Ny LCHF-bog på vej


Min bog, LCHF – SPIS DIG MÆT OG GLAD, har jo fået en svimlende varm modtagelse derude. Og vi har solgt en hulens masse bøger på ganske kort tid. Og når folk lægger kosten om og øjeblikkeligt mærker den store forskel, det gør i deres krop, spreder det gode budskab sig som ringe i vandet, og det glæder mig helt afsindigt! Nogle gange kan jeg slet ikke begribe, at det er gået så godt.

 

Det glæder selvfølgelig også Politikens Forlag, at deres satsning har båret frugt, så de vil gerne have en bog mere. Og det har vi lige skrevet under på, så nu er det officielt, at jeg skal til tasterne igen. Ny LCHF-bog udkommer til marts 2014.  

 

Og med hver ny bog, hører en ny notesbog. Yes!

 

 

At skrive en bog er lidt som at forelske sig. I starten har man sommerfugle i maven, og man har bare lyst til at tilbringe hvert et minut i selskab med den, og man svæver lidt rundt. Og sådan har jeg det lige nu. Jeg glæder mig megameget til at skrive mere om LCHF og til at udvikle nye og lækre opskrifter, som kan hjælpe med at gøre det nemmere og mere ukompliceret at leve uden korn og sukker. At skrive bøger er det bedste job, jeg nogensinde har haft. Jeg elsker det! Hvert et sekund. Okay, henimod slutningen bliver jeg en lillesmule træt af gentagne korrekturlæsninger. Men det tager jeg gerne med.

 

Men det er her, hvor vi er. Vi har drøftet, hvad bogen skal indeholde, men vi har ikke lagt os helt fast på noget. Jeg har selvfølgelig en masse tanker og idéer, men jeg tænkte, om I havde lyst til at komme med input? Er der emner, du gerne vil have, jeg tager op i bogen, har du nu chancen for at byde ind. Hvad er det sværeste ved LCHF, hvor er du mest i tvivl, eller hvad synes du manglede i den første bog? Lad mig høre. Måske kan jeg tage det med. Og please – lad nu være med at sige madpakker, ikke? Jeg har jo fortalt, hvor inderligt jeg hader at smøre dem ;-)

 

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

91 kommentarer til “Ny LCHF-bog på vej”

Skriv en kommentar

  1. Hej :)
    Kunne det tænkes at der måske kom nogen opskrifter til os der ikke tåler mælkrprodukter ..?
    Eller er der nogen der ved, nogen steder hvor der kan findes opskrifter efter LCHF metoden, men uden mælkrprodukter ?
    / Louise C

    Svar