Når man er gift med en tidsoptimist…


Mnjååårh… der er måske nogle, der vil mene, at vi påtager os lidt for mange ting her i min familie. F.eks. har vi to børn på 6 år, to travle jobs og en af os, der har en affære med en vinterdepression. Og lidt stress. For ugerne (månederne?) op til årsskiftet er heftige på min arbejdsplads, og min mands job er helt vanvittigt året rundt. Om jeg begriber hvordan han overlever en eneste arbejdsuge med det program. Han arbejder så stort set også i døgndrift, hvilket jeg egentlig heller ikke kanforstå, at han kan holde til, men det er jo hans sag. For han er simpelthen en ukuelig tidsoptimist. Og således mente han da også godt tidligere på året, at vi da sagtens kunne holde jul for 12 mennesker i år. Smal sag! For han kunne da lige skaffe lidt and, og hans mor kunne nok lave en flæskesteg, og så var den juleaften da hjemme. Og så kunne vi også lige invitere nogle gæster til hans fødselsdag 1. juledag, for det plejer jo at være så hyggeligt. Og det er da også helt rigtigt, og jeg elsker såmænd da at have gæster, og jeg elsker også at lave mad til gæster. Når jeg har tid til det. Men når man skal være på arbejde d. 23. december til klokken sent, fordi man er bagud med opgaverne, fordi man har gennemgået 2 x mavevirus den forgangne uge og derfor har vasket samtlige tekstiler i huset fem gange i stedet for at være på ens rigtige arbejde, så virker det da en anelse tillokkende, hvis man juleaften bare kunne møde op og sætte sig til bords hos nogen, der havde sørget for det hele. For så kunne man måske se på sit hjem med andre øjne og lade nullermænd være nullermænd og spise den hjemmelavede marcipan direkte fra beholderen i stedet for at spekulere i, hvornår pokker man lige skal få tid til at rulle dem til kugler og dyppe dem i chokolade.

Så jeg glæder mig saftsuseme til al det jul er overstået. Faktisk glæder jeg mig til 2. juledag, hvor vi ingen planer har og bare skal tusse rundt herhjemme i nattøj og hygge og spille på ungernes nye Wii. Se, dét er nemlig julehygge!

 

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Når man er gift med en tidsoptimist…”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane
  Er lige mobil og på vej mod afhentning af børn, men skal nok lige smide opskriften når vi er hjemme igen :-)

  Svar
 2. Pyha, godt det ikke er mig der skal stå for juleaften til 14 OG en fødselsdag oveni hatten. Jeg føler med dig. Jeg bliver en lille smule stresset over at skulle stå for at lave en “klassisk” rødkål (sukkerfri og tæskelækker, selvfølgelig – den giver baghjul til den på glas!) og en rødkålssalat + lidt godter til kaffen. Så en helt jul til 14… Gulp.
  Jeg har i øvrigt (vist nok, tjek det endelig ;)) fået ordnet kommentarproblemet på min egen blog, så det skulle være muligt at melde sig ind i kampen om uldfutter ;)

  Svar
  • Hej Eva,
   Deler du ikke din opskrift på sukkerfri rødkål? Jeg skal nemlig også kaste mig ud i projektet i morgen og mangler lidt inspiration til det sukkerfrie…

   Og jeg suser lige over på bloggen og ser om jeg kan være med :-)

   Svar
 3. Jeg glæder mig OGSÅ til den 26 – der skal jeg læse hele dageni sofaen
  – spise chokolade og pimpe rødvin i nattøj. Jeg skal IKKE lave mad, se pæn ud, vaske tøj eller ha gæster.

  Svar