Ny LCHF-app med 90 opskrifter


Savner du inspiration til din LCHF madlavning, er der nu kommet en virkelig fin og gennemarbejdet app med over 90 LCHF-opskrifter. Der er masser af inspiration at hente, selv for en gammel rotte som mig.

Alle opskrifter er desuden næringsberegnede til glæde for dem, der tænder på det. Derudover er der mulighed for at dele opskrifterne via sms eller mail, hvis man nu fx får brug for at bede sin bedre halvdel handle ind til en bestemt ret. It could happen! App’en er på svensk, men man kan sagtens forstå opskrifterne alligevel.

 

Den koster sølle 13 kr. i App-store, og det, synes jeg, er en overordentlig rimelig pris for alt det, man får her.

 

 

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

26 kommentarer til “Ny LCHF-app med 90 opskrifter”

Skriv en kommentar

 1. Jeg vil sige tusind tak for din hjemmeside. Det er første gang jeg er på men den er så god at jeg ikke har brug for andet at vide. Det hele står her.
  Jeg er meget taknemlig fir din indsat, derfor vil jeg bede for dig.
  ( hvis du tror på det)
  Mvh. MS

  Svar
 2. Vil nok købe app’en til min Ipad for inspiration. Men vil normalt bruge pc’en. Desværre kan jeg ikke få fat i opskrifterne, da det link, der hører til den enkelte opskrift ikke virker på min pc. URL-adressen til den enkelte opskrift står kun nede i statuslinjen. Er det min pc/opsætning, der bevirker, at dine links ikke virker hos mig? Og er der ingen print-knap?

  Svar
 3. Hej

  Har just upptäckt att det äntligen kommit en LCHF app till Android, den är visserligen på svenska men tänkte ändå rekomendera den till er!

  Svar
 4. Hehe tak!
  Jeg læste lige på Marianns blog, at der åbenbart er flere af hendes opskrifter med, uden at hun var klar over det. Det synes jeg ikke er helt fair.

  Men nu har jeg i hvert fald hentet Anna Halléns apps, så om ikke andet var det et godt skub, til at få det gjort.

  Laver du også en app til din bog?

  Svar
  • Hvem er Mariann? Det lyder ikke fair, det er jeg enig med dig i. Men det med opskrifter er jo noget mærkeligt noget. Hvem ejer fx blomkålspizzaen eller blomkålsrisene? I opskrifter er det kun teksten, der er ophavsretsligt beskyttet og hvis hun er blevet krænket der, findes der klageinstanser.

   Jeg laver desværre ikke en app i første omgang. Det er dyrt at udvikle en app og det er endnu dyrere at få den optaget i app store. Og forlagene har ikke den store interesse i det… :-/

   Svar
 5. Har også lige købt lchf for kvinder. Anna Hallèn -sag som sikkert kan læses på nettet, og som handler om hvorfor lchf er godt hvad man skal have i skabene osv :-)

  Svar
  • Er det rigtigt? Jeg er sikker på, der stod 7 :-) Det retter jeg lige. Og det er også rigtigt, at den er på svensk. Det havde jeg vist heller ikke lagt skjul på. Keso er hytteost.

   Svar
 6. Den app må ha’s…når jeg kan finde ud af at købe en app.
  Jeg har et spørgsmål. Jeg har købt en pose med 300 g stevia i Sverige. På posen står der at der er 100 g kulhydrater i! Jeg kan se du og mange andre LCHF’ere ind imellem bruger det, men…..der er for mange kulhydrater i!!! Hvilket sødemiddel vil du anbefale, for jeg tør lige nu, slet ikke bruge nogle sødemidler :(

  Svar
  • Hej Ann, nu ved jeg ikke, hvad det er for et produkt, du har købt i Sverige. Mange steviaprodukter indeholder en masse skidt som sukker, maltitol, eller andre ting, som kan give ballade i dit blodsukker.

   Men det kan også være, du slet ikke behøver bekymre dig. Sukrinprodukterne fra Funktionel Mad indeholder også 100 g kulhydrat pr. 100 g. men de opfører sig ikke som almindelige kulhydrater i kroppen. Sukrin bliver ikke brugt som energi i kroppen, men udskilt direkte i urinen. Du skal altså ikke tælle Sukrin med, hvis du tæller kulhydrater. Dette er taget herfra: http://sukrin.org/dk/sukrin/faq/

   Når det så er sagt, synes jeg altid, at brugen af sødemidler uanset herkomst bør være præget af forsigtighed. Jeg kan i perioder sagtens få en reaktion på dem. Måske fordi min krop husker den gamle reaktion på at spise fx et stykke kage…

   Jeg bruger meget kokossukker i øjeblikket, da det er et naturligt produkt. Det indeholder også 100 g kh pr. 100 g. Men i små mængder lever jeg med det.

   Svar