Hjemmelavet nutella


Her får du en opskrift på sukkerfri nutella med helt få kulhydrater. Det står nok højt på listen hos mange? Denne version af nøddecreme er lav i kulhydrat og høj i fedt. Og smagen er i top, en blanding af hasselnødder og kakao – perfekt i kombination med den lidt salte smør.

Nutella LCHF opskrift

Sukkerfri nutella

Føj til favoritter Udskriv Pin
15
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rist hasselnødderne ved lav temperatur på pande til de tager farve og begynder at dufte.
  • Mal dem herefter til fint mel i foodprocessor
  • Pisk æggeblommer med sukrin, kakaopulver og fløde og hæld det smeltede smør og kakaosmør i.
  • Smelt kokosolien og tilsæt den efter behov. Du rører den bare i med ske.
  • Når du har en fin og ensartet masse, rører du hasselnødderne i.
  • Smag herligheden smages til med ekstra sødning, hvis der er behov for det.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hjemmelavet sukkerfri nutella – for lækkert!

Jeg elsker, at man kan lave lækkert chokoladesmørepålæg til hele familien og fylde det med gode ingredienser, så det kan spises med god samvittighed.

Vi bruger det både til morgenmad, brunch og dessert og kommer det både på pandekager, vafler og bruger det i forskellige desserter eller kage. Der smager farligt godt – så godt at man har lyst til at spise det direkte ud af glasset.. Hvad vil du komme nutella på?

Tidligere har jeg lavet nutella med dadler, og det er også superlækkert, men jeg ville gerne lave en version uden tørret frugt og med færre kulhydrater. Det blev til dette lækre glas sukkerfri nutella.

Opskrifter på Low Carb nutella

Der er masser af måder, man kan lave lækker Low Carb / LCHF nutella. Lad mig prøve at fremhæve nogle stykker her:

Nutella LCHF opskrift - Sukkerfri Keto nutella

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Har du brug for hjælp og støtte?

Så kig indenfor i min MadbandittenPLUS-klub. De første 7 dage er helt gratis.

Brug vores lukkede spørgeside til at stille spørgsmål til mig og jeg hjælper dig så godt, jeg kan. Der er med garanti mange, der bakser med de samme ting, du gør. Du er ikke alene🥰

Herudover får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Ja tak – start gratis prøveperiode nu!

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

51 kommentarer til “Hjemmelavet nutella”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Den bedste nutella jeg nogensinde har smagt!:)
    Hvordan med holdbarhed hvis den opbevares i glas med skruelåg i køleskabet?

    Svar
  2. Hej Jane

    skal lige høre om den her lækre nutella vil være “lidt dumt” at spise en søndag morgen på en oopies eller lchf rundstykke en søndag morgen, hvis man spiser striks ?

    bliver nutellaen hård, som alm nutella ved at stå i køleskab ?

    Svar
    • Jeg synes, denne variant vil være et godt valg til søndag morgen :)
      Jeg kan faktisk ikke huske om den bliver hård i køleskab men mit gæt er ja!

      Svar
  3. Hej
    Jeg kan bare ikke forlig mig med sukrin, syntes det smager helt forfærdeligt. Har du bedste og sundeste bud på, hvad jeg kan bruge som erstatning?
    Vh

    Svar
  4. Hej.
    Jeg fik købt hasselnøddecreme, som jeg ville have brug til nougat i julen, men endte med at lave den fra bunden… Nu står jeg så med et helt glas som død og pine SKAL bruges til et eller andet lækkert ;) Hvis jeg nu vil bruge den til at lave Nutella af efter denne opskrift, hvor meget vil du så skyde på der skal bruges? Og er der andet der skal udelades?

    Svar
    • Jeg tror da egentlig bare, jeg ville lave nutella ud af den ved at røre den med kakaopulver og en lille smule sødning…

      Svar
    • Det kommer an på, hvad den indeholder foruden stevia. Mange steviaprodukter indeholder sukker, Maltitol eller andet skrammel…

      Svar
  5. Skal man bruge sukrin (ved ikke hvad det er) hvad med stevia, som jo er naturligt? Og så et “dumt” spørgsmål: hvad bruger man nutella til, når man ikke må spise brød?
    Jeg er startet på et forsøg med lchf for to uger siden og har det fantastisk og tabte 1 kg første uge og 1,5 det næste, jeg træner også.
    Må man spise kiks? Tænker på om man kan lave en art cheesecake, når man ikke må spise mel…?
    Tak for en super blog!

    Svar