MÆT OG SLANK MED LCHF

KOM GODT I GANG MED LCHFBogen gennemgår:

 • Hvordan du sikrer dig, at din LCHF-kost bliver sund og næringsrig
 • Fedt – hvilken slags, hvorfor og hvor meget?
 • Helt konkret startguide til dig, der vil i gang med at spise striks LCHF
 • Hvilke håndtag, du har at skrue på, hvis du gerne vil gå ned i vægt
 • Hormoners indflydelse på din vægt
 • Hvordan du kan tilpasse din LCHF-kost til din træning.
 • Hvordan du gør dine nye LCHF-vaner varige

Hvad siger andre?

Gastromand

Vil du bladre lidt i bogen, før du køber?

På mobil fungerer det måske bedre via linket her

reklamelink til Saxo.com

108 kommentarer til “MÆT & SLANK – med LCHF”

 1. Kære kære Jane.
  Jeg har lige modtaget dit nyeste skud på stammen fra Pludsbog.
  Hvor er den bare super fin, flot, smuk, inspirerende, helt igennem skøøøøønnnnnn! Jeg glæder mig bare så meget til at komme igang med alle de fine opskrifter. Rundstykkerne laves idag, så vi ka spise med imorgen sammen med de andre som ikke er på LCHF – top nice

  Svar
 2. Kære Jane
  Uden at bruge for meget plads her vil jeg gerne takke dig for dine bøger, din fantastiske måde at skrive på og det at du har hjulpet mig til at opgive en livslang kamp mod min krop og maden. Tusind tak og så synes jeg iøvrigt din nye bog er fantastisk. Max stjerner herfra :-)

  Svar
 3. Hej Jane
  Allerførst en stor tak for denne bog. For sådan en gave, siger man selvfølgelig tak for.
  Fik hæftet om kuren på mit ugeblad for ca to uger siden, og syntes allerede der, det lød godt, så jeg bare måtte købe hele bogen. Og hvilken bog! Så eksklusiv, lækker bare at sidde med. Når den åbnes og jeg bladrer i den, kan jeg næsten duften de forskellige retter. Og sikke billeder, så skønne, tænderne næsten løbet i vand.
  Du har vel nok lagt et stort arbejde i denne bog. Det er virkelig kvalitet, at sidde med.
  Jeg har selv problemer med min tarm, og været indlagt med tarmbetændelse, lider også af oppustet mave, og refluks. Jeg har det bedst når jeg ikke spiser lyst brød, kartofler, ris og pasta. Vil dog sige, at hvis det er hver ting ca. en gang om måneden, er det okay, men så er det også det. Nu står jeg og skal på en længere ferie, men når jeg og min kære mand kommer hjem igen, skal vi bare igennem denne bog, – og den næste du sender ud, er også allerede reserveret hos min boghandler – så vi ser frem til, at skal lave en masse nye, spændende og mere sunde retter. Kan næsten mærke på min mave, at den glæder sig :-) Og min mand ser frem til, at komme hjem til nye retter, jeg overrasker ham med. Så det glæder jeg mig meget til. Altid dejligt, at kunne gøre andre glade. Specielt ens mand :-) Og selvfølgelig også vores børn, når de kigger forbi :-)
  Jeg vil tillade mig, at spørge dig, om det aldrig er tilfældet, at du spiser et almindeligt stykke rugbrød? For tænkte, om det ville smage godt med f.eks. marinerede sild på det rugbrød du har opskrift på i bogen? Ved jo godt at smag og behag er forskellig, men er i tvivl om de mange kerne vil være “for meget” sammen med sild. Og jo, det kan da også bare komme an på en prøve, men vil alligevel lige høre dig ad.
  Er det sådan du mener, at man selv skal prøve sig frem med et almindeligt stykke rugbrød af og til, og et rundstykke en gang i måneden , eller hvad har du erfaring med? Mener du bare man skal følge “kuren” 100% ? Nej, det er jo ikke en kur, men bare en sundere måde at leve på, som er mere naturlig for kroppen.
  Jeg er bare så sikker på, at dette er det rigtige for mig, at jeg ikke kan vente med at komme igennem alle de dejlige opskrifter.
  Hvis jeg kommer på et spørgsmål i den forbindelse, vil jeg tillade mig, at vende tilbage, hvis ok?
  Til sidst endnu engang tak for den utrolige eksklusive “kogebog” og det store arbejde du har lagt i den. Det er virkeligt værdsat fra min side. Imponerende.
  Kærlig hilsen Pia.

  Svar
 4. Iiih. jeg skulle da ha vist at der var en slanke-tips-bog på trapperne. Har netop idag købt den originale af dine bøger, og ærger mig da lidt over at jeg ikke ventede et par dage og købte den nye – især fordi jeg gerne vil bruge lchf som en del af et større vægttab.

  Svar
 5. Hej Jane!
  Jeg har netop fået din første bog, og har prøvet Laks med fetalåg og Græsk salat. Jeg må sige, at det er en sikker vinder hos mig.
  I dag stod den på Kylling i tomatsovs med mascarpone, som også gik rent ind.
  Jeg er den eneste i familien her, som er på LCHF, og har, i løbet af 2 uger, tabt mig fem og et halvt kilo, dog også med daglig motion.
  Jeg glæder mig, til at din næste bog kommer i handlen, så jeg kan lære mere, om denne fantastiske livsstil.

  Svar
 6. Hej Jane

  Jeg er rigtig glad for din bog og har allerede bestilt den nye fra forlaget. :-)
  Men, for jeg har et lille men, jeg syntes at de fleste morgenmadsretter er ret ensformige og næsten smagsløse. Jeg følger dine opskrifter til punkt og prikke. Har du evt. et tips til, hvordan jeg får lidt mere smag på?

  Bedste hilsner fra

  Anni

  Svar
  • Det har jeg alligevel aldrig hørt før ;-) De stærkeste smagsforstærkere, vi har, er salt og sukker. Så de salte retter kan få lidt ekstra salt, måske evt. sammen med lidt urter. I de søde retter bruger jeg minimal med sødning. Det skyldes, at smagsløgene forstærkes, når man ikke har spist sukker længe. Så brug evt. en lillesmule ekstra sødning og husk at smage maden til.

   Svar
 7. Uha – så har jeg forudbestilt din nye bog hos Saxo. Herhjemme glæder vi os til endnu flere opskrifter fra din hånd.
  Tak for din 1. bog – jeg er sikker på nr. 2 lever op til vores forventninger! :-)

  Svar
 8. Har lige forudbestilt din kommende bog Jane. Var til dit foredrag på Tårnby skole i efteråret. Blev meget inspireret til at fortsætte og er dedikeret til lchf nu. Ingen mystiske mavekramper, blodsukker rutsjeture og andre småskavanker. Tak

  Svar
 9. Hej Jane
  Jeg glæder mig for vildt til din nye bog. Jeg er SÅ glad for den første, som pt er den ivrigst brugte kogebog på hylden. Tusind tak for inspiration og en skøn blog. Keep on the good work. :-)
  Jeg har lige set, at du holder foredrag i Birkerød 22/1. Desværre en længere og bekostelig tur for en fynbo. :-/ Vil der være mulighed for en lignende oplevelse tættere på Fyn??
  De bedste hilsener
  Mitzie :-)

  Svar
 10. Hej Jane:-)
  Her i vores lille hjem glæder vi os utrolig meget til at din nye bog udkommer! Vi har siden sep. 13 brugt din første bog som inspiration til lchf livsstillen, som vi har kombineret med vores cross fitt træning. Vi håber opbygning af anden bog bliver lige som i den første, nem og overskuelig til den travle hverdag og at der mange nye og spændende opskrifter vi kan prøve og kombinerer.
  Julebogen var også et hit i julen!

  Venlig hilsen Sissel, der ønsker sig bogen til sin fødselsdag d. 30 januar.

  Svar
 11. Hej :)
  Du skriver, at man taber sig godt med hjælp fra den første bog, hvilket mange bekræftet!
  Er der den samme, (eller nødvendige) baggrundsviden med i begge bøger? Jeg tænker, om det er dobbelt med begge bøger selvom man ønsker at være godt rustet til et vægttab? Jeg vil nemlig være ked af at investere i begge bøger, hvis det er den nye “slank” der er bedst for en “taber” som jeg. På nuværende tidspunkt har jeg ingen af dem. Men jeg ønsker heller ikke at købe 2 bøger, og at den ene så blot kommer til at pryde på min bogreol. Så derfor ønsker jeg lidt kyndig vejledning inden jeg skal træffe beslutningen :) Og den bedste at spørge synes jeg er dig ;)

  Mange tak for denne meget inspirerede side!!
  Bedste hilsner, fra Lene

  Svar
 12. Jeg er meget glad for din bog og de dejlige opskrifter. Har lige hentet din jule e-bog og på Saxo har jeg bestillt den nye. Så fra januar håber jeg at kunne leve efter LCHF. :) God jul til alle <3

  Svar
  • Sidst lavede vi den kun som iBook. Jeg må indrømme, at vi ikke har talt om, hvad vi gør denne gang, men beslutningen er forlagets og ikke min :-(

   Svar
 13. Hej Jane:)

  Kan ikke undlade at bemærke manglen på fløde, smør, ost mm på forsidenaf din nye bog. Er det noget man i din mening skal indtage mindre mængder af for at opnå et vægttab?

  Hilsen Camilla

  Svar
  • Nej det er det bestemt ikke. Det er snarere sådan noget, jeg slås med forlaget om. Smør ser usexet ud på en æstetisk flot forside. Til gengæld er der megameget smør inde i bogen :)

   Svar
 14. Hej Jane
  Ih jeg glæder mig til din nye bog udkommer – jeg har din første og elsker den :) Og det er netop hvad bringer mig til et forslag/forespørgsel, da jeg intet ved om det, men kunne man ikke lave din bog som e-bog også og så enten få den gratis med når man køber selve bogen eller et eller andet. Grunden er at jeg til hver en tid vil købe din bog – i papirform, men det er så tit at jeg rejser (bor på Grønland og tager indimellem længere tid til Danmark af gange) og her kunne det være super smart, hvis man kunne tage sin(din) bog med som e-bog, da den jo fylder og vejer lidt mindre ;) Din blog er her selvfølgelig altid, men hvis man ikke har mulighed for at gå på nettet – ja utroligt men sandt nogle har stadig ikke internet (min mor ;)

  Nå det var bare en ide/forespørgsel, ved ikke hvordan det fungere når en bog skal udgives og det kan jo også være at det bare er mig der savner min(din) bog når jeg rejser ;D

  Hilsen
  Christine

  Svar
  • Det tror jeg er meget forskelligt. Jeg tæller ikke kalorier men spiser efter min appetit. Nogle dage spiser jeg meget, andre dage mindre… :)

   Svar
 15. Hej Jane,

  Glæder mig meget til din nye bog kommer.
  Har du ikke overvejet en App? Kunne være rart med
  hurtig info og inspiration når man er “på farten” :-)

  Svar
  • Det koster desværre mange penge at udvikle en app og endnu flere at få den optaget i App store, så det er desværre ikke lige på tapetet (endnu) :-/

   Svar