Premiere: Se min nye bog!


I dag kan jeg endelig vise dig min nye bog. Det er en stor jubilæumsbog i anledning af Madbandittens 10 års jubilæum.

Bogen er en fejring af at Low Carb har klaret et helt årti i Danmark – og ikke bare ‘klaret’ faktisk. Madbanditten er et af Danmarks mest besøgte sundhedssites – takket være dig og alle jer, der læser med derude.

Bogen er næsten færdig og forsiden ser sådan her ud.

Ja, jeg har overgivet mig og agerer forsidemodel denne gang.

Billedet er taget hjemme i mit eget køkken, hvilket afspejler, at bogen er endnu mere personlig for mig.

10 års jubilæum med Low Carb som livsstil

Bogen fejrer 10 år med Low Carb-livsstil og viser, hvordan denne livsstil kan være både realistisk, langtidsholdbar og uden afsavn.

Den hjælper dig med at finde din vej og til at afgøre, hvornår det er tid til Keto og hvornår en mere liberal Low Carb-kost er et bedre valg.

Det er livsstilsbogen, som så mange af jer har efterspurgt, som både viser vejen til vægttabet og til tiden efter.

Og så indeholder den hele 120 opskrifter på både morgenmad, frokost og aftensmad men også en masse lækkert tilbehør, lækre dips og dressinger, brød, kager og desserter. Og selvfølgelig alle med energiberegninger, så du nemt kan se, hvad de indeholder af kalorier, kulhydrat, protein og fedt.

Forudbestil bogen nu

Skal bogen lande i din postkasse ved udgivelsen i august, kan du forudbestille den nu.

Og på forhånd tak fordi du forudbestiller den. Forudbestillinger er ret vigtige for forfatteren og for bogen, for det sender et signal om, at her er en bog, som mange er interesserede i.

Og på den måde kan vi (igen) vise Sundhedsdanmark, at Low Carb som vej til både vægttab og livsstil er kommet for at blive.

Ja tak – jeg vil gerne forudbestille et eksemplar! >> (reklamelink til Saxo.com)

En mere personlig bog

Hvor mine to Keto-bøger fremlagde den metode, jeg bruger til at hjælpe andre ned i vægt, er De bedste fra Madbanditten en mere personlig bog. Den handler om mig (og om dig) og om alt det, både jeg og vi har været igennem de sidste 10 år med Low Carb i Danmark.

Den handler om, hvordan min egen kost har ændret sig igennem årene, og hvordan det er lykkes mig at falde på plads med en livsstil, jeg aldrig har brug for at holde fri for.

Bogen er samtidig min store TAK til alle jer derude, der læser med og som igennem årene har gjort det til en kæmpe fornøjelse at sidde på min side af skærmen.

Ikke siden jeg skrev min første bog LCHF – Spis dig mæt & glad har jeg følt mig så godt til rette i en bog. Det her er en Jane-bog. En Madbandit-bog. Og jeg håber, du bliver superglad for den.

Det lyder fantastisk – Forudbestil bogen nu >> (reklamelink til Saxo.com)

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

27 kommentarer til “Premiere: Se min nye bog!”

Skriv en kommentar

 1. Jeg har lige bestilt din nye bog. Glæder mig til, at læse den. Jeg bruger stadig dine andre bøger og kan blive ved med, at blive inspireret. Min mand giver også ofte udtryk for, at det er imponerende, at jeg kan blive ved med, at lave nye lækre retter :-)
  Roserne er hermed sendt videre til dig. <3

  Svar
 2. Stort tillykke, dine bøger er altid så hyggelige at læse
  Jeg har prøvet at forudbestille din bog mange gange, det er ikke lykkedes endnu, så må vente til den kommer i forretningerne

  Svar
  • Hmm det er irriterende at der skal være problemer med det. Jeg håber virkelig at der er nogle, der også fejlmelder det til butikken, hvor de prøver at forudbestille den. Jeg er jo bare forfatter og har ingen adgang ind i deres systemer og kan ikke se, hvor det går galt..

   Svar
 3. Kære Jane

  Et stort tillykke med den kommende bog. Jeg glæder mig til at læse den, og jeg er en af dem, der har savnet mere “livsstil” og det lange seje træk fremfor kun vægttab, som jeg synes, fylder meget i de to bøger KETO.

  Du nævner selv “LCHF – Spis dig mæt og glad” som din “Jane-bog”. Og det er også den af dine bøger, som jeg er gladest for. Bogens tilgang og forklaringer er dejligt jordnære, og der er ikke et stort fokus på vægttab – men derimod livsstilsændring, hvilket tiltaler mig.

  Svar
  • Ja netop. Det tiltaler også mig så meget mere at vægttabet bliver en positiv sidegevinst af alt det andet❤️

   Svar
 4. Kære Jane,

  Til lykke med din nye bog, som fluks er forudbestilt 😍. Fredag den 11. juni fejrer jeg 5 års jubilæum med LCHF: mange kilo lettere og uden et ondskabsfuldt eksem takket være et klik på Madbanditten.dk 🥰 tusind tak for al din inspiration i årene og ikke mindst lækre opskrifter 😋 – glæder mig til, at bogen udkommer 😁

  God sommer og knus ❤️

  Svar
  • Så dejligt at høre fra dig, Pia og virkelig dejligt at høre, du stadig har det godt. Håber du bliver glad for den nye bog også❤️❤️

   Svar
 5. Kære Jane
  Tusind tak for din inspiration, til en anden livsstil 😊
  Har I mange år prøvet alle mulige livsstile. Med din guide til Keto, har jeg fundet min plads med hensyn til mad.. Tusind tak for dig ❤️ Og selvfølgelig har jeg bestilt bogen 😎
  Masser af kærlighed din vej.

  Svar
 6. Kære Jane
  Tillykke med den kommende jubilæumsbog – Det lyder SÅ spændende – den forudbestilles hos Saxo – Glæder mig allerede til at modtage den i sensommeren :)

  Rigtig god sommer til dig og dine
  Lisbeth

  Svar
 7. Kære Jane
  Tillykke med din nye bog. ❤
  Den er nu bestilt og glæder mig til at modtage den 🤤🤓
  Rigtig god sommer.
  Bedste hilsner
  Helle

  Svar
 8. Stort tillykke Jane, hvor ser den bare fin ud :-)
  Kæmpe arbejde der ligger bag sådan en udgivelse – FLOT

  Svar
  • Tak – og ja, virkelig. Kæmpe arbejde at lave så stor en bog. Det bliver en velfortjent sommerferie i år😄

   Svar
   • Så krydser vi alle fingre for at den danske sommer bliver helt exceptionel i år – bare lige et lille spørgsmål: er det en samling af dine tidligere opskrifter eller nye (måske en blanding) ?

    Svar
    • De bedste fra Madbanditten er en jubilæumsbog som fejrer Madbandittens (dvs. bloggen her) 10 års jubilæum og opskrifterne er derfor udvalgt blandt Madbandittens 2000 opskrifter. Jeg prøver at undgå overlap mellem bøgerne men der var nogle klassikere her, der var umulige at komme udenom.

     Svar