Hjemmelavet nutella


Her får du en opskrift på sukkerfri nutella med helt få kulhydrater. Det står nok højt på listen hos mange? Denne version af nøddecreme er lav i kulhydrat og høj i fedt. Og smagen er i top, en blanding af hasselnødder og kakao – perfekt i kombination med den lidt salte smør.

Nutella LCHF opskrift

Sukkerfri nutella

Føj til favoritter Udskriv Pin
15
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Rist hasselnødderne ved lav temperatur på pande til de tager farve og begynder at dufte.
 • Mal dem herefter til fint mel i foodprocessor
 • Pisk æggeblommer med sukrin, kakaopulver og fløde og hæld det smeltede smør og kakaosmør i.
 • Smelt kokosolien og tilsæt den efter behov. Du rører den bare i med ske.
 • Når du har en fin og ensartet masse, rører du hasselnødderne i.
 • Smag herligheden smages til med ekstra sødning, hvis der er behov for det.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hjemmelavet sukkerfri nutella – for lækkert!

Jeg elsker, at man kan lave lækkert chokoladesmørepålæg til hele familien og fylde det med gode ingredienser, så det kan spises med god samvittighed.

Vi bruger det både til morgenmad, brunch og dessert og kommer det både på pandekager, vafler og bruger det i forskellige desserter eller kage. Der smager farligt godt – så godt at man har lyst til at spise det direkte ud af glasset.. Hvad vil du komme nutella på?

Tidligere har jeg lavet nutella med dadler, og det er også superlækkert, men jeg ville gerne lave en version uden tørret frugt og med færre kulhydrater. Det blev til dette lækre glas sukkerfri nutella.

Opskrifter på Low Carb nutella

Der er masser af måder, man kan lave lækker Low Carb / LCHF nutella. Lad mig prøve at fremhæve nogle stykker her:

Nutella LCHF opskrift - Sukkerfri Keto nutella

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

51 kommentarer til “Hjemmelavet nutella”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Er almindelig nutella så slemt? Selvfølglig er der sukker i og dermed et højt kulhydratindhold, men det har jo et overraskende lavt GI og GL.. :-)

  Svar
 2. Din nutella lyder dejlig :)
  Da jeg var barn:) før nutellaen kom frem, rørte min mor smør og kakaopulver sammen og så var det chokolade smør, jeg husker det som noget vi børn elskede, det kan være man skal prøve det igen :)

  Svar
 3. Hej Jane
  Hvilken sukrin bruger du til nutellaen? Jeg har i dag lavet den med “alm. sukrin”, synes det knaser – kan man bruge “flormelis” udgaven af sukrin og derved undgå knaseriet? En virkelig god nutella – glæder mig til ungerne skal smage.
  På forhånd tak

  Svar
 4. Hasselnøddesmør ?? … kan man købe det i helsekost butikker uden sukker. V.h. Valrun, også helt ny i det her.

  Svar
 5. Har du en idé om hvilken holdbared nutellaen har? Synes det ville være lækkert at lave en portion men kan man evt på nogen måde konservere den en smule s den kan holde sig? Der er kun mig til at spise det og jeg synes det kunne være rart at have et glas stående, men det kræver jo så lidt længere holdbarhed end et par dage evt.
  I øvrigt super fantasisk blog du har!!! Så dejligt at du gider dele :-)

  Svar
   • Det er bare i orden. Jeg har nu lavet en portion og uhmmm den er god. Brugte hasselnøddesmør som en tidligere har foreslået og jeg er solgt :-) så må jeg eksperimentere lidt med holdbarhed og konservering :-)

    Svar
 6. Hvis du vil bruge smør, fløde og chokolade, så prøv denne opskrift http://www.isabellasmith.com/cms.php?id_cms=12&kid=114 Den har jeg lige lavet, men med 1/2 dl sukrin i stedet for sukker og sirup, og naturligvis kun mørk chokolade. Og uden rom og kaffe. Den er super lækker som chokoladesovs, men jeg puttede 100 g ristede malede hasselnødder i, så det blev mere Nutella-agtigt :-)

  Svar
 7. Hejsa, skøn blok du har her ;0) jeg har levet, næsten helt, efter dukan og tabt mig 11 kg. Dog savner jeg altSå virkelig nødder og lignende. Og olier ! Du skriver på et tidspunkt at man, ifht sukkertrang kan prøve med et olieshot. Hvilken olie ville du anbefale, hvis man skal drikke det rent ? Kh Melanie

  Svar
 8. Hej.
  Super god blog!! Jeg er allergisk overfor hasselnødder, kan jeg evt. bruge mandler eller andre nødder? :-)
  Mvh Pernille

  Svar
 9. Herlig nyopdaget blog. Elsker bare aktive og eksperimenterende msk, der vil dele! Tak :-)
  En helt enkelt variant, der hitter hos vores unger er at køre en passende mængde hasselnødder i foodprocesseren til den naturlige olie trækker ud af dem. Der skal køres længe, så sørg for at give maskinen pauser til at køle ned. Når den er blevet godt fugtig tilsættes lidt vanillepulver og godt med kvalitets kakaopulver til det har smørbar konsistens. Kan sødes med agavesirup. Næste gang har jeg planer om at skifte vanille ud med lakridspulver.

  Svar
  • Du kan bruge hasselnøddecreme i stedet, det er jo helt blødt og uden den grove struktur. Jeg prøvede i en periode at lave “rigtig nutella” med chokolade og fløde og smør men det skilte for mig hver gang. Damn it! Idéen var ellers god!

   Svar
 10. En uforskammet god version er en, hvor man erstatter hasselnødderne med hasselnøddesmør… Åh, det er godt! Minder mig om Summerbirds chokolade/nougatcreme – bare meget sundere og billigere!

  Svar
 11. Åhhhh den er lækker…. Nu er der lavet en portion og drengene har allerede godkendt den. Tak for en fed blog og for de mange SUPER gode opskrifter…

  Svar
 12. Jag blandade jordnötssmör med kakao, sukrin, ekologisk vaniljpulver och rörde runt. Blev också bra! =)

  Svar
 13. Nutella, hvor der rent faktisk er hasselnødder i – hvor lækkert og overskudsagtigt ikke bare at gå ned og købe den tyske, klæbrige, vi alle kender! Og når opskriften byder på fløde, smør og olie i en og samme, så er jeg så meget med på legen ;-)

  :) C.

  Svar