Keto airfryer opskrifter

30 nye Keto opskrifter til airfryer, det er det, du får i min e-bog Keto airfryer opskrifter.

Læs om e-bogen her >>

Airfryeren er super populær – med rette

Airfryeren er jo blevet superpopulær og selvom jeg ankom temmelig sent til festen, er jeg vildt begejstret for den.

Jeg havde ellers rigeligt med forklaringer til hvorfor jeg ikke behøvede nogen airfryer, når folk spurgte mig om jeg ikke skulle have en.

Hør lige, jeg har ikke mere plads i mit køkken. Hvis jeg anskaffer mig flere køkkenmaskiner, er jeg nødt til at skille mig af med en af de eksisterende. Hvorfor have en airfryer? Altså, jeg har jo en ovn, for pokker (to faktisk!)

Og så en dag købte jeg en alligevel. Og sikke en gamechanger. Jeg er bestemt ikke nem at imponere, når det kommer til køkkenmaskiner, men her kunne jeg både spare tid og samtidig blev de ting, jeg lavede deri, næsten altid bedre, end de blev i ovn. Win-Win! Pludselig forstod jeg, hvorfor denne sære bord-ovn er så populær.

Jeg tror, min airfryer har været i brug hver eneste dag siden. Hvis ikke af mig, så af mine to teenagere, der hurtigt tog dette nemme køkkeninstrument til sig. Vi bruger den til alt muligt. Stegning af kød, tilberedning af grøntsager, lyn-opvarmning af frostfrikadeller, når de unge mennesker pludselig har en hær af venner, der skal spise med (med 5 minutters varsel selvfølgelig!).

Keto airfryer opskrifter

Madbandittens samling med airfryer opskrifter blev hurtigt ganske velbesøgt af andre airfryer-entusiaster. Den indeholder mest grundopskrifter, men det er jo også dem, man laver mest. Men med denne e-bog har jeg leget lidt mere og kommet op med 30 nye og lækre opskrifter til airfryeren. De er desuden holdt så lavt i kulhydratindtag, at de kan bruges til Keto.

Mangler du inspiration til din airfryer, er denne til dig. Hop over og læs mere om den her

PS: Har du ingen airfryer, men har du længe overvejet at anskaffe dig en, har jeg lavet en artikel med ting, du kan overveje, inden du køber. Der findes ikke én airfryer, der er den bedste. De er allesammen fine (tror jeg). Det vigtige er at vælge en, der passer til dit behov. Find artiklen her: Hvilken airfryer skal jeg vælge?

Keto airfryer opskrifter

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

13 kommentarer til “Keto airfryer opskrifter”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane,

  Jeg er i en periode, hvor jeg skal gøre noget godt for mig selv hver dag.
  Det blev så til endnu en omgang af dine opskrifter, har alle dine bøger og næsten også alle de digitale. Jeg har fulgt dig i ca. 10 år.

  Jeg har dog ikke en airfryer endnu, men ønsker mig en til jul og får jeg ikke en, så køber jeg en til januar.

  Du skriver at du bruger oliespray, hvilken en bruger du?
  Jeg har i mange år brugt Irmas økologiske ekstra jomfru olivenolie spray med hvidløg, men den blive ikke produceret mere og jeg er ved at løbe tør 🥲
  Har du en du kan anbefale?

  Hilsen Helle

  Svar
  • Hvor dejligt at du prioriterer dig selv. Så vigtigt. Jeg mærker også behovet for at passe lidt ekstra på mig selv, her når vi går ind i det mørke halvår❤️

   Jeg bruger lidt forskellige olivenoliesprays, typisk, den, der er der, hvor jeg nu engang handler. Jeg køber enten den, de har i Coops butikker, fx kvickly, eller den, de har hos Nemlig. Begge er helt fine. Det vigtige (for mig) er at den er lavet af olivenolie og ikke rapsolie fx som ‘Lurpak spray’ er.

   Svar
 2. Kære Jane
  Holder du stadig fast i din anbefaling af Airfryer-model?
  Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL
  Man er jo – som novice, som du selv var – på fuldstændig bar bund, og det er jo først, når man har investeret, at man kan se, hvad man evt. skulle have gjort ;-)

  (Vi er to tilbage i husstanden, men jeg tænker, at størrelsen vil være fin – har man først vænnet sig til at bruge den, vil man vel også bruge den, når man skal være flere, hvis det bare ikke et et kæmpe selskab ;)

  Og har du tilkøbt sådan en kurv/skål af en art? Hvilken én?
  (Og så tænker jeg, at jeg måske skal have nogle bageforme, men ellers ikke noget, ud over hvad der følger med).

  Jeg vil ønske mig den til jul. Og måske endda to stk., en til sommerhuset. Har lidt kroner fra den Thermomix, jeg endnu ikke er nået til. Føler, at Airfryeren vil være en gamechanger, nu da jeg har Rolls Royce i form af Magimix og Vitamix :-)

  TAK ❤️

  Svar
  • Hej June
   Ja, jeg ser stadig megaglad for den. Og faktisk har den taget pladsen i køkkenet fra Thermomixen, fordi airfryeren bruges hver dag.
   Jeg har kun tilkøbt gryden, som vist kaldes en bageform, for der følger muffinforme med. Jeg bruger dog gryden til våde retter og har ikke testet bagning endnu. Jeg har bare købt den gryde, der hører til modellen.

   Jeg har også købt en meget dyrere airfryer, som har et pænere design, så jeg har en i Valby og i Spanien, men den larmer som ind i helvede, hvor den sorte Philips er så utroligt støjsvag. Så jeg synes virkelig stadig, den er et anstændigt køb. Størrelsen er helt sikkert fin til to. Hvis vi er fire, der spiser med, er den lidt lille :)

   Svar
 3. Undskyld det er en fejl – det er side 30 der er spidskål – se bort fra fejlen jeg har opgivet og brug kun det positive jeg har skrevet!
  mange hilsner herfra❤️

  Svar
 4. Der er en fejl i bogen. Side 30 er ikke spidskål med det er til gengæld på side 32.
  Jeg har allerede lavet flere at dine opskrifter – de er bare så gode og lette at gå til. i aften bliver det laks på grøntsagsbund og så spidskål.

  Svar
 5. Hej Jane
  Jeg vil gerne anbefale din airfryer opskriftsamling😋😋
  Hold nu op hvor er de opskrifter lækre – hver og en. De er ultra lette at lave, simple i ingredienser og så elsker jeg kh/fedt/protein indholdet. Wau. Jeg kommer til at lave dem en efter en og starte forfra. Tusind tak for den samling😍

  Svar
  • Hvor er du sød at skrive. Tusind tak. Så glad for at opskrifterne vækker glæde. Jeg synes også virkelig, det blev en omgang megalækker mad.

   Svar