Nem mad til gæster


At lave både nem mad til gæster er lidt en kunst og når det lykkes, er det bare så fedt! For er der noget bedre end at have gæster til lækker mad, og hvor det med maden er totalt ustresset?

Sådan en middag havde vi i går, hvor vi havde besøg af en ven fra London og hans nye kæreste. Han kommer troligt til København hver sommer, og vi tænder op i grillen og spiser en lækker middag sammen. Utroligt hyggeligt, altså. Og sådan en aften gider man bare ikke stå for meget i køkkenet. Der skal jo snakkes, skal der.

Virkelig nem gæstemad

Derfor får du her et par bud på virkelig nem mad til mange. Det er gæstemad som er super hurtigt lavet, men som samtidig smager godt og ser flot ud. Jeg har herunder givet et bud på både forret (hvis I skal have det), hovedret, tilbehør og så evt. dessert. Men altså hvis du skal være tro mod konceptet, skal du jo nok kun udvælge et par stykker eller tre ;)

Da konceptet jo er, at det skal være mega nemt. Har jeg udvalgt de retter som enten er virkelig hurtigt lavet ud af få ingredienser og/eller som næsten bare skal stå og hygge sig uden den store forberedelse eller tilbedredning.

Hurtig og nem mad til mange:

Forret

Hovedret

Tilbehør

Dessert

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Nem mad til gæster”

Skriv en kommentar

 1. Uhm Jane, jeg ville gerne være gæst hos dig med den menu. Elsker store møre bøffer ;-) Og chokoladekage til dessert – de stykker er bestemt ikke for store.
  Jeg er faktisk lidt imponeret over, at du bager brød til de brødspisende. Jeg tror, jeg ville have svært ved at tænke ud over min egen kost..
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 2. Uhmmmmmm…. Hvor ser det lækkert og enkelt ud. Så nu ved jeg, hvad vi skal spise til dobbelt-fødselsdag om et par uger. Takker, bukker og nejer endnu engang for fantastisk inspiration. Elsker bare at jeg slet ikke selv behøver tænke mere – jeg skal bare læse din blog. Skønt skønt, hihi… Glæder mig til at høre om desserten så skal være After Rights udgaven ;-) Namme nam :-)

  Svar
 3. Men lidt sørgeligt, at vi skal helt op i Mad & Vin priser, før maden er rigtig lækker :( Jeg tænkte faktisk på i går, at selv tomater ikke smager som de gjorde for bare et par år siden. Og de smager da slet ikke, som de gjorde, da vi boede på Malta. Der kunne vi leve af tomatsalat, nu laver jeg det sjældent. Jeg er rystet over, hvor dyre gode tomater er!

  Nå, ikke mere brok for nu. Balsamico…jeg har svært ved at finde den rigtig gode, hvilken en bruger du? Synes tit jeg får købt en, jeg ikke er rigtig tilfreds med, og så står den ligesom bare der. Og jeg elsker balsamico, når den er godt, that is. Og udvalget er bare stort, ligesom olivenolie, hvor skal man starte! Nå, men olien jeg bruger, er jeg tilfreds med, så det går an :)

  Dejligt I hyggede jer :) God fornøjelse til din søsters fødselsdag.

  Svar