Når kroppen skriger på sukker


Når jeg er træt eller udkørt, skriger min krop uhæmmet på sukker. Det tror jeg de fleste kan genkende i større eller mindre grad. I lang tid efterkom jeg dens krav og fyldte mig med hurtig optagelig energi i håbet om at det ville stille behovet. Problemet var bare, at virkningen var så pokkers kortvarig, og min krop igen ganske kort tid efter, begyndte at skrige løs. Jeg prøvede mig lidt frem og fandt ud af, at det min krop egentlig bad om var hardcore proteiner og gode olier.

Men når man står der og prøver at mærke efter, om det nu er marabou eller den røde bøf, der vil tjene en bedst, så er det meget nemt at lade sig vildlede i retning af marabouen. Men så kan det faktisk godt betale sig at udskyde chokoladeorgiet lidt og tage sig tiden til at tilberede den gode mad. Jeg siger ikke, det er nemt, men prøv det næste gang! Hvis det ikke virker, kan Marabouen jo altid ende som dessert.

Bliv Sommerklar med Madbanditten

Hop med på den populære Sommerklar-protokol og brug de effektive retningslinjer til at komme af med vinterkiloene.

Se hvad Sommerklar kan gøre for dig her >>

 

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Når kroppen skriger på sukker”

Skriv en kommentar

  1. Hej Jane,
    Som skrevet tidligere er jeg ny i det her. Og jeg synes det var overraskende nemt at undvære både brød og sukker i de første 2 uger. Jeg savnede slet ikke sukkeret. Men I søndags spiste vi, min mand og hans kammerat og vores børn take away pizza. Og det gjorde mig egentlig ikke noget, selvom jeg blev træt bagefter. Men Mandag, altså i går, var jeg fuldstændig flad hele dagen. Jeg spiste lchf morgenmad, frokost og aften, men min krop skreg på sukker, og jeg var SÅ træt. Efter aftensmad faldt jeg fuldstændig hen i vores lænestol, og da jeg efter et kvarters tid vågnede med et sæt, og mine piger legende omkring mig, fik jeg nok! Jeg løb nærmest ud i køleskabet og åbnede en dåse Coca-Cola og slugte den sammen med en halv lion bar! En lille time efter bankede hovedpinen igennem mig og jeg fik kvalme, virkelig kvalme. Hold k.. Hvor blev jeg skidt tilpas. Og jeg gik i seng med panodil. Altså.. Kan den pizza i søndags pludselig give sådan en sukkertrang dagen derpå og træthed?? Jeg forstår ikke helt hvorfor jeg pludselig er så træt og har sådan en trang til sukker! Det havde jeg slet ikke i starten. Jeg er absolut heller ikke på toppen idag, men det sikkert den forbandede cola og lion jeg rå-åd i går aftes. Men jeg synes jeg er røget lidt ned i et hul…? . Du skulle vel ikke have et par opløftende ord?? Eller en logisk forklaring?
    Venlig hilsen, en træt Annika

    Svar