MÆT OG SLANK MED LCHF

KOM GODT I GANG MED LCHFBogen gennemgår:

 • Hvordan du sikrer dig, at din LCHF-kost bliver sund og næringsrig
 • Fedt – hvilken slags, hvorfor og hvor meget?
 • Helt konkret startguide til dig, der vil i gang med at spise striks LCHF
 • Hvilke håndtag, du har at skrue på, hvis du gerne vil gå ned i vægt
 • Hormoners indflydelse på din vægt
 • Hvordan du kan tilpasse din LCHF-kost til din træning.
 • Hvordan du gør dine nye LCHF-vaner varige

Hvad siger andre?

Gastromand

Vil du bladre lidt i bogen, før du køber?

På mobil fungerer det måske bedre via linket her

reklamelink til Saxo.com

108 kommentarer til “MÆT & SLANK – med LCHF”

Skriv en kommentar

 1. Har lige bestilt endnu en af dine bøger… Du skriver så fantastisk inspirende :0) har døjet med div eksemer osv udover de 10 kg for meget som fik mig til at blive nysgerrig på LCHF..men det jeg er mest positiv over lige nu er faktisk min hud ..den er blevet meget pænere..:0)

  Svar
 2. Hej Jane
  Jeg er også hoppet med på LCHF – til at starte med for vægttab. Har læst det du har skrevet om Striks LCHF opskrifter her i din nye bog, men jeg undre mig lidt over hvorfor nogle af opskrifterne ikke har dette mærke – som f.eks. den ovnbagte laks. Indeholder den ret ikke kun kød, ovenjordiske grønsager, og fede mejeriprodukter?
  Og så vil jeg lige høre om det er ok at spise smooties til morgenmad på Striks?
  Hilsen Anne

  Svar
 3. Hej Jane.
  I din bog mæt og slank med LCHF – har du lavet nogle vitaminvand – vil dertil lige spørge, hvis man laver med frugter, kommer der så mange kulhydrater ud i vandet, så det vil påvirke blodsukker og Striks LCHF, eller hvad kan man tillade sig?

  Svar
 4. Hej Jane,

  Tak for en rigtig brugbar blog og bog (din første) – jeg vil meget gerne i gang med LCHF livsstilen, særligt fordi jeg er ret ked af at slæbe rundt på 12 ekstra kilo efter to (gode) graviditeter og medfølgende uhyrlig trang til alt sødt og brød både under og efter fødslerne. Lige nu ammer jeg min dejlige lille pige på 10 uger, og jeg vil høre dig om du kender til erfaringer med amning og det at gå i gang med LCHF?

  Venlig hilsen,
  Mette

  Svar
  • Rigtig mange taber sig meget og hurtigt, når de lægger kosten om til LCHF, og da vægttab (uanset kost) frigiver toksiner som går i modermælken er det bedst at vente til efter amning. Det er ikke kosten, den er gal med ift. amning, det er altså vægttabet, som man skal være forsigtig med, når man ammer.

   Svar
 5. Det er altså bare en fantastisk bog. Jeg har snart ligeså mange favorit opskrifter i den, som jeg har i din første bog – begge bøger bliver brugt flittigt, ligesom din skønne blog her også bliver besøgt jævnligt. Tusind tak!

  Svar
 6. DU ER FOR SEJ!!
  Helt VILDT skønt man kan hente inspiration, på denne side, uden at oprette sig , betale osv osv..
  Håber alle der gør brug af denne side, især, støtter ved også at købe dine bøger- som selvfølgelig er helt geniale.
  Let at forstå for alle, også selvom man måske ikke er så vant til at læse om kost m.m
  Er dybt imponeret over den energi du ligger i at hjælpe alle os andre til at lære og til at forstå (:

  Svar
 7. Hej Jane.
  Vi har lige købt din nye bog, og er i det store hele positivt overraskende. Vi har dog en lille anke – som andre har nævnt her, ville det være dejligt med lidt flere “nemme” opskrifter til lige at spise når sulten melder sig.
  Ligeledes opfordrer bogen til at køre striks LCHF – både i starten, og hvis man vil tabe sig. Dog er det godt nok ikke mange af opskrifterne der er striks LCHF desværre..

  Svar
 8. Kære Jane

  Jeg har lige købt din nye bog, og jeg glæder mig til at afprøve alle de lækre opskrifter.

  Det er en fantastisk bog – og især MANGE tak for det detaljerede opskriftregister – sådan et er der meget få kogebøger der har. Det gør det ellers meget nemmere at lege “tøm køleskabet” vha en bog.

  “Spar med Jamie Oliver” har et endnu mere detaljeret register – men den venter jeg nu med at købe indtil de har den nedsat i et supermarked.

  De bedste hilsner
  Anne

  Svar
 9. Hej Jane jeg har købt din nye bog og synes at den er rigtig god. Den er skrevet så den er nem at forstå. Det er nogle utrolige nemme og lækre opskrifter båden i den nye og gamle bog. Jeg har været på LCHF i en uge nu. Det er gået utroligt godt. Jeg skal have tabt mig en del. Synes faktisk at det er nemt at undvære kulhydrater.

  Mvh Monica
  God weekend

  Svar
 10. Hej Jane
  Har lige købt din nye bog og sidder her og glæder mig til at komme i gang med alle de skønne opskrifter. Som med den først bog er det fantastisk med en bog hvor man godt gider læse de indledende sider fordi de faktisk er interessante og skrevet på en måde der er nede på jorden og nærværende, og så bagefter bladrer man om til alle de lækre opskrifter med rigtig mad der er lige til at gå i gang med. Så tak for endnu en skøn bog Jane, den skal nok blive brugt her i huset :-)

  Svar
 11. Super super bog. Vi er helt solgt herhjemme. Min kæreste fik helt julelys i øjnene, da han så der var opskrifter på hans 3 livretter: Pulled Pork, Burger(boller) og Spare Ribs. I “originale” opskrifter er det jo ikke ligefrem lowcarb..
  Så tusind tak for det.
  Mvh og god weekend, Pia

  Svar
 12. Jeg er så glad for at det er nogle dejlige morgenmadsrundstykker i den nye bog – dem glæder jeg mig til at prøve! Når du skriver hjemmelavet mandelmel er det noget jeg selv kan blænde af mandler?
  Mvh. Angelika

  Svar
 13. Kære Jane,
  Tak for sidst og tusinde tak for link til min profil.
  Det er jo ikke en hemmelighed, at jeg er vild med storebror og glæder mig så meget til masser af kvalitetstid med den – både i og uden for køkkenet.
  HUSK! Du er for SEJ! Be Proud!
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 14. Hej Jane!

  Tillykke med din nye bog – den er virkelig skøn. :)
  Jeg har en ‘anmeldelse’ af den på min blog, som du er velkommen til at tjekke ud:
  http://lowcarblivsstil.dk/giveaway-vind-maet-slank-med-lchf/

  Og så ved jeg, at også Anne har den på sin blog:
  http://denomvendteverden.blogspot.dk/2014/01/giveaway-vind-mt-slank-med-lchf.html#comment-form

  Og ja, det er vist ingen hemmelighed, at du får pæne ord med på vejen begge steder! :P

  KH. Katrine

  Svar
 15. Såååå har jeg fået en SMS om at din nye bog snart er på vej, glæder mig helt vildt har også den første bog som jeg har været rigtig glad for

  Svar