og kredser for. Mums… TAK FOR DET :)
  Og tak for de mest fantastiske rigtige romkugler mums igen ;)
  Gladelige hilsner Pernille

 12. Hejsa
  Jeg har tilmeldt mig og modtager en “subscription confirmed mail” den 5. juni, men har ikke modtaget et nyhedsbrev.
  Det ligger heller ikke i spam-filteret.
  Mange hilsner Nina

 13. Det vil bare ikke lykkes for mig – jeg har tilmeldt mig flere gange nu, men modtager ikke noget aktiveringslink, som heller ikke er fanget i spamfilteret :-( What to do?

  Vh Karen-kernebruger.

  • Hej Karen
   Det var mærkeligt, hvad? Jeg har tilmeldt dig manuelt nu med den adresse, du har opgivet her på bloggen. Så skal du ikke tænke mere på det ;)

Der er lukket for kommentarer.