Ny runde LCHF-kursus!


Så er der godt nyt for dem, som missede LCHF-kurset sidst eller for dem, som trænger til en hjælpende hånd til at komme godt i gang. Lige om lidt starter der nemlig en ny runde LCHF-kursus ude på Kost-Klinikken Immanuel, og pladserne gives væk efter først-til-mølle. Det er igen den gode Diana Kaiser, der står for undervisningen. Diana kender du måske  her fra bloggen, hvor hun er en flittig kommentator eller fra LCHF-forum, hvor hun også deler ud af sin viden.

Er det noget for dig? Så tilmelder du dig lige HER

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

15 kommentarer til “Ny runde LCHF-kursus!”

Skriv en kommentar

 1. Hej Anne

  jeg er ansat i Kost-klinikken- Immanuel. jeg har noteret at du ønsker et kursus 30 min tidligere – Vi har pt. et hold kl. 18:00 – 19:00 torsdag aften, kunne godt forstille mig vi gør det igen. Så hold øje med vores hjemmeside under kurser, der opdatere vi med de nyeste kurser.

  Beklager mange gange vores hjemmeside har været ustabil igår, dette skyldes mange har forsøgt at komme ind på det.

  Med venlig hilsen
  Mette Dollerup
  Sekretær
  Kost-Klinikken Immanuel.

  Svar
 2. jeg kan varmt anbefale et kursus på kostklinikken Immanuel, jeg har selv lige afsluttet et med stor effekt

  Svar
 3. Det lyder spændende og er nok lige præcis dét, jeg har brug for for at komme videre… Men tidspunkterne passer ikke særligt godt ift mit arbejde, så jeg kunne drømme om et hold, der startede 15 eller 30 minutter tidligere…

  Er der nogen, der ved hvor ofte, der starter nye hold?

  Svar
 4. Jeg er igang med kurset hos Diana/Kostklinikken Immanuel. Jeg kan varmt anbefale det. Nok kan man læse sig til meget, men det er rart at have en gruppe at mødes med, og hvor Diana fylder viden på.

  Svar
 5. Hej Jane
  Kender du til noget LCHF-forum, -netværk,- restauranter,- kostklinik,- foredrag mm i Nordjylland?
  Mvh. Sanne

  Svar
 6. Linket virker ikke. Man havner hos kost-klinikken Immanuel, men kommer ikke videre og kan kan ikke vælge sig frem til noget. Er der et andet link?

  Svar
  • Deres side har været nede eller har svaret langsomt det meste af dagen. Jeg kom igennem lige før, men det er lidt ustabilt. Det er det rette link.

   Svar
  • Jeg tror snarere, det er hjemmesiden, som er lidt langsom eller også er der storm på linket :-) Tjek det senere. Forhåbentlig løser det sig…

   Svar