Nespresso in da house


Phew, endelig kom pakkeposten med vores kaffe. Manden drikker de lilla, jeg drikker de mørkerøde, som er kaffeinfri, men som smager fremragende. De mørkeblå er også mine. De er en limited edition og de er dødstærke. Lige som jeg foretrækker min kaffe, hvis jeg skal have koffein. De grønne er også mine. Det er en mildere kaffe, som passer glimrende til morgenkaffe de dage, hvor jeg skifter thekanden ud med en kop kaffe.

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Nespresso in da house”

Skriv en kommentar

  1. Yes, hvor skønt med sådan et lager. Jeg er også med i Nespressosekten og elsker at trisse ind i deres overdrevne butik og købe nogle af de sorte espresso og nogle af de mørkegrønne “lungo”. Det er en afhængighed. Hvis jeg skulle betale tiende til Nespresso for at måtte være med, gjorde jeg det sikkert også ;-)

    Svar