November måneds træning + en opfordring!


Det var med løftet pande, at jeg gik ind i november på træningsfronten. Løbeformen havde endelig indfundet sig i oktober, og nu skulle den saftsuseme bare have hele armen! De 72,5 km, som jeg løb i oktober skulle i hvert fald slåes. Min hemmelige anbition for november var, at jeg ville løbe 20 km om ugen. Jeg tror ikke, det lykkes en eneste gang. Men jeg har løbet en masse. En enkelt gang så langt som 13,5 km. Og jeg har da også slået oktober. Med 2 km!

Og så vidt jeg husker er der blevet drukket en del rødvin i november og holdt en fødselsdag eller to. Og set med de briller på er jeg ganske godt tilfreds!

På gåfronten får oktober til gengæld baghjul, da jeg i november har gået 72 km. Normalt logger jeg kun deciderede gåture og ikke til og fra børnehaven og den slags. Men i november har jeg dog logget Pariskilometrene med, fordi vi gik så mange kilometre, at mine ben var kvæstede i dagevis efter.

November måneds træning viser også 1 times crosstraing. Det er så 2 x besøg i Fitness World. Det er jo virkelig ikke pengene værd…

Men jeg er taknemmelig for en november måned uden sne og is. Det har holdt den værste efterårsdepression for døren, men jeg ved, at det går ned ad bakke for mig, så snart jeg ikke længere kan komme ud på mine lange løbe- og gåture. I december bliver det nok svært at slå nogle rekorder overhovedet, men derfor kan man jo godt gøre et ihærdigt forsøg. Den der Thailandtur i februar spøger også lidt, skulle jeg hilse og sige…

Men løb og gåture er jo altsammen fint nok, men jeg mangler i den grad noget styrke. Og jeg kan simpelthen ikke tage mig selv alvorligt, når jeg gør mine ynkelige forsøg på at styrketræne på mine sjældne besøg i Fitness World. Så nu prøver jeg noget nyt. Jeg har downloadet to apps (for uden en app kan man jo ingenting eller…?!). Den ene hedder 100 pushups og den anden hedder 200 situps, og programmene, som i øvrigt også kan hentes på websiderne, fører en hen mod at kunne lave hhv. 100 og 200 arm- og mavebøjninger. Der er bare det lille aber dabei, og det er, at jeg er så slap, at jeg ikke engang kan lave én armbøjning. Og det mener jeg! Så jeg laver mine på knæene. Halvt. Men sig det ikke til nogen, vel? Jeg startede på begge programmer i går, og selvom jeg kun tog latterligt få (halve) armbøjninger har jeg sygt ondt i armene i dag. Jeg kan knap løfte en flaske vand. SÅ det kan jo kun gå fremad, ikke? Så planen er altså, at fortsætte programmerne over december og januar. Er der nogle, der vil være med? Kom nuuu! Jeg kunne godt bruge nogen til at holde mig i ørerne…

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “November måneds træning + en opfordring!”

Skriv en kommentar

 1. 10 armbøjninger her-ja tøseversionen…
  prøvede med den rigtige slags men jeg kunne kun tage 1….
  Tøsebarne lå og rullede rundt på gulvet af grin… indtil hun prøvede selv.
  Jeg troede ellers at med al det brænde jeg slæber rundt på at jeg kunne mere….

  Svar
 2. Ha ha, jeg er også spændt på, hvordan mine arme har det i morgen! Og guess what… Jeg tippede 2 pushups til mama her – det blev (sgu) til 6! Og helt uden at snyde (jeg snød med den syvende, men schh… ;) ) Men der må åbenbart være fordele ved at slæbe rundt på sit yngel i tide og utide, så hurra for det! Og mine 6 armbøjninger ;)

  Svar
 3. Yay! Jeg lægger så lige ud med at udskyde træningen week 1, day 2 med en dag, for jeg har stadig ondt i armene efter day 1. Fåårk, hvor er det pinligt…

  Svar
 4. Jeg vil også gerne være med
  Jeg trænger klart til at nogle holder mig i ørerne.
  Jeg synes lige pludselig dagene er blevet såååå korte- at min gåturer også er nedadgående i længde og hyppighed.

  Svar
 5. Jaaa! Jeg vil gerne være med. Mit ugentlige træningshold er allerede gået i vinterhi og hvis jeg skal have en chance for at holde kursen med nogenlunde fornuftig træning, skal jeg også bruge en til at holde mig lidt i ørerne! Så jeg er helt sikkert med på at prøve. Jeg henter apps med det samme og prøver så lige de der armbøjninger… Mit tip er, at jeg kan tage 2 rigtige, inden jeg kollapser ;)

  Svar
 6. Kjære Jane, jeg synes du har vært kjempe flink med løp og gange :-D Jeg har hatt en veldig lat måned når det gjelder løp. Orker ikke ut i all vinden…men skal ta meg selv i ørene. Pushups og situps har jeg aldri vært flink til men har en dvd som man skal bruke manualer til så den skal jeg bruke når det er dårlig vær i Desember! Jeg skal heie på deg :-D Dette klarer du!!!

  Svar