NYHED: Morgenmad & frokost i airfryer

Få inspiration og opskrifter til at lave morgenmad og frokost i din airfryer med denne nye e-bog. Du får 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost. Opskrifterne er enkle, hurtigt lavet og smagen er i top. Ingen mærkelige ingredienser, bare helt almindelig mad.

Keto opskrifter i airfryer

Mange airfryer-opskriftbøger er fyldt med brød og stivelse og det er jo glimrende, hvis man spiser det. Men gør man ikke, er der ikke meget hjælp at hente i dem. I mine Keto airfryer e-bøger, både den første jeg lavede til AFTENSMAD og denne til MORGENMAD & FROKOST er alle opskrifter lavet ud fra konceptet kød/protein, grøntsager og fedt. Her er ingen brød, kartoffel, ris, pasta osv.

Ingen hokus-pokus – bare fokus på gode råvarer, godt med protein, grøntsager og sundt fedt.

Læs alt om Keto Airfryer MORGENMAD & FROKOST her

airfryer morgenmad og frokost

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “NYHED: Morgenmad & frokost i airfryer”

Skriv en kommentar