Nu er jeg flyttet!


Nu bor jeg simpelthen et nyt sted. Hold op, hvor er det hårdt at flytte. Jeg tror ikke, jeg har knoklet så hårdt og så længe, siden jeg arbejdede 12 timers nattevagter på en travl restaurant/bar/spillested i Paris.

Jeg er helt radbrækket, min ryg er øm og alting værker. Men nu bor jeg simpelthen i det hus, vi købte tilbage i april, og som vi har gået og ventet på at flytte ind i lige siden.

Fredag kom flyttemænd og hentede alle vores ting og weekenden er blevet brugt på at pakke ud og forsøge at komme bare nogenlunde på plads.

Huset er jo blevet renoveret igennem de sidste to måneder, men vi er stadig langt fra færdig.

Der mangler en del detaljer indenfor, og så mangler vores tilbygning. I tilbygningen skal vi have stue, så pt. har vi indrettet en midlertidig stue i det, der senere skal være mit kontor. Vi mangler også at få lavet et badeværelse, men vi har et i kælderen, vi kan bruge.

Silas’ og Vegas 1. sal er næsten helt færdig og Sørens og mit soveværelse i kælderen er også sådan ok-klar, hvis man lukker øjnene for alt det, der lige nu står opmagasineret derinde.

Men vi har fået indrettet os med et beboeligt køkken/alrum, og det er sååå pænt. Også selvom der stadig står ting og sager, der ikke hører hjemme der.

Det er så underligt faktisk. Her er så dejligt, men alligevel kan jeg mærke, at det tager tid, før det føles rigtigt som ‘hjem’. Det er, som om det endnu mangler lidt sjæl.

Jeg bruger lige nu alt for mange ressourcer på at finde ting og arbejdsgange i køkkenet.

Læringskurven med nye (og ret så avancerede) hvidevarer er stejl, og jeg er endnu ikke kommet til at tage ovnene i brug. Ja, i flertal :)

Og først på dagen, når overskuddet er højt, er alt fint og godt, men sidst på dagen, når jeg er træt, bliver jeg frustreret over ting, der ikke virker eller ting, jeg ikke kan finde, eller at jeg synes, jeg skal gå alt for mange skridt for at komme til skraldespand, viskestykke, whatever, at vasketøj hober sig op, og vi ikke har flere rene håndklæder, fordi vaskemaskinen endnu ikke er tilsluttet og den slags.

Jeg er sikker på, at det er en del af processen.

Og det bliver så godt, og jeg er simpelthen så glad. Træt men virkelig glad.

Her kommer lidt stemningsbilleder fra en kaotisk weekend.


Vores første morgenmad.
Ingen møbler, ingen stegepander eller andet til at lave mad med. Vi fandt glas,  champagneglas og fotobestik og ost, skinke og pålæg i køleskabet.

Alle flyttekasser udpakket – den pæne ‘væg’ i baggrunden er udgangen til den kommende tilbygning.

Køkkenet pakket nogenlunde ud.

Halifax-burger på flytteaftenen. Havde glemt, at vi ikke havde noget bestik :-/

Omegabomben fra Sushi2500 med 100% blomkålsris.

Elsker at det er muligt at købe den slags.

Toast lavet med toastbrød fundet i fryseren.

Parma-osteruller, 18 mdr. Comté, peberfrugt og avokado. Også virkelig nemt.

I dag skal jeg over og gøre rent i lejligheden, så den er fin og pæn til de nye ejere. Og det bliver så mit endelige farvel, tror jeg. Så nu bor jeg her. Sådan for alvor. Virkelig mærkeligt :)

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

26 kommentarer til “Nu er jeg flyttet!”

 1. God morgen Jane
  Stort tillykke med indflytningen og det super flotte køkken. Jeg skal selv have nyt køkken og går i indretningstanker. Kunne du efter noget tid dele, hvad du synes om emfanget nede i bordhøjde…
  Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at vide, hvor lysskinnen i loftet er fra. Tænker den giver et fantastisk lys.
  Held og lykke med jeres hus og de nye omgivelser og tusind tak for en fantastisk blog.
  Mange hilsner fra
  Jeannette :-)

  Svar
  • Du tænker på den indbyggede emhætte i induktionspladen? ELSKER den! Den suger vildt godt og når køkkenet nu er et åbent rum er det dejligt at bagvæggen ikke prydes af en emhætte, som jo sjældent pynter.

   Det er Søren, der har købt alle lamper. Jeg mener, han har sagt at spottene her var fra noget, der hed Greenline.dk Ved dog ikke om selve skinnen er fra samme sted… Og ja, den giver super lys i fuld bredde, hvilket er dejligt med det lange køkkenbord. Og så kan den dæmpes, så lyset tilpasses situation/tidspunkt på dagen. Det fungerer super.

   Svar
 2. Ja sikke et køkken, det er godt nok virkelig, virkelig flot:-) Men hele huset emmer både af hygge, god stil og noget ret personligt… Jeg blev lige lidt særligt facineret af den store plakat, hvor er den fra? Tillykke med huset og stort at i ikke længere skal dele have, indkørsel, entre m.m. med andre på samme matrikel. KH Mette

  Svar
  • Tak Mette. Og jeg synes virkelig også her er blevet hyggeligt. Jeg skal bare lige lande i det.
   Plakaten er fra en udstilling på Louisiana. Jeg fik den i julegave sidste år, tror jeg. Den hedder bare ‘Everything I have’. Jeg er vild med den og kan stirre på den længe.

   Svar
 3. Kære Jane,

  Tillykke med jeres nye hjem ?
  Det nye køkken ser virkelig lækkert ud!

  Jeg købte hus med kæresten for 3,5 år siden, og vi har boet i huset fra første dag. ALT skal ændres, der er nærmest kun ydervæggene tilbage. Det er omfattende, men det bliver så fedt!
  I august kunne vi indvie vores drømmekøkken (skulle egentlig have været i april, men det blev forsinket pga. leverings udfordringer). Det er FANTASTISK!
  Vi mangler nok et års tid endnu, før de ‘store ting’ er færdige, men vi synes stadig at det er sjovt – også selvom vi har ting i flyttekasser som vi ikke har set siden maj 2015.
  Det vigtigste for os er at vi ikke har nogen deadline for hvornår vi skal være færdige, for så har vi ikke det at stresse over. Og der skal også være tid til andet end husprojektet!
  Nogle gange sker der store ryk, andre gange er det små detaljer som går langsomt – og det er ok, ingen stress ?

  Rigtig god fornøjelse med jeres husprojekt – jeg er sikker på det bliver skønt.

  Og tusind tak for skønne opskrifter og input!

  Svar
  • Wow et projekt, Heidi!

   Vi satser også på aldrig at blive rigtig færdige. Men det var egentlig også en del af baggrunden for at vi gerne ville flytte. Vi havde ikke lyst til at nusse og pusle om det gamle sted længere. Her glæder jeg mig til (især) haven, når den ikke længere skal være byggeplads og alt det, vi skal lave derude.

   Svar
 4. Kære Jane
  Hjertelig tillykke med huset og med at flytningen er godt overstået. jeg er selv lige flyttet for ½ år siden og det er ikke helt glemt endnu, hvordan det var at stå med alle kasserne, da flyttemændene gik ud af døren igen :) Held og lykke med resten.

  Jeg har langt om længe taget mig sammen til at smage din Æg-latte – det er godt og nu har jeg også langt om længe fået bagt fiberflutes – de er dælme også godt, så tak for begge dele.

  Kh
  Tove

  Svar
  • Tak Tove. Jeg er flyttet virkelig meget som barn og ung men sidste sted boede jeg i 11 år, så jeg havde fuldstændig glemt hvordan det var at pakke hele ens hjem ned og ud. Og sidst havde jeg endda tvillinger på 1,5. Hvordan det lykkedes mig dengang, aner jeg virkelig ikke :)

   Svar
 5. Tillykke med huset og stemningsbilleder.
  Her er det os, der er i gang med at pakke ned, tale med håndværkere og prøve at tænke logisk i forhold til at huske at få nogle ting i køkkenet, inden vi flytter. TAk for tip om bestik :-D
  Men det bliver godt hos jer – og jeg er vildt misundelig over det nye køkken. Tillykke med det! Og ovne endda.

  Svar
  • Uh så spændende, Stella. Og ja, jeg vil sige: Pak en kasse med overlevelsesting. Dvs tallerkener, køkkenrulle, glas, kaffe, stegepande, bestik, som I selv flytter. Vi var overmodige og havde regnet med at være færdige med selve flytningen ved 17-18-tiden og tænkte vi havde hele aftenen til lige at finde ting, men vi var først færdige 21.30 og der faldt vi bare omkuld af udmattelse.

   Og det køkken er bare a dream come true! jeg føler mig meget heldig :)

   Svar
 6. Stort tillykke med det ny sted. Det skal nok komme til at føles som ‘hjem’. Den sjæl du føler ikke er der, skal I jo selv skabe, så det er jeg sikker på nok skal komme. Held og lykke med det ny hjem. :-)

  Svar
 7. Så mange gange tillykke med huset – det ser utrolig dejligt og hyggeligt ud!
  I skal nok hurtigt komme til at føle jer hjemme ?
  Og sådan et lækkert køkken kan da kun inspirere til mange dejlige madlavningstimer og lækre retter!

  Svar
  • Tak Maria. Og ja, det køkken indbyder virkelig til madlavning – og til fest og middagsselskaber, synes jeg. Men begge dele kunne jeg egentlig også godt træne til at have mere af i mit liv, så det er helt perfekt :)

   Svar
  • Tak <3 Det holdt virkelig hårdt, synes jeg, at gøre så meget klar på så kort tid, men samtidig er det også dejligt at gøre kort proces, så man ikke skal bo i totalt kaos alt for lang tid. I forvejen skal vi have håndværkere i huset indtil jul, så det er vigtigt med lidt åndehuller, hvor det kan føles som hjem.

   Svar
  • Arh men det er så lækkert, at jeg næsten falder i svime. Drømmekøkken simpelthen. Nu skal jeg bare lære at bruge det – haha!

   Svar
 8. Jeg er 66, pensionist har kun flyttet få gange i mit liv. Har en søn og svigerdatter i KBH. Det er et stort ønske at flytte ind til storbyen for at være i nærheden af dem; men det er dyrt, så jeg drømmer. At flytte betyder også at få ryddet op og ud! At starte noget nyt, og det vil jeg aldrig blive for gammel til. Tillykke med jeres nye hus og fremtiden. Det ser godt ud :)

  Svar
  • Tak Birgit <3 Og ja, priserne er så høje i KBH. Det er helt uhyrligt.

   Og du har ret, en flytning er følelsesmæssig også. Man giver slip på det gamle og starter nyt. Netop derfor har jeg virkelig glædet mig til det :)

   Svar
 9. Tillykke… Det skal være kaotisk når man flytter – har selv lige været turen igennem i august måned. Men det skal nok blive godt. :-)

  Svar