Ninja Creami pebermynteis


Mynteis med chokoladestykker er en af favoritterne i husstanden her og denne opskrift, som er lavet i min Ninja Creami ismaskine giver en superlækker og cremet is. Isen er lavet på Ninja creami grundopskriften, som så har fået tilsat pebermyntedråber og chokoladestykker som ‘extras’.

Vi var ikke helt enige om hvorvidt jeg havde ramt rigtigt med smagen. Vega syntes, den var megagod. Søren og jeg synes, den var for ‘pebermyntet’. Måske skal der i stedet bruges en sødere myntevariant som spearmint? Men det ved jeg slet ikke om man kan få.

Ninja Creami pebermynteis med chokoladestykker

Ninja Creami pebermynteis med chokoladestykker

Føj til favoritter Udskriv Pin
3
|

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk eller blend alle ingredienser sammen med stavblender.
 • Hæld massen i isbeholderen, der hører til Ninja Creami ismaskinen og sæt den i fryseren i mindst 24 timer.

Mindst 24 timer senere

 • Tag ud af fryser og lad den stå på køkkenbordet i 10 minutter.
 • Sæt beholderen i Ninja Creami og kør på 'icecream'. Er den stadig meget 'krummet' når den er færdig, kører du 'respin'.
 • Lav et hul på ca. 4 cm i midten med en ske. Put 30 g hakket chokolade derned og tryk på 'extras'.
 • Isen er nu klar til at spise.
 • TIP: Spiser du ikke hele beholderen, glatter du overfladen så den er helt flad og sætter isen tilbage i fryseren. Næste gang du vil have is, kører du bare 'icecream' igen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Ninja creami pebermynteis

Undrer du dig over hvorfor isen ikke er grøn som den, man køber hos isbutikkerne? Well, det er fordi jeg ikke har tilsat grøn farve. Man kan dog sagtens blende friske mynteblade i men det giver slet, slet ikke den der intense grønne farve.

Her levede vi med den hvide farve i stedet. Havde jeg haft lidt grøn frugtfarve, havde jeg godt kunne finde på at dryppe en dråbe eller to i.

Is med pebermynte og chokolade – god gæstedessert

Denne is med mynte og chokolade er en god og lækker is til gæstedessert. Mynte is smager frisk og lander ikke for tungt i maven efter en dejlig middag. Du kan lave den i forvejen og så sørger Ninja creami ismaskinen for resten på selve aftenen.

Har du ingen Ninja Creami, kan du bruge min opskrift på After Eight is her.

Kan man spise Ninja creami is på Keto?

Ærligt, det går ikke rigtigt. Selvom isen jo er voldsomt kulhydratreduceret sammenlignet med almindelig is, så er der jo tale om at du bruger noget, der ligner halvdelen af dit daglige kulhydratbudget på is. Og det er ikke så effektivt desværre.

I stedet vil jeg heller anbefale dig at tænke sådan her: Vil du en dag spise is, er det bedre at du spiser denne is og acceptere de kalorier/kulhydrater. Det vil gøre det langt nemmere at fortsætte din dag uden trang efter mere, som det tit er tilfældet, hvis man har spist en sukkerholdig is.

Læs alt om Ninja Creami ismaskinen her >>

Se alle mine Ninja Creami opskrifter her >>

Ninja Creami pebermynteis med chokoladestykker
Ninja Creami pebermynteis med chokoladestykker

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Ninja Creami pebermynteis”

 1. Kære Jane. Jeg følger dig med stor glæde – elsker dine opskrifter- og jeg har nået mit mål med vægttab, men fortsætter med at bruge dine opskrifter for jeg er vild med din mad.
  Men nu til is- jeg har selvfølgelig købt en Ninja creami ismaskine og skal prøve for første gang at lave is selv men er gået i stå. Hvad mener du med scoops mht proteinpulver. Er det spiseskefulde , teskefulde eller deciliter?? Jeg har aldrig brugt proteinpulver før, så derfor spørger jeg.
  Og så må du have en rigtig dejlig sommer.
  Vh Mie

  Svar
  • Hej Mie
   yay hvor fedt! Nede i posen med proteinpulver gemmer der sig en plastik-ske/beholder. Den udgør 1 scoop. Jeg mener 1 scoop svarer til ca. 30 g pulver, så det kan du også gå ud fra.
   Glæd dig til lækker is :)

   Svar