Low carb nudler i karry med ingefær og gurkemeje


Kulhydratfrie nudler, shirataki-nudler eller mirakelnudler? Kært barn har mange navne. Jeg har spist LCHF(-inspireret) lykkeligt i snart 7 år uden at smage dette produkt. Jeg fik tilsendt en produktprøve en gang, men da jeg åbnede den, syntes jeg, at den lugtede af fisk og det tog lysten fra mig, og jeg smed den ud.

Low carb nudler (shirataki nudler) i karry med ingefær og gurkemeje. Sund og mættende opskrift.

Nudler i karry med ingefær og gurkemeje

Føj til favoritter Udskriv Pin
3
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hæld nudlerne ud af posen og skyl dem grundigt i koldt vand.
  • Læg dem i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem ligge i vandet i et par minutter og hæld dem herefter over i en si og dræn vandet fra.
  • Skær peberfrugt og squash i mundrette bidder.
  • Opvarm kokosolie i en sauterpande og steg ingefær, gurkemeje og karrypasta heri. Tilsæt kokosmælk og rør det hele godt sammen.
  • Tilsæt tamari og limesaft og  kog sovsen op, skru ned for varmen og lad den simrekoge.
  • Når sovsen har tyknet lidt, tilsætter du grøntsagerne og lader dem varme igennem. Tilsæt også nudlerne og lad dem koge med i den sidste tid, så de tager lidt smag af den lækre sovs.
  • Smag til med salt. Vend en håndfuld spinatblade i sovsen inden servering. Drys evt. lidt koriander, hakkede peanuts eller hakket frisk chili på toppen også.
  • Server til din valgte proteinkilde. Både laks og kylling fungerer godt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Forleden røg der to pakker i indkøbskurven, da jeg handlede hos Nemlig. Hvorfor ved jeg faktisk ikke. Og i går prøvede jeg dem så i madlavningen, og denne gang spiste jeg dem. Og det var… okay. Ikke noget jeg ikke kunne leve uden, men det var okay. Og ungerne syntes, de smagte godt.

Mirakel nudlerne eller shiratakinudlerne er lavet af konjakroden og indeholder mellem 1,5-3,5 g kulhydrat og 15-20 kcal pr. 100 g. De indeholder altså nærmest ingenting. De er lidt underlige at tygge i, men det er almindelige nudler vel egentlig også, så det er måske bare en vanesag.

Jeg købte en økologisk variant hos nemlig.com men du kan også få dem i helsekosten.

Vi fik laks til, og det var et dejligt måltid. Sovsen var dog stærk! Og næsten skriggul, fordi jeg havde brugt frisk gurkemeje!

Low carb nudler (shirataki nudler) i karry med ingefær og gurkemeje. Sund og mættende opskrift.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Low carb nudler i karry med ingefær og gurkemeje”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?