Nem omelet fyldt med grøntsager


At starte dagen med sådan en omelet fyldt med grøntsager føles bare rigtig rart. Og så er det tilmed nemt, for den passer sig selv det meste af tiden. Søren og jeg lavede delte den og det var simpelthen den lækreste morgenmad, jeg længe havde fået. Og en super rar måde at få lidt grønt ind i dagens første måltid.

Vi fik bacon til ved siden af og det var ærligt talt helt i orden lørdagsmorgenmad. Faktisk ville den gå lige så fint til frokost og aftensmad, så lad dig ikke begrænse her :)

LCHF-morgenmad: Nem og lækker omelet fyldt med grøntsager --> Madbanditten.dk

Nem omelet fyldt med grøntsager

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
15 minutter

Ingredienser

2 PERSONER

Sådan gør du

 • Pisk æggene sammen i en skål.
 • Skræl gulerod og riv den med julienneskæreren eller med rivejern. Skær løg i tynde skiver, Halver tomaterne og hak persillen groft.
 • Opvarm smør eller kokosolie i en pande, du har låg til. Drys karry og gurkemeje ud over det smeltede fedtstof og lad det riste et kort øjeblik. Hæld æggene ud over også og lad æggene fæstne sig i bunden. Bare lige 2-3 minutter eller sådan.
 • Skru langt ned for varmen og fordel alle grøntsagerne ovenpå æggene. Drys med salt og peber. Læg låg på og lad omeletten passe sig selv i 10 minutter.
 • Når de 10 minutter er gået, er din omelet spiseklar. Det var da nemt, ikke?

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Nem og lækker omelet fyldt med grøntsager --> Madbanditten.dk
Nem og lækker omelet fyldt med grøntsager --> Madbanditten.dk

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Nem omelet fyldt med grøntsager”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane

  Du er for sej at du i sin tid sprang ud som selvstændig. – Kan virkelig godt blive misundelig når man kan se igennem dine tekster, hvor meget du nyder dit arbejde. Og det lyder til at selv når det hele er ved at vokse op over dine ører, så nyder du det stadig.

  Jeg er 33, og kan egentlig godt li mit job – nogen gange… Resten af tiden dagdrømmer jeg om at finde det der job der gør mig glad, selv når uret ringer alt for tidligt om morgnen… Jeg ved bare ikke hvad det job er… Og indtil da, vil jeg bare håbe og bevare troen på at jeg en dag finder det, og håbet fortsætter når jeg tydeligt kan læse ud af dine tekster at du har fundet det… Det giver inspiration på mange flere måder end kun mad og livsstil…

  Sus.

  Svar
  • Tak Sus. Det er efterhånden så længe siden, jeg tog springet, at jeg nogle gange helt glemmer, hvordan det var før. Men jeg kan sige dig, at jeg heller ikke anede, hvad jeg skulle lave, hvis jeg ikke skulle have et “normalt” job. Jeg følte ikke, at der var nogen af mine kompetencer, der var stærke nok til at kunne bære en forretning. Det viste det sig bare, at der var alligevel :)

   Svar
 2. Mmm, omelet… Som barn lavede min mor ofte æggekage med diverse grønt og rester fra køleskabet – det gør jeg såmænd også selv. Omelet var noget ganske andet, nemlig æggeblommer rørt med salt og peber og stift piskede æggehvider vendt forsigtigt i. Så blev den vippet over på tallerknen og fyldt med blancherede grønsager og rigeligt smør – stadig min yndlings morgenmad ?
  Og Jane, din nye bog bliver stensikkert et hit. Jeg har fluks reserveret en plads i min reol!

  Svar
 3. Jeg elsker at smide grønsager i en omelet, har pludseæig fået lyst til en. Jeg tager så normalt gerne hvilke rester der nu må være i køleskabet af grønsager for at få de sidste ting brugt op.

  Billederne er inspirrende som altid

  Svar